METT OG UTSLITT.


Aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å poste innlegg idag, blogsoft har jo vært helt ute å kjøre!

Uansett, er helt utslitt i både kroppen og hode etter flere timer med trening og håndballmøte. Heldigvis var håndballmøte på pizzanini, så vi fikk i hvert fall spist oss gode og mette der vi satt helt i svime etter treningsøkten. Nå tror jeg egentlig bare jeg skal ta natta. Det vil si, jeg må se en episode av pretty little liars først, er addicted. Håper dere har hatt en flott dag, tuddelu!

Hatt en fin mandag?
Sliten? 


Ble forresten dagens blogg på >denne< søte bloggen igår, tuuusen hjertelig takk! :-)


 

HJEMMEEE

Tenkte jeg bare skulle informere dere om at jeg nå er kommet trygt hjem igjen fra Trondheim. Etter en reise med bil, fly, taxi og båt kjenner jeg at kroppen er rimelig sliten og instilt på å finne senga. Derfor ligger jeg her langflat ut å blogger mens jeg koser meg med herlige dots kjeks, tenkte jeg skulle se et par episoder med pretty little liars før jeg legger meg. Digger virkelig den serien for tiden! :-)

Har du vært bortreist i helga?

PRETTY LITTLE LIARS, STARBUCKS OG MIN FAMILIE ER KUL!

Sitter her å koser meg med å se på pretty little liars, mens jeg slurper i meg herlig starbucks iskaffe. Har hatt en herlig dag sammen med familien. Og ettersom så og si alle leser bloggen min, er jeg vel nødt til å skryte over hvor kule de er, haha! En familie med mer intern humor og selvironi skal man virkelig lete lenge etter, og med trønderdialekta på toppen er det ikke mye som tas seriøst! (Hei på deg, onkel Bjørn)

Nå skal jeg snart ta kvelden, for i morgen er det på tide å reise hjem igjen til lille Horten. Vil absolutt ikke hjem til alt maset og kjaset nå, men har vel ikke annet valg. Fml.

Hatt en fin dag?
Har du en familie med mye humor?

 

 

Outfit 26.03.2011Bukse - h&m
Singlet - Bikbok
Cardigan - h&m
Smykke - ? ..

Dette er også noe av det jeg kjøpte igår. Buksa er en smule for stor, men den skal jo tross alt være litt baggy, så det gjør egentlig ingen ting. Nå skal jeg snart spise lunsj med familie, så får vel si adjø til pc'en en stund. Håper dere alle sammen får en strålende lørdag, her snør det og er sol om hverandre hele tiden. Har funnet ut at jeg liker Trondheim utrolig godt, så spørs om jeg bare blir værende her. Haha.

Nå må jeg løpe, ciao! :-)

Synes om outfiten?

TRONDHEIM I HELGA :-)


I nuet, haha :-)

I helga er jeg hos mormor og morfar, som bor i Trondheim. Sto opp klokka fem idag for å ta flyet, så kjenner på kroppen at det har blitt få timer med søvn. Flyturen gikk kjempefint, gratis frokost og greier. Litt synd at nå som vårfølelsen endelig har kommet til lille Horten, drar jeg rett fra den og til rene stormen her i Trondheim. Ser ut som det klarner litt nå da, heldigvis.

Ellers har vi vært litt på shopping, for å få vekk jetlagen. Haha. Så fikk kjøpt meg minnekort til kameraet og selvfølgelig litt klær. Kommer sikkert som outfit senere:-)

Blogger mer senere, for nå skal jeg snart av gårde for å prøve bunad. Tar med kameraet, så kanskje det blir litt bilder.

Hva er dine planer i helga?
Vårfølelse der du bor?

DA ER HELGA IGANG FOR MEG
Yeah, speilbilder og greier! Ehe..

Blir langhelg for meg denne helga, siden jeg har tatt meg fri fra skolen i morgen. Skal stå opp gryy tidlig og ta fly til Trondheim, skal nemlig prøve bunad og litt av hvert i løpet av helga. Gleder meg til å se igjen familien der oppe, ettersom jeg så og si aldri får sett dem. Blir nok utrolig koselig :-)

Wee, deilig med helg!

KLIKKÆÆÆÆR...

ARRRGHH!...
Har greid å ødelegge minnebrikka til speilrefleksen, så det er grunnen til null blogging idag. Jeg VET egentlig at vi har et par andre minnebrikker liggende et sted i huset, men det kommer jo ikke akkurat som noen bombe at de må leke gjemsel nå som jeg virkelig trenger de (!!)..

Har virkelig lett overalt nå, så tror jeg rett og slett må gi opp søket idag. Om de ikke dukker opp i morgen, må jeg få kjøpt meg et nytt et. Heldigvis har jeg noen reservekameraer, så det er ikke døden nær for bloggen likevel. No worries.


Random..

Nå er jeg utrolig trøtt og sliten, og vil helst egentlig bare flyte inn i drømmeland. Mandager er alltid så strevsomme, vil ha ferie, sol og sommer jeg. Kun fire uker til påskeferien, can't wait! :-)

Noen gang ødelagt og mistet minnekortet?

HOME, ALIVE

Hey!
Da har jeg kommet hjem igjen fra hytta, kjempedeilig. Fullførte Bleløpet gjorde jeg også idag, var faktisk på hele 2,7 mil, ikke 2,4 som jeg sa i forrige innlegg. Må ærlig innrømme at jeg er utrolig stolt over meg selv nå, for det hadde jeg virkelig aldri trodd at jeg kom til å klare. Fy fader for noen djevelbakker det var på det skiløpet, trodde jeg seriøst kom til å dæve et par ganger oppi fjellet det.

Til sammen har jeg faktisk gått nærmere 5 mil på ski den helga her, syyykt spør du meg! Er ikke akkurat kjent for å være noen positiv skientusiast heller, hehe.. :-)

Kan trygt si at jeg kjenner det godt i kroppen, men på en måte er det bare godt. Nå skal jeg ta meg en velfortjent lang og varm dusj, før jeg sannssynligvis tar en tidlig kveld. Håper dere alle sammen har hatt en flott helg! :-)

Noen gang gått et skiløp på 2,7 mil?
Gjort denne helga?

BLELØPET, HERE I COME!

Da sitter jeg her ferdig påkledd og er klar til å gå et skiløp på 2,4 mil (!!) Dette kan bli interesant for jeg skal neppe skryte på meg at jeg er noen skistjerne....,. Men nå må jeg løpe, wish me good luck!!

BADENYMFER!

Hey!
Har hatt en helt fantastisk fin dag på hytta idag! Startet med at Dina, Ståle og meg tok en skitur til Struttåsen som ligger et godt stykke unna hyttavår. Der møtte vi de herlige håndballjentene mine som har hytte på fjellet ved siden av oss, og de bestemte seg for å bli med over på vår hytte. Her har vi spilt jatzi, spist oss fulle på sjokolade og boller, kost oss i badstue og badet i basseng på hotellet ved siden av hytta vår. Heeeerlig!

Ble litt bilder da vi badet i bassenget, så tenkte å dele noen med dere. Her snakker vi usminket og fæle på høyt nivå, men dere får vel bare bli kjent med våre ikke så atraktive sider også. Haha, uff!...


Hahaha!


Døde av dette bilde, haha!


Uff og huff, haha!...


Lik?..


Ntaa..
Hei, usminket og fine..

Tror jeg sparer dere for resten av bildene for å si det sånn, haha. Har i hvert fall hatt en helt super dag, virkelig! Kjenner på kroppen at det har blitt mye frisk luft idag og med bading og badstue på toppen, tror jeg egentlig at jeg kunne ha sovnet med det samme. Men først må den stakkars magen min få i seg litt mat. Håper dere alle har hatt en fin lørdag! :-)

Synes?
Gjort idag?

Malin Haugdal

16, Horten

hits