JEG VINNER? HÆÆ???

Long time no see, men heeey folkens!!
Nå har det virkelig vært en lang tørke her på bloggen, noe som egentlig er litt synd med tanke på alle de flotte lesererne jeg har mistet. Håper jeg får jobbet dere inn igjen. På en annen måte har det også vært deilig å få litt fri fra alt bloggmaset mens det har vært ferie. Har virkelig hatt en helt suuper ferie, selvom den har gått ufattelig fort.... Hvor i alle dager har den blitt av? Ferien kan jeg vel egentlig komme tilbake til i noen innlegg senere, for jeg kan love dere at tørken på boggen nå skal forsvinne. I´m back in buisness! Tar kanskje litt tid før innleggene er på topp igjen, merker at bloggfingrene har blitt litt rustne. Haha! Men med litt tålmodighet skal nok det gå fint :-)

Når det gjelder overskriften fikk jeg virkelig DET sjokket da en vennine ringte meg idag og sa jeg hadde vunnet konkuranssen på bloggen til Caroline Maria!!!! Herregud så glad jeg ble! Sto å skreik i telefonen midt på brygga i Åsgårdstrand! Det må ha vært litt av et syn det. Jeg vinner virkelig aldri noe som helst (ikke at jeg melder meg på så mye heller) så jeg ble helt satt ut da jeg med egne øyne så det sto navnet mitt i innlegget hennes. Gleder meg til fotoshooten, det kommer til å bli så spennende! 
//Spania ♥

Ellers så håper jeg dere vil fortsette å lese bloggen min fremover, gleder meg ihvertfall veldig til å starte for fult igjen! 

VINNEREN AV GAVEKORT FRA MIINTO.NO....

Ble..... >kellis.blogg.no<!
Gratulerer så mye, du er nå kontaktet på mail! :-)

Var utrolig mange kreative forslag som ble sendt inn, må si dere har god fantasi altså! De aller fleste greide å gjette riktig, nemlig at det var en sommerfugl. Må bare si tusen takk til alle som meldte seg på og at trekningen ble gjort helt tilfedlig :-)
IKKE GLEM KONKURRANSEN!

Det er fortsatt fem dager til jeg avslutter konkurransen om å vinne et gavekort fra Miinto.no, så det er ikke forsent å hive seg på! Klikk >her< og gjett hva som er på bildet, så er du med i trekningen!! :-)

Image and video hosting by TinyPicKomentarfeltet er strengt i dette innlegget.


Følg min blogg med bloglovin

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT!

I sammarbeid med miinto.no arrangerer jeg min første konkurranse på bloggen, hvor du kan vinne et gavekort på 200,-!

Miinto er en skandinavisk fashionside som har samlet opp over 16 000 produkter fra 3000 forskjellige merker som blandt annet Moods of Norway, Acne, Jeffrey Cambell, Tiger of sweden, Parajumpers, UGG  og utrolig mange andre kjente merker! De har også stort utvalg innen både accesories, sminke og pleie produkter. Det finnes så mange skjulte skatter inne på den siden, man kan rett og slett ikke annet enn å forelske seg i den! Anbefaler dere virkelig å ta en titt, klikk >her< eller på bildet.
Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen om å vinne et gavekortet på 200,- fra miinto.no er å gjette hva det er som er avbildet på bilde under og legge igjen svaret ditt i kommentarfeltet! Husk å skrive email adressen din! Fristen vil gå ut 10 april. 


Hint: Kan fly.

Malin Haugdal

16, Horten

hits