Pang start på ferien!

Hola amigos!
Nå sitter jeg på internettcafe å blogger. Fy så mye styr det er med internettkobling og hit og dit her nede! Men nå sitter jeg her i alle fall! Flyturen ned gikk knirkefritt, ingen ting gikk galt. Men det er ingen ting som kan være perfekt, eller hva? Når vi kom fram til leiligheten og fikk låst oss inn, fikk vi den smarte ideen om å ta en tur opp til noen av vennene til ståle, som har leilighet over oss. Vi skulle bare være der i noen minutter, derfor lot vi bare døren stå åpen. Men hva tror dere skjedde da vi bare så vidt var kommet opp i trappene? Jo, DØRA SMALT IGJEN! Og nøkler, penger og alt lå igjen inne i leiligheten! Vi var altså låst ute! Off, kan ikke beskrive den håpløse følelsen jeg fikk da. Spanjolene kan jo ikke et bær engelsk heller, så det endte med at vi måtte ringe det spanske politet. Klokka 1 på natta. Etter mye forrvirring fikk politiet en låsmed til å komme og bryte opp låsen. Noe som ikke akkurat var en lett jobb.. Tok faktisk flere timer! Men når klokka nærmet seg 3 fikk han endelig til å bryte opp låsen og vi kunne komme trygt inn i leiligheten igjen. Off, får en utmattende kveld! Alt endte heldigvis bra da, hahah!

Men nå skal dere få se noen bilder fra reisen igår.


Dina på flyplassen.


Sjokk, smoothie? (a)


Meg, Dina, og Daniel. Daniel er sønnen til en venn av ståle som vi reiser sammen med.


Rett før vi skulle på flyet, sorry for dårlig kvalitet.


Nydelig sol fra flyet!


Måtte jo ha noe å gjøre på flyet, så da så vi på "Hangover". Anbefaler ALLE å se den, den er virkelig helt rå!


Dette var rett etter at låssmeden hadde borra opp døra vår. Haha, husker så vidt at dette bilde ble tatt, var så forferdelig trøtt.

Håper alle koser seg hjemme i norge også! Idag har det vært full sol her i Spania og soling på høyt nivå! Haaha, deeeilig! Fortsatt god påskeferie, så blogges vi mer i morgen.

-Prækas<3

Noen gang opplevd det samme som meg?
Hva synes du om bildene?


Goodbye Norway!

Hola!
Nå er det ikke lenge til jeg sitter på flyet til Spania. Alt er pakket og klart og jeg kjenner reisefeberen stiger! Heeerlig. Jeg skal som sagt prøve å poste i hvert fall et innlegg hver dag. Så følg med folkens! Ah, det kommer til å bli så deilig å komme ned til sol og varme. Og ikke minst slippe unna dette slappset som er her hjemme, haah. No offence, dere får kose dere, dere også. Idag er det jo faktisk sol ute!


Everything ready! (hvor ble du av kvalitet?)

Kommer såppas seint fram at det blir ikke nytt innlegg før i morgen. Men vi blogges da! Håper alle sammen får en fin påskeferie og kan kose seg masse, det skal i hvert fall jeg!

Btw: Jeg fikk ikke blogga i går fordi den fantastiske, kule, smarte og sjappe pc'en min ikke greide å komme seg inn på blogg.no. Merkelig, den greide bare ikke å åpne siden..

-Prækas<3
Hva skal du fremover i påska?

Isbading og kakao.

Hey sweeties!
Sorry for bad bloggings idag, men har rett og slett ikke fått muligheten til å blogge før nå. Har nemlig vært i horten sammen med herlige Lotte og herlige Tamara. Haha, alt er så herlig! 

Men gjett hva jeg gjorde i går!? 
Jeg bada i sjøen, ah sommer kommer, sommer kommer! Kan trygt si at det var ganske kaldt, men fy som et kick man fikk inni seg etter at man hadde gjort det! Etterpå var det selvfølgelig rett inn i baststua, men deilig var det! Tror aldri eg har bada så tidlig før, dette var rekord!


Hahah, meg og Helene. Sjekk ansiktsuttrykka da! Dere får nøye dere med det bilde så lenge, Sigrid må få sendt meg noen bilder, hahah!

Nå skal jeg gjør som jeg pleier, nemlig å drikke min herlige kakao. Jeg er rett og slett avhengig av kakao. Må ha det, bare må ha det!


Never been normal.

-Prækas<3
Noen gang bada i mars før?
Liker du kakao?

Something in my mailbox!

Hey!
Når jeg sjekket postkassa idag lå det en søt liten eske der. Du kan tenke jeg ble glad når jeg så at denne esken var til meg! Det var nemlig noen produkter fra E.l.f, og jeg kan ikke vente til å få sagt min mening om produktene til dere!


Dette er altså produktene
- Total face brush.
- Under eye concealer & Highlighter.
- Warm Bronzer.

Så jeg gleder meg til å få testet ut produktene. Men nå kaller husets plikter, så nå blir det vasking av bad og rydding av rom. Vi blogges mer senere idag.

-Prækas<3
Hva synes du om produktene?
Har du noen gang bestilt produkter fra elf?

Norske talenter.

Godkveld!
Akkurat nå sitter jeg å ser på norske talenter. Tipper jeg ikke er alene om det, eller hva? Det er så sprøtt å se alle de rare, men geniale talentene til folk. Jeg blir imponert jeg altså, haha! Jeg synes norske talenter er et kjempe bra program. Det viser liksom det norske folket på negative og positive sider. Thats good! 


Sånn som han fyren her. Synes han var rå kul jeg!


Jeg sitter her med godt selskap i hvert fall. Se på den nydelige ballen da!Nå begynner pc'en å gå like treigt som en skilpadde, så jeg tror jeg avslutter her. Dere får kose dere videre på fredagskvelden!

-Prækas<3
Ser du på norske talenter?

Outfit 26.3.2010

Sjapp outfit med rar kvalitet. Å ta outfit bilder ute er virkelig en utfordring. Og det er så og si umulig nå som det er så grått ute. Så her blir det endring på kontraster! Men et bilde er et bilde. Og så lenge dere kan se klærne så må det vel være okey. Heheh..


- Armbånd - bikbok.
- Bukse - Vero Moda
- Skjorte/bluse - Vero Moda
- Veske - Pieces.
- Singlet - Cubus.Håper dere får en super fredagskveld! Hahah, nå kom reklamen ingen kims ingen kos, opp i hode på meg. Digger den reklamen! Forresten, GOD PÅSKE! 

-Prækas<3
Hva synes du om outfiten?

F TO THE ERIE!

Halloen!
Påskeferien har kommet folkens, og jeg er like glad som en firåring som som nettopp har lært seg å sykle! Aah, denne ferien kommer til å bli så ufattelig deilig! På tirsdag drar jeg til Spania og der skal jeg være til onsdag etter påske. Jeg skal PRØVE å få til å blogge derfra, men dere må ikke forvente noe! Etterpå kommer det outfit men nå skal jeg kose meg med sjokolademelk. Ah, ferien er virkelig i gang!


Påskeferien er i gang! Hah, dr.phil i bakgrunnen.Forresten grunnen til at jeg blogger litt tidligere idag er at vi fikk avspasering de tre siste timene. Sluttet altså klokka 11 i dag. Haha, tror virkelig ikke jeg har noe å klage på idag!

-Prækas<3
Synes du det er bra med påskeferie?
Hva skal du i påskeferien?

Pics from today.

Sorry for litt sent innlegg idag, men jeg kom ikke hjem før for en halv time siden. Jeg dro nemlig med noen venninner til byen rett etter skolen. Det har virkelig vært en kjempe koselig dag! Men gud så sliten man blir av å gå hele dagen, hahah! Tingene jeg kjøpte kommer nok sannsynligvis som outfit i morgen, så dere får vente å se! 

Som den flinke bloggeren jeg er (ironi), hadde jeg med kameraet både på skolen og i byen. Så her er bilder fra min dag idag!
Legg merke til at bare jentene arbeider, hahah.


Sigrid og Aleksandra<3


Vi er alle spesielle, haha :-)


Oda jobber vettu!


rare folk.


<3


Vi hadde håndballturnering i går på skolen og klassen min vant, derfor fikk vi idag smartis i premie, hihi!


Lang i maska sa du? Vi er litt rare Aleksandra..


Så var det av gårde til byen.


Måtte jo få i meg noe mat så da kom det vel ikke som noe sjokk at det ble smoothie og cookie!
Til slutt tok Elise (hun ville visst ikke fotograferes idag) og jeg toget hjem igjen. Sorry for utydelig bilde, Elise er tydeligvis ikke så stå på hånda, haha. Nå skal jeg kose meg med kanelkake, heidå så lenge!

Prækas<3
Hva synes du om bildene?
Hvordan har din dag vært ?Trenger ikke blender her i huset.

Jeg virkelig elsker smoothie, bare så trist at jeg ikke har blender.. Eller?
Funker helt fint uten blender, så lenge jeg ikke mikser sammen noe "hardt".


Det du trenger er altså.
- eplejuice.
- blåbær syltetøy.
- vanilje yoghurt.
- tinte bringebær ( er ikke med på bildet )


Så mikser du bare alt sammen i en bolle, NB: Ikke ta mye blåbærsyltetøy, blir veldig søtt!


Og VOILA! Frisk og ferdig smoothie på 2 min! Ganske så kjekt eller hva? I alle fall for oss som sitter stuck uten blender. Hahah!

-Prækas<3
Hva synes du om smoothien?

My mood right now.

Hola amigos!
Beklager om det ikke blir så mye blogging idag. Dagen idag skal nemlig gå til lekser og pugging til framføring i morgen. Som sagt, skole må komme før bloggen, right? 


Skyt meg!! Neeeeeeeiiiddaaaa.. Gud, som jeg gleder meg til påskeferien! Har jeg forresten nevnt at jeg skal til Spania i påskeferien? Ahh, det kommer til å bli så deilig!


Jeg er så glad for at jeg har dere herlige lesere! Og statistikken min har begynt å stige i det siste, hihi da blir Malin glaad!

-Prækas<3
Har du mye prøver og fremføringer for tida?

Malin Haugdal

17, Horten

hits