I'm just sitting here, all alone..


I'm just sitting here, all alone. In my own place, where nobody can find me. I'm sitting here to think, to clear up my mind.
So i'm sitting here, all alone.. Icecold.

Synes?

Virkelig deilig å måtte stå opp tidlig igjen!Eller ikke..... Har bokstavlig talt gjespet meg gjennom hele skoledagen, og nå står håndballtreninga for tur. Kommer til å føle meg som en vandrende potetsekk ute på banen, haha. Var godt å se igjen alle de jeg ikke har sett i ferien da, det skal jeg innrømme. Nå må jeg få i meg litt mat i magen før jeg fyker av gårde. Ha en fortsatt fin dag dere!

Har du vært på skolen idag?


Leppomade


Lukter og funker helt himmeeelskt ... ♥

Synes?

FLINK, JAA

Hey!
Idag har jeg faktisk vært flink og vært på joggetur med mamma, der er ikke verst. Haha :-)

At the moment..

Var deilig å røre litt på kroppen igjen. Har blitt mye godteri og potetgull i ferien kjenner jeg. Planenen var vel egentlig å være med mine kjære venniner idag, ettersom jeg ikke har sett de i hele ferien. Men de hadde vist bestemt seg for å ikke ta telefonen (ja, jeg sikter spesielt til deg Maiken, haha). Så får vel være loner resten av dagen, tror vel det blir en liten hjemmespakveld. Må virkelig lade opp til skolen i morgen.

Vært ute å trent litt i det siste?
Hva er dine planer resten av kvelden?

Siste dag av ferien

Hei!
Var virkelig deilig å våkne opp i min egen seng hjemme idag, hadde det vært opp til meg, hadde jeg blitt der hele dagen. Men idag er det siste dag av ferien min, så får vel prøve å gjøre litt mer ut av den. Har vært veldig deilig med ferie, men den kunne godt ha vart lenger! Heldigvis går tida ganske fort, gleder meg som en liten unge til sommerferien! Haha :-)

Er det siste dag av din ferie idag også?


NY HEADER OG NYTT DESIGN!

Endelig er jeg en smule fornøyd med designet, selvom jeg ikke er helt ferdig enda. Har jobbet mye med headeren, så den er jeg faktisk veldig fornøyd med. Linkene over headeren funker ikke enda, men det skal jeg fikse snart. Vurderer å gjør fargene en smule sterkere også.

Hva synes du om headeren og designet?

 


The best thing about getting away, is to come back.

Hei!

Nå har jeg endelig kommet hjem igjen fra hytta. Det har virkelig vært deilig å komme seg unna litt å kose seg der oppe, men kjente jeg begynte å bli rimelig lei av snø, snø og atter snø overaaalt. Kun en dag igjen av ferien nå, og jeg er fortsatt ikke klar for skolen. For meg kunne like godt sommerferien startet med det samme.

Det er herlig å komme seg bort, men det er enda herligere å komme tilbake igjen.

 

Om du har hatt ferie, hvor har du vært?

 

Brr.. freezing!


Bolla, med stor og varm jakke..

Det snør, blåser og er ekstremt tåkete ute. Var skikkelig vanskelig å ta bilder ute, derfor jeg ser en smule borte ut på bilde over. Haha. Hører vinden uler og slår opp mot hytteveggen også, nesten litt småskummelt.

Men gjør egentlig ikke noe at været utenfor er dårlig, for nå skal grandisen snart i ovnen. Så det setter et smil om munnen uansett, haha! :-)

 

Dårlig vær hos deg?

 

TRENGER DESIGN HJELP!

Hey!

Er så forferdelig lei av det designet og headeren jeg har nå, selvom jeg egentlig liker det. Men føler det er på tide med en forandring nå. Derfor satt jeg i hele går å mekket sammen en ny header, så headeren er klar nå. Problemet er bare at jeg suger virkelig til å lage design... Så, da trenger jeg deres hjelp!

 

Så, kan DU hjelpe meg? :-)


 

Froookost.

Nommi, fått skikkelig dilla på Crusli frokostblanding. For de som lurte så sitter jeg fortsatt stuck på hytta. Liker meg veldig godt her, det er ikke det. Men idag blåser det skikkelig og er tåkete ute, og da er det ikke spesielt gøy å sitte som en loner inne i en hytte hele dagen. Haha. Men overlover nok, blir i hvert fall mye kvalitetstid foran tv'en! :-)

 

Glad i frokostblaning?

Hvor er du i ferien?


Malin Haugdal

16, Horten

hits