HJEMME FRA BURSDAG!

Sorry for at det ikke har blitt allverdens med oppdateringer idag, men dagen har virkelig gått i ett kjør fra morgen til kveld! Nå kom jeg nettopp hjem fra bursdagen til Pernille, noe som var super hyggelig! Mer sprudlende og blid jente skal man lete lenge etter. Gratulerer så mye med dagen igjen, vennen!

Håper det er greit at jeg legger ut bilder av dere, folkens! Hvis ikke, så si ifraa :-)


Fint!
Snasen, ja!


Fine bursdagsbarnet og peder!


Søta!

Hva har du gjort ikveld?

DRAR EN TUR TIL BYEN

Heia!
Nå drar jeg en rask tur til byen for å kjøpe litt småting! Våknet faktisk så tidlig som halv ni helt av meg selv idag, så føler jeg har fått mye ut av morningen allerede, haha! Er kjempe deilig vær ute idag også, selvom det blåser litt. Været har virkelig så mye å si på humøret, i hvertfall for min del. Men nå må jeg løpe så jeg rekker bussen, vi snakkes! Dine planer idag?  
Finee skjorta som jeg fikk til jul av Aleksandra :-)

VIDEOBLOGG - REDIGERING AV ØYNE

Kvaliteten ble visst ikke den beste, men det får gå. Ganske sikker på at dette kan gjøres i hvilket som helst photoshop program. Man kan også overdrive litt mer enn hva jeg gjorde her i denne videoen :-)

Hva synes du?

SLAPPER AV MED MAG

Det er så kjedelig å være syk, er jo overhode ingen ting å gjøre. Så nå slapper jeg av med en kopp te mens jeg leser mag. Legger forresten ut en liten redigerings video etterpå, så stay tuned! Hva gjør du akkurat nå?

HODEPINE OG FEBER

Heia!
Våknet opp med ekstrem hodepine og høy feber idag, så da ble det til at jeg holdt meg hjemme. Har egentlig gått rundt med hodepine hele denne uka, så er vel ikke så rart at det skulle bryte ut nå. Har så og si sovet frem til nå, så kroppen kjennes heldigvis litt bedre ut. Ellers så kom mamma nettopp inn med litt godbiter å tygge på til meg, mm.. Ikke hver dag man får baguette og sjokolademelk servert på senga! Hvordan er formen din idag? 

ANBEFALING - A-CREME!

Heisann!
Må bare anbefale en av mine favoritt kremer til dere! Er virkelig min one and only favoritt! Bruker den i ansiktet hver eneste kveld etter at jeg har fjernet sminken, love it! Kremen er tjukk i konsistensen og trekker fantastisk inn i huden. Den har også en veldig nøytral lukt og inneholder altså A vitamin, noe som er supert for tørre områder i ansiktet! Kan også brukes på absolutt hele kroppen, så om du sliter med for eksempel tørre hender, kan den fint brukes der også! 

Bruker du også A - creme?
// kjøpes på Apoteket.

TIRED

Kjenner at kroppen min er helt død nå, null krefter igjen. Har vært utrolig hektisk på skolen for tiden, noe som har gjort meg helt utslitt psykisk. Kjenner hodet verker, vil helst stupe i seng nå med en eneste gang egentlig. Har virkelig bruk for ferie nå kjenner jeg, er så ufattelig deilig at jeg ikke har noen store planer også. Skal bli deilig å bare slappe helt av, kose seg og jobbe litt noen dager! :-)

Er du sliten for tiden?
SLEEP TIGHT!


Blogg.no har virelig vært på tryne idag. Har såvidt greid å komme inn på min egen blogg et par ganger iløpet av dagen. Får håpe det fikser seg helt til imorgen. Nå er jeg dødtrøtt etter en lang dag full med lekser, kjempe deilig å komme i mål! Vi blogges mer imorgen, sov godt! :-)

JORDGUBBAR


//Nikon d3100 // redigert i Toycamera

Tycks?

NORSKTENTAMEN, CHECK.

Hei, alle søtnoser!
Nå er jeg ferdig med norsk tentamen, og den gikk vel helt greit. Synes det var en vanskelig oppgave jeg valgte, så angrer litt på det. Men men, gjort er gjort. Eller så greide jeg å misse rutebussen hjem, så nå må jeg sitte her en time alene å vente på at skolebussen skal komme. Alle har såklart blitt ferdig før meg, så føler meg litt forever alone at the moment. 

Ble litt små oppgitt da jeg greide å miste bussen.. Ehe, sunshine. Tentamen style..

Men så kom jeg til å tenke på at, "hey, jeg har jo hele gangen for meg selv! Hvorfor ikke bare ta noen loner bilder å leke kul?"Så det er altså det jeg gjør akkurat nå. Pluss at jeg har greid å bruke en halvtime på dette innlegget, så da er det ikke så lang tid å vente likevel! Dere får ha en fortsatt fin dag, så blogges vi litt senere! Har du hatt norsk tentamen enda?

Malin Haugdal

16, Horten

hits