MOVING ON IS EASY


but what you leave behind is what makes it hard.

INDIAN CHAI TEA


Helt himmelsk god te å lage når du har kommet hjem fra skolen, etter å ha gått ute i kulda. Mmm, anbefales virkelig! Blander man den med melk og sukker smaker den faktisk nesten som chai latte! Nå er jo jeg utrolig glad i te i utgangspunkte, men denne burde faktisk falle i enhver smak. Er du glad i te?

HOME SWEET HOME


Har kost meg utrolig mye oppe på hytta, var virkelig deilig å komme seg bort litt. Hadde ikke takket nei til noen ekstra dager med ferie heller, selv jeg skal innrømme at det er deilig å være hjemme igjen også. Har du hatt en fin ferie?

TILBAKE PÅ SØNDAG

Ah, er så utrolig irritert nå.. Har kommet opp på hytta og fant nettopp ut av det ikke funker å koble macen til internettet her, derfor blir det umulig for meg å få blogget. Kan ikke blogge fra den pcen jeg skriver på nå fordi det ikke er noen SD inngang på den så jeg får lagt inn bilder. Må derfor ta en  ufrivillig bloggpause frem til søndag da jeg kommer hjem igjen. Lover dere ihvertfall mange flotte bilder og kanskje til og med en filmsnutt, så stay tuned til søndag! Så ønsker jeg alle dere vidunderlige lesere en flott vinterferie videre! :-)

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

DRAR PÅ HYTTA

Heia!
Har helt glemt å fortelle dere at jeg drar opp på hytta idag, og blir det helt til søndag. Det skal bli så utrolig deilig å komme seg bort litt og få slappet av. Gleder meg også til å stå på snowboard igjen, kan ikke huske sist jeg sto. Det er now worries for bloggen da, ettersom vi heldigvis har internett der oppe. Skal du på noe hytte i ferien?
KINDA CURLY

Er sau idag som dere ser. Vanligvis pleier det å bli fine krøller når jeg sover med fletter, men idag ble de bare kaos synes. Ser også litt smårart ut når det er så flatt på toppen. Men men, det får gå for denne gangen vel. Hva synes dere?

VIL DU BLI VURDERT?

Ettersom dere har vært så flinke på kommentar fronten idag tenkte jeg å belønne dere med en vurderingsrunde. Så alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfletet (husk link til bloggen din), så velger jeg ut en blogg som jeg vurderer iløpet av morgendagen :-)

MINI CUPCAKES!


Dro en tur ned på butikken ista for å kjøpe meg en smoothie og kunne rett og slett ikke la være å kjøpe disse herlighetene da jeg så de! Også såå gode de var! Må være noe av det beste jeg har smakt på lenge, haha! Smakt disse cupcakesa? 

OUTFIT 21.FEB.2012
Genser - Gina Tricot // Bukse - h&m // Ringer - Accessories // Armbånd - Utlandet

Lagt min elsk på denne genseren her, den er så utrolig deilig å ha på pluss at den ser stilig ut! Hva synes du?

HERLIG HERLIG
Har på følelsen at dette blir en super duber dag! Sola stråler utenfor, humøret er på topp og jeg skal snart dra en tur på Wellness for å trene litt med Frida. Før det blir litt sol og en café tur etter det, ah blir herlig! Legger også ut en outfit senere, ha en fin dag dere også! Dine planer idag?

Malin Haugdal

16, Horten

hits