Express your feelings..


Canon Eos 500d - 18-55mm

 

Synes?:)

Gratulerer med dagen, mamma!

Idag har verdens beste mamma bursdag! Vi er nesten aldri ute å spiser, men idag skal vi skeie ut å dra på kinesern. For er det noe denne familien elsker, så er det kinesisk mat! Gratulerer så mye med dagen, mamma!

 


Yeah, heelg! :-)

To randome bilder jeg tok ista, haha. Ser ikke ut for øyeblikket, så sparte dere for et bilde av meg. Senere i kveld skal jeg på bursdag hos Fride, før jeg i morgen må stå opp gry tidlig for å spille håndballkamp. Poster en sjapp bursdags outfit senere om jeg får tid. Er så utrolig deilig med helg, selvom denne helgen egentlig er ganske fullbooka. Men skal ikke klage, DET ER HELG :-)

 

Hva er dine planer for helgen?

Synes om bildene?

 


Sweet dreams..

 

 

Er sliten og trøtt etter en lang dag, skal bli godt å bare slokne inn i drømmene. I morgen skal klassen min ha "danskekurs" i hip hop eller noe lignende i de tre siste timene. Er vel ikke kjent for å være den beste danseren, men håper det blir litt gøy likevel :-)

 

God natt kjære lesere!

 

 

Ponnytale.
Trøtteseen..

 

Bruker så og si aldri hestehale, utenom på treninger og kamp. Men har funnet ut at det egentlig er ganske behagelig, haha. Pluss at det ser da ikke SÅ ille ut heller.. Greit, ser kanskje bustete og rotete ut på bildet over, men det er ikke alle som er like sjarmerende og vakre etter en lang skoledag, skjønner dere :-)

 

Nå skal jeg straks på trening, må si jeg gleder meg veldig til å løpe ut i kulda. Wihooo...

 

Bruker du hestehale ofte?

Candy heart.
Canon Eos 500d - 18-55mm.

 

Etter konf. samlinga idag fant Sigurd og meg 70 kroner i pantemaskinen på butikken, vi delte derfor pengene og kjøpte godteri. Hihi. Elsker virkelig sure bilder, de er så ufattelig gode! :-)

 

Synes om bildene?

Er du glad i sure biler?

Savner sommeren...

Hey!

 

Har sittet i snart en time å sett på bilder fra i sommer. Savner sommeren helt forferdelig nå, særlig fra da jeg var i Spania.. Savner kanskje mest av alt brunfargen, ååååh! ..

 

 

 

 

Et lite tilfeldig utvalg av tusenvis av bilder som ble tatt i sommer.. Savner det virkelig utroolig mye! Føler jeg fikk oppleve så mye fint i sommer, som jeg gjerne vil oppleve en gang til! Ingen tvil om hva som er den beste årstiden i hvert fall :-)

 

Savner du sommeren?

Hva synes du om bildene?

 


Morgenstund. 

Elsker å ta bilder om morgen, man fanger liksom den harmoniske stemningen. Haha. Nå har jeg nettopp proppet meg full på eggerøre, beacon og det som måtte være. Elsker helgefrokostene! Vet ikke helt hva dagen vil bringe enda, spørs om det bare blir en slapp og daffete søndag. Ikke at jeg har noe som helst imot det :-)

 

Også må jeg bare si tusen takk for alle kommentarene på det forrige innlegget, dere setter virkelig et stort smil om munnen min! :-)

 

Hva er dine planer for dagen?

Photoshoot - out in the forest.

 

 

 

Canon Eos 500d - 18-55mm   Redigert i photoscape.

 

Synes om bildene?

Just tired..

Hei.

Har vært en lang dag og uke, så bare tanken på å sette seg ned å skrive et meningsfylt innlegg nå, sliter meg totalt ut. Dere får unnskylde meg, kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis :-)

 

 

Er du sliten for tiden?

 


Malin Haugdal

16, Horten

hits