My sunday.

Hallo.
Jeg begynner faktisk å like søndager! Helt utrolig! Jeg mener, søndag er virkelig en slapp-av-dag. Noe som er kjempe deilig. Idag har jeg vært hjemme og kost meg hele dagen. Og selvom jeg ikke har gjort spesielt mye føler jeg at jeg har fått mye ut av dagen. Hahah, rart det der..


Jeg har for eksempel lagd vafler idag. Og hvem liker vell ikke vafler!?


Jeg synes det i hvert fall er kjempe godt. Lagde selvfølgelig alt for mange da, så om det er noen som har lyst på vafler så kan de bare ta en tur innom. Haha!

Var visst flere som ville bli med å lage vafler. Hahah, legg merke til rømmeflekken på nesa.


Nå har jeg nettopp tatt på sjokolade maske, aaaahh... Den lukter helt nydelig! Og jeg er en av de menneskene som virkelig elsker sjokolade! Tenk å bade i sjokolade, det hadde vært en drøøøømmm!!


Hihi, tror ikke jeg er som alle andre..

-Prækas<3
Har du hatt en fin søndag?

Der kom videoen vettu!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
Da har jeg endelig skjønt greia med movie maker og hvordan man laster opp filmene på youtube! Det var jo slettes ikke vanskelig i det hele tatt. Forresten ikke diss meg på videoen, jeg kjeda meg sinnsykt. Derfor mine fritids problem utspill kommer.. Haha, her er den i alle fall:

 
Husk å legg igjen en kommentar om det er noe DU vil at jeg skal videoblogge om!

-Prækas<3
Hva synes du jeg skal videoblogge om?

Outfit 27.2.2010

Heya!
Tenkte jeg bare skulle legge ut en kjapp outfit. Har ikke på meg noe særlig spesielt, men who cares? Det snør forresten som bare pokkern ute.. Uff, jeg er virkelig lei av snøen nå. VÆRGUDER, GI MEG SOMMER! 

Her er i alle fall dagens kledning:


Singlet - cubus.
Bluse - Sorbet.
Smykke - Spain.
Bukse - Spain

Jeg har forresten bestemt meg for at i løpet av neste uke så SKAL jeg klare å legge ut en eller annen form for videoblogg! Promis! Jeg mener, det kan da umulig være så vanskelig? 

-Prækas<3
Hva synes du om outfiten?

Back on track med null lesere.

HeiHei!
Ble ikke lange blogg pausen det her. Man kan trygt si at jeg har blitt avhengig av bloggen, og det gikk ikke opp for meg før etter denne lille blogg pausen var i gang. Det føltes på en måte som om det ble et lite tomrom i hverdagen min. Jeg høres kanskje gal ut, men belive it or not, jeg er rett og slett blitt avhengig av den flotte responsen deres!

Men en ting som har holdt meg litt tilbake, og som egentlig har vært ganske irriterende for meg, er at jeg aldri har hatt noe ordentlig og skikkelig kamera. Jeg har alltid vært glad i å ta masse bilder, og når jeg da ikke får noe bra kvalitet på bildene blir jeg rett og slett irritert og sur. Men nå skal det bli andre boller! Jeg har nemlig arvet et ganske gammelt, men bra kamera av pappa! Og dette kamera er det faktisk lader til, i motsetning til det forrige som jeg måtte kjøpe AA batterier til hele tiden. Du kan tro det ble dyrt etter hvert!? Så nå skal det forhåpentligvis bli ganske brae og kvalitets rike bilder fremover, da blir dere vel fornøyde?

Bilde i speilet er et must når man har fått seg nytt kamera vettu! Hvordan skal jeg ellers klare å vise dere kameraet? Du ser det nok ikke på bildet, men det er sykt masse knapper og dingsebommser på kameraet, så her blir det utforskning på høyt nivå! Pappa prøvde flere ganger å forklare meg hvilke type kamera det her er, men jeg skjønte det egentlig ikke helt.. Det er i alle fall et kompaktkamera om det sier dere mer enn det sa meg..


Tok bilde i går, ganske så kult eller hva??

Til slutt: Tusen takk pappa, you saved my bloggworld!

-Prækas<3
Hva synes du om at jeg starter å blogge igjen?
Liker du å ta bilder?

Beklager folkens..

Beklager, men jeg føler at jeg trenger en pause fra bloggen. Jeg sier ikke at jeg slutter å blogge, tvert imot. Jeg trenger bare en liten pause nå. Det kan hende jeg kommer tilbake i morgen, eller det kan hende det tar måneder. Ikke vet jeg, men nå trenger jeg i alle fall en pause. Du lurer kanskje på hvorfor? Men det er egentlig ingen spesiell grunn, men jeg føler ikke at jeg får gitt noe av meg selv på bloggen. Jeg mener også at bloggen min bare har blitt kjedeligere og kjedeligere i det siste. Så jeg velger derfor å ha en liten bloggpause nå. Håper dere forstår.. 


Jeg er fortsatt veldig takknemlig for dere som har lest bloggen min, det betyr virkelig utrolig mye for meg! 

- Prækas (får vi håpe)..For en heeeeeerlig dag!

Hei og hå people!
Sorry for dårlig oppdatering fra dagen idag og igår. Jeg fikk nemelig besøk av Tamara i går, og gud det er lenge siden jeg har hatt det så bra! Når jeg er med Tamara føler jeg liksom at jeg kan være meg selv 110%, og om jeg driter meg ut, så gjør hun det samme! Haha, herlig.. Om du vil se bilder fra dagen igår så gå inn her. I motsetning til visse andre, så gadd hun faktisk å blogge igår...

Over til dagen idag. Tamara og jeg besteme oss for å ta en tur til koslige Lejla. Dagen gikk vel egentlig mest ut på å spise godteri og poppkorn, men mest av alt å ta bilder! Tror de ble litt lei av at jeg knippset med blitsen rett oppe i ansiktene dems hele tiden. Men, shit au.

Her er i alle fall noen bilder fra dagen:


Lejla hadde vært i Sverige dagen før, så da ble det mye godteri til oss.. Naaaaaammm!


Heisveis! Du er urettferdig vakker Tamara!


Og heisann, tror dere ikke jeg greide å falle langflat ut i snøen!? Det er virkelig såpeglatt ute nå!


Heldigvis har jeg en snill bestevenn som kom som en reddende engel og hjalp meg opp,


I love you honey<3


Tusen takk Lejla og Tamara for en fantastisk deilig og fin mandag! Jeg er kjempe glad i dere<3

Melding fra Lejla: HAHAHA, JEG HÅPER DU ER FORNØYD SØTE MENNESKE 8D.

Prækas<3
                                                                Har du hatt en fin mandag?

Hvorfor Whh?


Jo nå skal du få høre den lange historien om skapelsen av WHH. Neida, jeg bare tuller. Som du ser i headeren min så heter jeg altså Malin H Haugdal, det betyr at fornavnet mitt starter på M og de to etternavnene mine starter på H. Så da blir det altså MHH. Saken var den at MHH var allerede opptatt, og da ser du kanskje tegninga? Jeg snudde nemlig M'en på hodet, slik at det ble en W. Og voila, der har du WHH. Var vell ikke så vanskelig å forstå? Jeg har også fått noen spørmål om jeg heter WHH. Det gjør jeg ikke, jeg heter Malin og jeg vil bli kalt for Malin.Prækas<3
Skjønte du nå hvorfor bloggen min heter WHH?Ny header og design, watcha think?

Gikk så lei den gamle headeren så bestemte meg for å lage en ny en. Ganske enkel, men jeg synes den ble ganske fin. Bare si ifra om det er noe jeg burde gjøre annerledes, jeg er ikke akkurat proff. Men hva synes du?
-Prækas<3
Hva synes du om det nye designet?

Welcome to eskimoland!

Jeg overdriver ikke når jeg sier at det er seriøst snøstorm ute! For det er det, virkelig! Jeg tok meg en liten tur ut ista og det var nesten umulig å se noe som helst, utrolig at jeg i det hele tatt greide å ta et bilde! Det var litt komisk også, de folkene som i det hele tatt turte å flytte foten utenfor døra var så innpakket i tøy at de så ut som eskimoer! Det er vel som ordtaket sier, det fins ikke dårlig vær bare dårlige klær!


Uæh, den avskyelige snømannen har også kommer fram i uværet!! Her sto jeg bak en snøhau sånn at ikke all snøen blåste i ansiktet mitt! Hahah..


Se hvordan snøen klatrer seg oppover vinduene da! Tror jeg kommer til å snø inne jeg altså.. -Prækas<3
Er det snøstorm der du bor?

For en deilig morgen + bilder fra onsdag.

Aaah.. Jeg ble i dag også vekket med deilig kakao på senga, den beste måten å starte dagen på spør du meg. Du kan vel ikke mene at dette ikke ser fristende ut? Kakao in my heart<3


Jeg tror også at jeg kommer til å snø inne i dag, for det er virkelig snøstorm ute! Og sånn som dette er det meldt i hele dag! Jeg begynner egentlig å gå litt lei av snøen nå...

GREIT, OVER TIL BILDENE FRA ONSDAG!

På onsdag var jeg med Tonje hele dagen, og jeg lovte å vise dere bilder fra dagen. Men jeg glemte det rett og slett helt bort. Så derfor må de komme på en lørdagsmorgen. Bedre seint enn aldri, sant?


Ahaha, jeg tror ingen kan kalle oss helt normale. Men hvem vil vel egentlig være helt normal?


Vi dro også en tur til byen og Tonje fikk kjøpt seg noen småting, du er så nydelig Tonje.


Dette er hva Tonje kjøpte. Jeg anbefaler folk å kjøpe de saltefiskene fra nille! De var seriøst gode!


Og dette var da det jeg kjøpte.. Haha!


Så da ble det på med sjokoladeansiktsmasker. Denne ansiktsmasken luktet helt nydelig sjokolade. Haha, jeg måtte selvfølgelig smake på den også. Men den smakte IKKE sjokolade! Så den anbefalels ikke til å spise!


Så da hoppet vi oppi det deilige boblebadet til Tonje, hun er heldig!


Sånn da har dere fått se noen bilder fra onsdagen, så håper jeg at dere alle får en kjempe fin ferie og helg fremover!

-Prækas<3
Har du hatt en deilig lørdagsmorgen?

Malin Haugdal

16, Horten

hits