TOK FRI FRA BLOGGEN IDAG

Har vært utrolig sliten i hele dag, pluss at jeg har hatt mye å gjøre så derfor valgte jeg å være litt fraværende fra bloggen idag. Er tilbake igjen imorgen og da legger jeg også ut en liten video, som egentlig er sykt kjedelig fordi jeg var så sliten da jeg spilte den inn, men jajaa.. Føler det er på tide med en videoblogg likevel! Nå skal jeg ta kvelden, så da håper jeg ihvertfall at har hatt en super dag! :-) Tar du noen dager fri fra bloggen av og til?
DRAR TIL SHÆSTEN MIN
Tenkte bare å fort oppdatere at jeg drar en tur til william, vi snakkes senere idag! Hva er dine planer idag?

INNE SØNDAG

Heia!
Ble ikke noe blogging igår fordi jeg kun lå trøtt og dårlig i senga hele dagen. Er heldigvis mye bedre idag, men for at jeg ikke skal bli dårlig igjen holder jeg meg inne hele dagen. Vel, ihvertfall frem til kvelden for da skal hele familien ut å spise middag for å feire bursdagen til mamma, så det blir nok koselig. Tenkte jeg kanskje kunne prøve meg på en videoblogg til dere idag om jeg fikk tid, noen ønsker?


Bathroom kaktus, heahea.

TAR KVELDEN


Ettersom jeg har vært syk har det vært en utrolig lite innholdsrik dag. Nå skal jeg kose meg med resten av kakaoen og krysse fingrene for at jeg våkner opp feberfri. God natt!

TO RINGER FRA SUPERKUL.NO

Heisann!
Som noen av dere kanskje ser har jeg lagt ut et banner siden av bloggen nå, linket til superkul.no. Har ikke vært noe særlig borte i denne siden før jeg kom i kontakt med de, men jeg må si det egentlig er en gangske genial side hvor de selger utrolig masse forskjellige produkter og ting til en rimelig penge. Om jeg skulle beskrivet siden selv, ville jeg sagt at den har noe til enhver smak.

Plukket meg ut to ringer jeg som jeg synes var utrolig fine! Den øverste finner du HER, og den nederste finner du HER. Tykcs?
SYKESEN

Mitt dårlig imunforsvar slår som vanlig til igjen etter gårsdagen. Blææ.. Ligger her halveis død og bader i feber, ikke spesielt deilig skal jeg si dere. Ikke bare er det kjedelig å være syk, men det er også kjedelig at jeg egentlig skulle ha jobbet idag. Krysser fingrene for at jeg er bedre i morgen så jeg får kommet meg på jobb i det minste.

Men, en positiv ting ved å være syk er hvor søt og snill mamma hele tiden er mot meg da. Ikke at hun ikke er det til vanlig, haha! Men dere vet hvor omsorgsfulle foreldre blir mot barna sine når de er syke. Trenger ikke løfte en finger engang før hun kommer springende med både det ene og det andre, så koselig! Hvordan er formen din idag?

Mammen sin deet 

FREEZING

Idag var vi å besøkte videregående her i Horten, jeg dro selvfølgelig å besøkte media noe jeg er fast bestemt på å gå. Men uansett, så ble vi kastet rett ut i kulda (noe jeg ikke var kledd for i det hele tatt) for å ta bilder av spesielle temaer. Tror ikke jeg har vært så kald på lengee, noe som resulterer i at jeg nå sitter her død som et slakt med snufsende nese. Kjipeeern.. 


/7weheartit

 

OUTFIT DA

Bukse - Zara // Genser - H&M // Sko - Økonomisko // (for de av dere som greier å se det) Ringer - Gina Tricot

Haha, dette var egentlig ikke ment som outfit bilder i det hele tatt, men jaja, why not.. Ehe.. Tycks?

 

HÆLLEEDUSSEN!

Åå! Dere er så søte på kommentar fronten for tiden altså, blir så glad! Tror ikke dere engang aner hvor stor pris jeg setter på det. Tro meg, dere kan faktisk sette et stort smil om munnen min på en nokså tung dag! Kjempe takknemmeeelig! :-)Suss på truten til dereeee! :*

KJAPP UPDATE


Travel, lang og slitsom dag idag, derfor har det blitt litt dårlig med blogging! Fyker nå avgårde for å se på håndballkamp, så vi får snakkes mer senre. Håper alle har og har hatt en fin dag! Hva gjør/har gjort du idag?

Malin Haugdal

16, Horten

hits