The Day Today.

Dagen startet med en telefon fra Tamara, hvor hun spurte meg om jeg ville bli med i akebakken. Jeg svarte selvfølgelig ja, husk man er aldri for gammel til å ake.. Dette har i vært fall alltid vært mitt motto, men da vi kom til akebakken og så en drøss av småunger, ble det en av de "pinlige" stundene som man bare ser på film.. Men morsomt var det. 

Tenkte jeg skulle vise litt av dagen i bilder, så fortsett å les!


Høye forhåpninger til bakken, som forresten ikke ble tatt i bruk i det hele tatt. Har egentlig aldri vært en "akefan"..


Som du ser så var ikke alle like opphengt i å ake, som for eksempel Tamara som heller tok kakaoen i bruk.


Vi aka vell en gang før vi dro hjem til Fride på mer kakao. Hahahah, jeg ler hver gang jeg ser på det bilde av Adelen!


Fride var litt mer opphengt i kremen, mmmm..


Oh yes, vi er alltid seriøse!

Herlig kveld med herlige jenter<3 Vi blogges mer i morgen, vet det ble litt lite blogging idag. Men hey, dere fikk jo en del bilder da!

-Prækas<3
Hva har du gjort idag?

Back from the city og sminkekoster.

Da er jeg back from the city. Som sagt så hadde jeg egentlig ikke planlagt å kjøpe noe. Men en ting jeg virkelig trengte var sminke koster. Jeg har masse sminke, men jeg har aldri hatt ordentlige bra koster. Og når jeg da så et sett med sminke koster inne på apoteket, kastet jeg meg over det! De er faktisk lagd av ekte bambus, det er ikke værst. Og kostene er så sinnsykt myke og deilige også! Aaaaah, jeg elsker sminkekoster!


Inneholder:
- Blush børste.
- Øyenskygge børste.
- Eyeliner børste.
- Øyevippe og øyenbryn børste.
- Concealer børste.


Måtte selvfølgelig prøves ut med en eneste gang! Min karakter til nå er 6+++! 
Jeg er virkelig stor fornøyd! Settet kostet 159,- og kan som sagt kjøpes på apoteket.

-Prækas<3
Hatt et godt kjøp i det siste?

Sjapp info.

Først må jeg bare si, happy birthday mamma! Its your day today!. Ja, da skjønte du kanskje at mamma altså har bursdag i dag. Hahah, og jeg vet at hun leser bloggen min. Så da får jeg vel være en god datter og informere dere om det også! *blunk blunk*.

Jeg turer snart til byen også, tror ikke jeg skal kjøpe noe selv. Men om jeg gjør det, så skal dere selvfølgelig få se. Virket forresten ikke som om dere var si interessert i det forje innlegget, så da spørs det om jeg gidder å starte å videoblogge..


But i still love to blogg<3

-Prækas<3
Hva skal du idag?
Har noen i familien din bursdag tidlig på året?

Mas, mas og håndball trening.

Det skjer virkelig noe hele tiden, jeg blir helt utsliten jeg! Idag hadde jeg musikk fremføring, synes det gikk ganske bra faktisk. Men ble selvfølgelig utroooolig nervøs.. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra håndball trening, og sitter å ser på Vampire Diares, sinnsykt bra serie, love it! Tok noen bilder fra treninga idag, som du også skal få se.

Noen fra laget mitt skal forresten være dommere for små barn på 7-8 år neste helg. Så idag så hadde jeg dommer trening fra klokka 5 - 6, derretter hadde jeg vanlig håndball trening fra halv 7 - 8. Ett ord: UTSLITT!


Virkelig heldig bilde av oss må jeg si.


Taha, genialt bilde!


Kjeeempe glad i dere jenter! Og ja, jeg er brun..

Ps. Prøver å redigere en film til dere, men ikke har for høye forhåpninger.

Prækas<3
Hvordan har din dag vært?

Ugly Betty er funnyyy!

Ja du hørte overskriften! Nå sitter jeg hos Elise og glaner på Ugly Betty, er det bare meg som mener at hun har gått ned i vekt siden sist sesong? Uansett, det har blitt litt lite blogging idag siden jeg ble med Elise hjem rett etter skolen, og vi startet straks å gjøre lekser. Uff, har musikk fremføring i morgen.. Scary!! Jaja, vi blogges mer senere.

We are some tv nørds!


Hahah, du kan ikke mene at dette ikke er morsomt?

Prækas<3
Pleier du å se på ugly betty?

6 år og bruker sminke?

Ta en kikk på videoen, helt tåpelig spør du meg..


Det blir virkelig for teit at en 6 åring skal bruke sminke. Det er mange som starter å sminke seg tidlig, men neppe som første klassing. Bare tenk om tja, kanskje 25 år, så vil huden hennes se helt forferdelig ut. Dessuten, når du er så liten og nydelig som denne lille jenta, hvorfor ødelegge annsiktet med sminke da? Du kan gjerne ha din mening, men jeg mener i alle fall at dette blir ALT FOR DUMT!

Enig med meg?

Outfit 25.1.2010

En enkel outfit idag, hadde ikke tid til å stå timesvis forran klesskapet for å finne noe. Så da ble det bare noe enkelt. Har tenkt til å ha outfit litt oftere, sånn at dere kan se hvordan jeg går kledd. Ikke at det er så veldig spesielt da mennn.. Here it goes!


Svart genser - Bikbok.
Silkeskjerf - Glitter.
Buksetights - Vero Moda.
Sko - Spania.
Perleøredobber - accessorize 

-Prækas<3
Hva synes du om outfiten?

Kvelden i går.

Siden det ikke kom noen bilder i går, så kommer de i dag. Jeg var altså i bursdagen til Malene, var der i fem timer, men fy som kvelden føyk av sted! Det betyr vel at det var en super kveld!


Kvelden starta med at Tonje kom til meg og at vi starte og krølle og bølge hår.
Bilde i speilet på Peppes MÅ man ha, hahah virkelig nydelig bilde av oss også!


Gratulerer med dagen Malene<3


Det så vel ikke godt ut?


Så dro vi hjem til Malene og så på en interesang film.. Not another teen movie, har ikke så mye mer å si om den, haha.
Når en hel håndball gjeng er samla, så må man jo se litt på håndball også. Takk gud for at Norge vant! 


Godt, ikke sant Helene?


Herlig kveld! 
Hadde du en fin lørdagskveld?

Bilder i morgen

Sorry for dårlig blogging idag, men har vært så opptatt. Det kommer bilder av kvelden i dag i morgen, så bare følg med! Nå må jeg nesten hoppe i seng, håndball kamp i morgen. Igjen, UNNSKYLD for dårlig blogging. 


Vi prækas i morgen <3
Hatt en busy day?

Stolt av dere jenter.

Slutten på uka og utslitt. Kom nettopp hjem fra håndball kamp, gud for en nervepirrende kamp. Gjevnt gjennom hele kampen, første omgang spilte vi rett og slett rævva, bokstavelig talt. Men vi kom oss opp i andre omgang, og jeg er så utrolig stolt av dere jenter! Vi vant i hvert fall, og det er vel det som teller eller hva? Stillinga ble 11 - 13 til oss, holdt på å besvime der ute jeg. Men gøy var det!


Ufattelig bra jobba i dag, kjempe glad i dere alle sammen. Det er ikke alle lag som vinner absolutt ALT i serien sin. Men det har vi gjort, hahah føles heeerlig.

Ha en fortsatt fin fredagskveld, vi prækas.
Liker du håndball?

Malin Haugdal

16, Horten

hits