FREDAGNok en skoleuke er unnagjort, og helgen står for tur. Hadde gjort mye for å få en helg hvor jeg bare kunne få slappet totalt av, særlig med tanke på at formen min har vært ganske dårlig idag. Men så heldig er jeg nok ikke. Må på jobb allerede halv åtte imorgen tidlig, og er ikke ferdig før i fem tiden. Tanken på det setter ikke akkurat et smil om munnen på meg. Men det som derimot gjør det, er tanken på den saftige ribben som står godt plassert i ovnen nå! Mm.. Lukter herlig i hele huset. Dere får ha en fortsatt fin kveld, min skal i hvertfall nytes til det ytterste! :-)

Dine planer for helgen?

SOME PEOPLE WALK IN THE RAIN, OTHERS JUST GET WET

Hei, folkens!
Tror faktisk jeg skal droppe å starte med ett  "Jeg er tilbake" klisjè innlegg. Ganske logisk at jeg er tilbake etterhvert som innleggene begynner å trille inn igjen. Kommer antagligvis ikke til å oppdatere hver dag med det første, bare så det er sagt :-)

Dagen idag har vært grå og lang. Regn, regn, regn.. Merker på kroppen at vi er godt inne i mørketiden nå. Alt jeg vil er å sove hele tiden. Benytter faktisk hver eneste mulighet jeg får til å lukke øynene. Når jeg tenker meg om kunne jeg egentlig ønske at jeg var en bjørn, da kunne jeg lagt meg i dvale frem til våren. Det hadde vært noe det, dere!


Gir dere et crappy bilde nå, slik at det er rom for bedre bilder senere. Med andre ord - jeg orket rett og slett ikke å ta noen gode bilder til dere kvart over elleve på kvelden.God natt! :-)

FØRSTE SKOLEDAG, CHECK

Da var første skoledag etter ferien overstått. Og dagen har egentlig gått veldig fort! Merker at det er mange nye inntrykk som ikke helt har sunket inn enda. Har nemlig nå startet i første klasse på medier og kommunikasjon i Horten. Ser virkelig frem til noen supre år med litt forandring fra vanlig studiespesialisering og ikke minst med mange nye og koselige folk! Gleder meg til å bli ordentlig kjent med alle på media linja, blir noe helt spesielt når man har felles interesser altså! 

Nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle ta en liten powernap. Ble ikke særlig mye søvn inatt, så er greit sliten og trøtt nå. Håper dere alle sammen har hatt en suuper første skoledag! :-)

Hvordan har din dag vært?

VASKEKJERRING!


Herregud for en lang dag dette har vært! Hadde nynorsk tentamen idag, noe som gikk helt ok. Etter det dro jeg en liten tur til byen med Pernille D og koste meg på café sammen med henne. Kjøpte meg også noen nødvendige småting i byen. Og nå holder jeg på å vaske badet, noe som tar sin tiiiid... Haha, er dritt lei allerede. Heldigvis har jeg god musikk å høre på! Ellers har jeg også en fremføring jeg må øve litt på når jeg er ferdig med å vaske. Denne dagen går virkelig i ett kjør altså, haha! Hva har du gjort idag?

QUOTES


Bilder satt sammen fra weheartit

Føler meg helt utbrent i kroppen nå. Hadde mattetentamen tidligere idag, noe som kunne gått bedre for å si det sånn. Hadde ikke noen store forhåpninger til at det skulle gå bra, men hadde faktisk trodd det kom til å gå bedre enn det gjorde. Uansett, kom også nettopp hjem igjen fra en liten joggetur. Begynte såklart å hagle noe helt sinnssykt da jeg var kommet halvveis! Klarte så vidt å se noe ting der jeg løp med armene foran ansiktet for å ikke bli hakket ihjel av haggelet. Var nok et fint syn, vil jeg tro. Er med andre ord ikke helt min dag idag, vil helst sove merker jeg. Hvordan har din dag vært?

MATH MAS MATH MAS MAS MAS....

Har ligget hjemme syk idag, så det er grunnen til  null blogging. Har også mattetentamen imorgen, nok en grunn. Som jeg forresten er sikker på kommer til å gå helt forferdelig dårlig, ettersom jeg totalt suger i matte. Null motivasjon for det fageT der altså. Håper for guds skyld jeg ikke kommer opp i det på eksamen, da vil jeg grave min egen grav. Haha. Wish me good luck imorgen! Blir bedre blogging iløpet av uka tenker jeg :-)

PIZZA MED JENTENE

Heia!
Kom nettopp hjem fra en liten tur på pizzanini med Maiken og Frida, tok en litt tidlig middag idag, så det var deilig! Resten av kvelden har jeg ingen planer, og jeg har heller ingen måte å komme meg noe sted på så blir nok bare værende hjemme. Kanskje jeg til og med spiller inn en liten videoblogg til dere, nå som jeg har tid :-) Lover slettes ingen ting da, skal ikke se bort ifra at noe pluttselig dukker opp. Dere får uansett ha en super kveld, så snakkes vi senere! Dine planer idag? 

HJEMME FRÆ BURSDAGUtrolig hvor kreative de overkriftene mine blir altså! Beklager for lite update idag, men det har vært en utrolig travel dag med tentamen og fult kjør. Var også så sliten da jeg kom fra tentamen at jeg gikk rett og la meg og sov i noen timer, før jeg senere ikveld dro på bursdag hos søte Tamara! Har vært en utrolig koselig kveld, med noen fantastisk herlige jenter! Legger muligens ut noen bilder imorgen. Men akkurat nå skriker hele kroppen min om å få litt hvile, så vi snakkes i morgen! Sleep tight alle sammen! :-)

MÆTTEKURS
Berta :) :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mattekurs, føler meg flink. Selvom jeg igrunn egentlig ikke fikk gjort så altfor mye matte, brukte heller tiden litt til å forberede meg til engelsktentamen imorgen. Klokka er ikke mer enn kvart på åtte og jeg er stup trøtt.... Har med andre ord vært en ganske lang dag. Kjenner jeg gleder meg til helga nå! Hatt en fin dag? 

PIZZA MAKERS

Heia!
Har nettopp kommet hjem til Maiken etter nok en slitsom skoledag. Vi sitter egentlig bare å koser oss med godsakene på bildene under, og skal snart starte å se på forberedelsene til engelsktentamen, som vi har imorgen. Ellers så skal vi også på mattekurs litt senere idag. Mattetentamen er nemlig rett rundt hjørne, så det er absolutt nødvendig for min deg ihvertfall! Dine planer idag?
Babes

Malin Haugdal

17, Horten

hits