TAN SKIN, CRAZY DAYS, LATE NIGHTS - PLEASE TAKE ME BACK
Summerlove

LITTLE BLACK BIRD


//Kun tegnet på med tusj.

Merker på både hodet og kroppen at det ble en tidlig morgen idag, for er bokstavelig talt helt død nå. Lager meg nok en kopp med te og kryper til sengs om ikke så lenge. Har på følelsen at det kommer til å ta lang tid før kroppen har kommet tilbake i skole modus igjen. Sleep tight, dere.

 

THE BEST REVENGE... IS TO BE HAPPY!

SLITEN OG NY HEADER

Heia!
Har jobbet så og si i hele dag, så har egentlig bare brukt kvelden på å daffe skikkelig med familien. Er også helt utrolig støl i kroppen etter gårsdagens treningsøkt, kjenner godt at jeg har brukt muskler som lenge ikke har vært i bevegelse. Sier ikke annet enn at trapper er dagens verste fiende, haha! Ellers byttet jeg ut den gamle headeren min, som dere kanskje ser. Redigerte bare fort sammen et av bildene som ble tatt igår, så ble ikke noe store greier. Kommer nok til å endre etterhvert, tenker jeg. Hva har du gjort idag OG hva synes du om headeren?


SLAPPER AV MED MAG

Det er så kjedelig å være syk, er jo overhode ingen ting å gjøre. Så nå slapper jeg av med en kopp te mens jeg leser mag. Legger forresten ut en liten redigerings video etterpå, så stay tuned! Hva gjør du akkurat nå?

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
Den ultimate chillesangen :-)

SERIESLAVE

Er det noe jeg virkelig digger å gjøre på dager hvor jeg har null planer og bare kan slappe helt av, så er det å se på serier! Må si det virkelig er en herlig avkobling fra virkeligheten, haha! Pluss at det selvfølgelig er utrolig underholdene, for ikke å snakke om hvor kjekt det er at man kan se seriene på nett når som helst når det måtte passe. Under er topo fire at the moment, got to love it! 

Er du også en serieslave, noen favoritter? 

Beverly Hills 90210 finner du her, Pretty little liars her (om ikke linkene kommer opp, søk på episodene), Gossip Girl her og Awkward her.

RECKLESS ONE

//tatt og redigert av meg.


MIN FØRSTE SPONSORPAKKE, WEE!

Heisann!
For en stund siden ble jeg medlem i et partnerskap med superkul.no, og idag fikk jeg mine første produkt sponset i postet. Skikkelig morro! Det jeg fikk tilsendt var noen øyenskygger som jeg nå gleder meg til å teste ut, kommer til å skrive et mer detaljert innlegg om de senere. Har du og din blogg noen gang blitt sponset?BITTERSWEET MEMORIES

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Malin Haugdal

16, Horten

hits