BYTTET BLOGG

Heisann! Nå har jeg startet opp igjen på en ny blogg adresse, håper dere fortsetter å følge meg på >malinhaugdal.blogg.no<




SNART ER JEG TILBAKE

Hei, folkens!

Det er så koselig å logge seg inn på blogsoft og faktisk se at det er lesere der ute som fortsatt klikker seg daglig innom bloggen min, selvom det har vært tørke her i flere måneder! Det gjør meg litt glad. Og med det skal jeg komme med en god nyhet også. Etter at jeg har fått lønning neste måned skal jeg skaffe meg ett nytt speilreflekskamera, noe som også vil si at jeg skal prøve å få startet med bloggingen igjen. Det høres vel kjekt ut? Tipper det kommer til å bli både dårlige og keitete innlegg i starten, men forhåpentligvis kommer jeg tilbake på rett spor igjen. 
Så da håper jeg dere følger med videre :-)




TAR NOEN DAGER BLOGGFRI

Har lite blogglyst og inspirasjon for tiden, pluss at det er mye annet på gang. Tar derfor noen dager fri fra bloggen, håper dere forstår :-)

OG SÅ VAR DET VINTER IGJEN



Dislike. Ville ha sommer nå jeg. Og ikke nok med at det har begynt å snø, men det uler i peisen og blåser helt sinnssykt ute. Unødvendig av sommeren å tease oss på den måten med noen sommerdager synes jeg.

DRAR PÅ HYTTA

Heia!
Har helt glemt å fortelle dere at jeg drar opp på hytta idag, og blir det helt til søndag. Det skal bli så utrolig deilig å komme seg bort litt og få slappet av. Gleder meg også til å stå på snowboard igjen, kan ikke huske sist jeg sto. Det er now worries for bloggen da, ettersom vi heldigvis har internett der oppe. Skal du på noe hytte i ferien?




KINDA CURLY

Er sau idag som dere ser. Vanligvis pleier det å bli fine krøller når jeg sover med fletter, men idag ble de bare kaos synes. Ser også litt smårart ut når det er så flatt på toppen. Men men, det får gå for denne gangen vel. Hva synes dere?

GULL RINGER






Om det er noe jeg er utrolig glad i, så er det gull ringer! Over er noen favoritter som både sitter bra og ser bra ut! Synes nesten ringer kan gjøre et antrekk komplett, loveit! Disse ringene er fra Accessories, Gina Tricot, Spania og de to minste er arv som jeg ikke aner hvor er fra. Liker du gullringer?

LAUGHTER!







I´ve always thought that a big laugh is a really loud noise from the soul saying - I finally feel free!

SICK

Blir lite blogging på meg idag, er nemlig blitt syk... igjen.. Hater virkelig det dårlige imunforsvaret mitt så mye, kan ikke få beskrevet det nok engang. Er ihvertfall nødt til å bli frisk med tanke på at jeg skal jobbe den helga her!



ASK ME ANYTHING!

Da synes jeg det er på tide med en spørsmålsrunde ettersom det faktisk må være et år siden sist gang, dæmn! Spør om alt dere måtte ha på hjerte så svarer jeg på videoblogg iløpet av uka som kommer. Kommer til å velge selv hvilke spørsmål jeg vil svare på, så da tenker jeg dere forstår hvor den personlige grensa går.

You know what to do! :-)

WORKIEE DAY

God morgen! Nå fyker jeg snart på jobb og er ikke hjemme før i halv syv tiden, kommer til å bli en laang dag. Frister lite å måtte være inne i syv timer nå også med tanke på at solen endelig stråler utenfor. Men men, sånn er livet. Utrolig morsomt å se hvordan statstikken føk i været igår også, det setter jeg utrolig stor pris på! Får håpe noen av dere blir værende da. Ellers så ønsker jeg dere alle sammen en strålende dag, så blogges vi mer ikveld! :-)

Dine planer idag?






Bilder tatt igår. 

LEAVE MY MIND

DRAR TIL SHÆSTEN MIN




Tenkte bare å fort oppdatere at jeg drar en tur til william, vi snakkes senere idag! Hva er dine planer idag?

INNE SØNDAG

Heia!
Ble ikke noe blogging igår fordi jeg kun lå trøtt og dårlig i senga hele dagen. Er heldigvis mye bedre idag, men for at jeg ikke skal bli dårlig igjen holder jeg meg inne hele dagen. Vel, ihvertfall frem til kvelden for da skal hele familien ut å spise middag for å feire bursdagen til mamma, så det blir nok koselig. Tenkte jeg kanskje kunne prøve meg på en videoblogg til dere idag om jeg fikk tid, noen ønsker?


Bathroom kaktus, heahea.

FREEZING

Idag var vi å besøkte videregående her i Horten, jeg dro selvfølgelig å besøkte media noe jeg er fast bestemt på å gå. Men uansett, så ble vi kastet rett ut i kulda (noe jeg ikke var kledd for i det hele tatt) for å ta bilder av spesielle temaer. Tror ikke jeg har vært så kald på lengee, noe som resulterer i at jeg nå sitter her død som et slakt med snufsende nese. Kjipeeern.. 


/7weheartit

 

KJAPP UPDATE


Travel, lang og slitsom dag idag, derfor har det blitt litt dårlig med blogging! Fyker nå avgårde for å se på håndballkamp, så vi får snakkes mer senre. Håper alle har og har hatt en fin dag! Hva gjør/har gjort du idag?

THE WINTER HAS ARRIVED



Landskapet ute nå er bare helt fantastisk og idyllisk. Gleder meg til å ta masse herlige bilder ute fremover, finnes ikke bedre lys enn det fantastiske vinterlyset som snøen kommer med, looveit! Nå skal jeg se en pretty little liars episode før jeg stuper til sengs, god natt dere! Snø hos deg nå?

BEDRE SENT ENN ALDRI, MIN NYTTÅRSAFTEN

Først og fremst så må jeg jo bare ønske alle dere lesere et riktig godt nyttår, bedre sent enn aldri å si det, eller hva? Hehe. Har ikke blitt så mye tid til bloggen de siste dagene ettersom alt av ting og tang har gått i ett kjør fra morgen til kveld. Min nyttårsaften var rett og slett helt sinnssyk, og det er nok en del bilder som ikke egner seg så godt på bloggen her som ble tatt, hehe. Feiret den nemlig med min bror og hans kamerater som hadde full fest her hjemme. Kan si det tok en smule av til slutt, men utrolig koselig det var det! :-)

Noen bilder skal dere jo få se fra kvelden likevel!










Var så utrolig mye god mat som folk hadde tatt med seg, mmm!


To stk gladlaks, haha.


Dina koser seg, haha!


Får avslutt med et gorgeus bilde, daamn. For de som lurer så var tema for kvelden cowboy, hehe.

Hvordan var din nyttårsaften?

 

KLAR FOR MIDDAGSSELSKAP

Kjolen er kjøpt i Spania.

Var på middagsselskap igår og ikveld farer det av gårde på et nytt middagsselskap, haha, koselig! Denne kjolen har det mykeste og diggeste stoffet noen sinne, er så behagelig å gå i samtidig som den er veldig enkel og fin. Loveit! Kjenner magen rumler etter mat nå, er så suulten! Dere får ha en super kveld alle sammen, det skal ihvertfall jeg! Hva gjør du ikveld?

KJAPT INNLEGG

Bare et kjapt innlegg før jeg må fyke av gårde, drar nemlig til byen når for en liten café tur med Pernille, blir koselig! Har også spilt inn en liten video til dere om noen av gavene som jeg har fått til jul som jeg skal prøve å få ut iløpet av kvelden. Dere får ha en fortsatt fin dag, tuddelu så lenge! Hva skal du idag?


fineee skjorta fra Aleksandra 


DAGENS INNKJØP


Cardigan - Gina Tricot // Genser - H&M




Renseskum og nattkrem - The Body Shop

Fant meg desverre ingen nyttårskjole så da ble det heller noen andre små innkjøp. Både genseren og cardiganen kommer dere nok til å få se på iløpet av de kommende dagene. Ellers så gleder jeg meg til å prøve ut både renseskummet og nattkremen, Tea Tree produktene på The Body Shop er egentlig ganske bra. Senere i uka kan jeg helt sikker skrive om hva jeg synes om produktene, om dere vil det. Tycks?

TIME 4 BED


Haha! Min lille søtnos 

GOD NATT, DERE! :-)

....

Null kamera igjen, null blogging. Blir nok borte en stund, til tross for innlegget jeg skrev under. Beklager folkens.

JEG BLIR SJOKKERT.....

OVER HVOR TROFASTE DERE LESERNE MINE ER!!

Blogglysten har ligget på bunn de siste dagene, derfor har jeg rett og slett ikke orket å legge ut noen innlegg. Har faktisk ikke engang logget meg inn på blogg.no en eneste gang på fem dager nå! Likevel ser jeg på statestikken at dere klikker dere nysgjerrig og håpefult inn hver eneste dag for å følge med. Kan ikke få sagt hvor glad jeg blir for å se det! Dere er virkelig den største motivasjonen til at jeg orker  å fortsette å blogge, må bare si tuuusen takk! You make me happy guys!

 Nå skal jeg en rask tur til byen for å få handlet inn de siste julegavene, før jeg skal spille håndballkamp senere idag. Legger ut noen bilder fra ballet senere ikveld tenker jeg, så stay tuned!

Dine planer idag?

HERREGUD, JULEBALL IMORGEN!

Heia!
Dere husker vel at jeg for noen uker siden la ut et crappy webcam bilde av juleballkjolen min, and guess whaat!?  Imorgen er dagen kommet for at den skal taes ibruk! Herregud så fort tiden har gått, gleder meg noe vanvittig! Sitter her nå med falske negler som nettopp er satt på, noe som egentlig ikke var så veldig enkelt, haha. 

Ble nå ikke så værst da! :)

Etter skolen imorgen drar jeg rett til frisøren sammen med Tonje for fiksing av hår, deretter hjem for sminke og så står ballet for tur. Herregud, jeg gleder meg! Sikker på at morgendagen kommer til å bli helt fantastisk, og jeg loover dere masse bilder! :-)

Har du juleball på din skole?

TRENING!




Nå stikker jeg på trening, før jeg har en presentasjon om Berlinemuren som jeg er nødt til å få pugget på til imorgen. Ellers fikk jeg igjen norsktentamen idag, og gjett hvem som fikk 6´ern levert på pulten a! Fikk helt bakoversveis der jeg satt jeg altså! Fikk også vite at jeg har fått 6´er på engelsktentamen, så man kan vel trygt si at jeg god grunn til å ha et smil plantet om munnen idag! Ååå, lykkeeee! 

Dere får en en fin dag så lenge, så snakkes vi senere. Tuddeluu!

Hva skal du idag?
Hvordan har dine tentamener gått? 

TOK EN LITEN PAUSE IDAG JEG

Heia!
Har ikke vært mye aktvitet på bloggen idag, gitt! Nå som jeg først har greid å skaffe meg kamera klarer jeg faktisk å glemme bloggen, ikkje bra. Skal prøøve å skjerpe meg, hehe :-)

Kan vel si jeg har hatt en dag fri fra bloggen idag da, med tanke på at jeg heller ikke har noen nye bider å dele. Vi får snakkas imorgen, håper dere har hatt en super søndag!



JOBBLØRDAG

Heia!
Har jobbet fra elleve til seks idag, så er helt kaputt nå. Skal bli deilig med en rolig kveld sammen brodern med film og godteri, koooselig. Blir litt smådårlig blogging når jeg jobber hele dagen, men det håper jeg dere har litt forståelse for. Ha en fortsatt fin lørdags kveld! :-)




Blir nok en tidlig kveld på meeg...... Og nei, jeg har ikke mega ettervekst som det ser ut som på bilde, hehe.

Har du jobbet idag?


 

SLITENGURL.COM

Heia!
Til tross for at jeg hadde avspasering idag fra skolen, har det var en travel dag. Startet med å dra til byen med Frida og Aleksandra for å ta litt sol og deretter koste vi oss på café. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tre lange timer på jobb, var utrolig mye å gjøre idag. Det å stå å pakke varer hele tiden blir både en smule kjedelig og slitsomt i lengden. Heldigvis skal jeg forhåpentligvis jobbe litt i ferskvaren nå i jula. Flere av dere som spør hvor jeg jobber, og jeg jobber fortsatt på Meny, noe jeg har svart på endeel ganger nå! Haha. 

Nåå rumler magen i ett sett her, så da skal jeg kose meg med litt pizza. Ha en super kveld videre, søtnoser! :-)

Hva har du gjort idag?

JULEDOCK!


Tenkte docken trengte en forandring nå, og siden vi er inne i den koselige juletiden synes jeg mac´en også kunne unne seg noen søte juleikoner. Ikke store greiene, men jeg synes den ble søt jeg. Julenissen er selvfølgelig Safari, tehe! :-)

Tycks?

Malin Haugdal

17, Horten

hits