30.4.2010 - My birthday!

Heisannsveisann! 
Hvilken dag er er det idag? Hvilken dag er det i dag? Er det Malins bursdag, Er det Malins bursdag??! 
YEEES IT ISSSSS! 

Hahah, idag er det altså min bursdag. Uheldigvis (ironi) feirer jeg jo denne dagen med min tvillingsøster også. Jeg greier ikke helt å finne ut om det er posetivt eller negativ.. Neeiidaaa.. Uansett, idag har jeg herved blitt offisielt fjortis. Nå kan ingen klage på rare fjortisutrykk og brunkremen blir vel snart min bestevenn. Gode tider i vente! 

Når jeg ser på gamle bilder oppdager jeg plutselig at jeg også har vært i den fasen hvor " fjortis er en tilstand, ikke en en alder" .


Flaaaauuutt.. Dette var i 2008 eller no.. 

Slapp helt av, tror jeg skal beholde sminke og klesstilen min en stund til, haha!

Det blir ikke noe mer blogging i helga fordi jeg drar om 20 min på cup. Egentlig har jeg ikke tid til å sitte her å skrive.. Vel, god helg alle sammen! Kos dere maaaassseeee!

-Prækas<3
har du vært i fjortisstadiet?

Bad bloggings og outfit.


Jeg blogger virkelig helt forferdelig om dagen, og jeg er fullt klar over det. Men det er så mye som skjer hele tiden av skolearbeid, håndball osv osv.. Til helga drar jeg også på håndballcup så da blir det ingen blogging. Men jeg lover at jeg skal komme litt sterkere tilbake neste uke, pluss med en del bilder fra cupen. Sounds good?

Over til dagens outfit.


Hm, så lite bilde pluttselig ble..
- øredobber: spania.
- bluse: ?
- bukse: Vero Moda.
- singlet: Zara.Forresten, hvem tror dere har bursdag på fredag? 
Hint: Hun er eier av denne bloggen.

Nå kan dere lure nå, hahah! Skal prøve å få blogga litt i morgen, off får nesten dårlig samvittighet jeg! Byebye.

-Prækas<3
Hva synes du om outfiten?

Header?

Heihei.
Jeg er egentlig ikke i så veldig blogghumør idag, men her sitter jeg nå allikevel. Idag har jeg virkelig en av de dagene hvor det føles som om alt går i mot deg. Uansett hvor hardt du prøver så blir det feil, jeg hater slike dager. Men, jeg skal ikke poste noe sutrete emo innlegg. You got to be posetive, right? 

Igår (som dere vet) satt jeg og kjedet meg litt, derfor begynte jeg å mekke sammen en header. Den blir bare midlertidig, jeg har allerede en plan på hvordan den egentlige sommerheaderen min skal se ut. Men uansett så tenkte jeg at jeg bare kan vise den til dere før jeg tar den til bruk. Den er ikke helt ferdig enda, og jeg ble heller ikke helt fornøyd. Men tja, dere kan jo si deres mening.


Det er altså sånn den ser ut til nå, egentlig er det en svart ramme rundt, men du ser den ikke på grunn av bakgrunnen. Som sagt så er den ikke helt ferdig enda, og jeg er heller ikke fornøyd. Den ble liksom så kjedelig om du forstår.. Hmm.. Kom gjerne med ideer om det er noe jeg burde gjøre annerledes. Jeg er åpen for alt!

Nå tror jeg faktisk at jeg skal slappe av litt, det var nemlig en russebuss ikke så langt fra huset mitt som spilte veldig høy musikk i natt. Lovely..

-Prækas<3
Hva synes du om headeren?

Søndag = kjedesegdag.

Søndager er så utrolig kjede-seg-dager. 
Idag har jeg egentlig ikke gjort noen ting, haha. Sovet lenge, slappet av og kjedet meg. Kanskje litt for mye av den siste biten. Men egentlig så er det jo herlig at vi har noen sånne dager, hvor man virkelig bare kan lene seg tilbake og ikke gjøre noen ting. 

Været idag har vært helt greit, selvom det har vært ganske kjølig. Det har egentlig vært veldig fint vær i en lang periode nå. Det liker vi!Huh, så rart.. Jeg postet et innlegg i går, men det har tydeligvis blitt borte.. Vell,vell. Det jeg skrev var i hvert fall at jeg har fikset kameraet mitt. Så nå har jeg heldigvis et kamera som jeg kan ta bilder med igjen!

Skal prøve å poste et litt mer spennende innlegg senere, ahah! Forresten, koselig at det var noen som engasjerte seg for det forrige innlegget. Alltid hyggelig med respons vetdu.

-Prækas<3
Hva mener du om søndager?
Hva har du gjort idag?


Er dette virkelig verden vi lever i?


Av og til begynner jeg å lure på om vi lever i en helt sinnssyk og gal verden. Men etter som jeg tenker over det lever vi faktisk i en ekstrem medieverden med mange konsekvenser og negativer sider. Det jeg snakker om er selvfølgelig de perfekte reklamene, bladene, magasinene og bildene som oss unge blir servert daglig. Det er faktisk ikke rart at mange unge sliter med et dårlig selvbilde, ettersom alle våre forbilder skal være "perfekte".

Over alt ser vi modeller og kjendiser med perfekt hud, perfekte øyevipper, perfekte tenner og perfekt kropp. Men er disse modellene og kjendisene egentlig så perfekte som mediene skal ha det til? Svaret er definitivt, NEI! Ettersom all muligens teknologi har kommet, og retusjeringsknappen har blitt et hyppig hjelpemiddel, føler jeg at ting har blitt skjøvet litt vell langt utpå kanten. Hvorfor skal alt sammen fremstilles så perfekt og fint når det egentlig bare er tull? Jeg kjenner at jeg blir så forferdelig provosert når jeg tenker over det! De kjendisene som vi sikler etter og ser på forsiden av diverse magasiner og blader ser jo fader meg ikke så perfekte og flotte ut i virkeligheten. Og for å gi dere et eksempel anbefaler jeg dere og se på denne videoen:


Det er virkelig så mye som blir fikset på at jeg blir helt målløs. Om du spoler frem og tilbake i filmen fra 10sek - 50sek ser det ikke en gang ut som det er samme dama! Dette er helt forferdelig sykt!

Dere må ikke missforstå meg, jeg har ingen ting i mot de som vil retusjere bort litt urenheter og slike ting på bildene sine, retusjering er jo egentlig i hovedsak en ganske smart ting. Men et sted går grensen! Når personen nesten ikke blir gjenkjennelig føler jeg at det blir fryktelig feil. 

Vell, dette ble vel dagens lille alvorlige hjørnet, men nå er jeg veldig spent på å høre deres meninger om dette omdiskuterte temaet. SÅ KJØR LØS!

-Prækas<3
Hva er din mening?


Heeeeeellllgggg!

Hørte jeg ordet HELG?
Ah, det er så deilig å bare kunne slappe av. Akkurat nå sitter jeg å prater med Dina i mobilen, bare fordi hun ikke eier tålmodighet. Og det går selvfølgelig utover meg, funny.

Har faktisk nettopp laget en herlig brownies også. Ah, helga har startet for fult! Har egentlig ikke noen "spesielle" planer, men jeg har på følelsen at det kommer til å bli en heeerlig helg. Kanskje fordi sola skinner som bare det ute?Håper dere alle sammen får en fantastisk helg, og at dere får muligheten til å kose dere masse! Det skal i hvert fall jeg! Tuddelu så lenge<3

-Prækas<3
Har du noen planer for helga?
Helga er rett og slett elskbar, right?

Syk og r.i.p kamera..

Hello!
Idag ligger jeg hjemme syk og forferdelig. Det verker absolutt i hele kroppen, ikke veldig deilig. Igår greide jeg forresten å ødelegge kameraet mitt. Så jeg aner ikke hvor god blogging det blir fremover. Jeg har jo veldig lyst til å kjøpe meg speilrefleks, men det er dyrt og jeg bader ikke akkurat i penger. Så det blir nok ikke noe av det med det første.


R.I.P <3 Off, jeg elsker virkelig å ta bilder. Håper jeg får til å fikse det på en eller annen måte..

Nå tror jeg faktisk at jeg skal prøve å sove litt. Får håpe vi blogges litt senere. Wohoo, for spennende innlegg!

-Prækas<3
Har du noen gang ødelagt et kamera?
Hvordan har du det idag?

Hva synes du om denne skinntights inspirerende tingen?

HeiHei, kjære lesere!
Lenge siden jeg har pratet om klær føler jeg, hmm... Det må vi da få gjort noe med, så jeg kjører i gang allerede NÅ!. Dette er et ganske gammelt plagg, så jeg aner derfor ikke om det finnes i butikkene idag. Men du får nok kjøpt de på Internett tenker jeg.

Plagget jeg snakker om er en skinntights aktig ting. Men i stede for å være glatt og fin, slik som vanlige skinntightser, er denne med et mønster av skjell eller slangeskinn. Er litt vanskelig å forklare, så jeg får vel vise dere, haha.


This is what I'm talking about. 
Selv synes jeg egentlig det en litt kul, fordi den skiller seg ut fra andre tightser. Har dessverre på en måte helt glemt den, så denne er ikke mye brukt. Men kanskje den blir det fremover? Denne tightsen er rett og slett kjøpt fra Cubus for 200,- om jeg ikke husker feil. Rimelig og grei pris, den er dessverre litt tynn i stoffet. Egentlig passer den best for fest og pynteklær. Men som sagt, jeg synes den er ganske kul pluss at jeg liker at den skiller seg ut.


Nå har jeg sagt min mening, så da er det på tide at dere sier deres!

Nå skal jeg sette i gang med noe skolearbeid. Haahah, så flink jeg er. Dere får ha en fortsatt fin kveld videre! 

-Prækas<3
Hva synes du om denne skinntights inspirerende tingen?


My school day.

Hei&Hå!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konferansemøte, gikk jo ganske bra jo. Fikk faktisk ingen negative tilbake meldinger fra noen av lærerene, thats good! Jeg føler selv at jeg må forbedre matematikken, men ellers går de andre fagene tipptopp!

Ellers hadde jeg med meg kameraet på skolen idag. Egentlig liker jeg ikke mandager, jeg er alltid så daff etter helga så dagen pleier som oftest å gå sneglesakte. Men idag føk tida av sted, og det var faktisk en kjempe fin dag! Tror det kommer litt av det fine været som er nå, heeerlig!


Vakkert Ludvik, vakkert.


Beklager Adrian, jeg bare måtte. Hahah!<3


Jobbing på grupperom, nice uttrykk Helene :-)


<3


Ehmm.. Jaa?..


Markus, lille djevelen som gikk rundt å tegna med kritt på ryggen til folk.


Tonje, Helene og Helena<3


Sol<3


Herlige<3

Nå kaller maten og så er det trening. Tror det blir tidlig kveld idag, er trøtt allerede jeg!

-Prækas<3
Hva har du gjort idag?
Hva synes du om bildene?
Liker du konferansetimer? 

Vaskedag..

Uuufff.. 
Dagen idag har bestått av vasking, rydding, tørking, spyling osv.. Det har altså vært en real vaskedag! Jeg har herved fått en fobi mot skittene dusjer også, fy så ekkelt! Såperester, skitt, kalkrester everywhere! Uææk, jeg grøsser av tanken. All den dritten som fester seg rundt omkring i kriker og kroker, trodde aldri det kom til å forsvinne jeg! Ussssjjjj!.. Greit, jeg skal slutte å klage. Det blir jo tross alt fint og rent, og jeg bare elsker den deilige såpeluften som suser rundt i huset!


Se så fornøyd Dina er for at hun må vaske trappa, goooo vaskedager!!....


Jeg tok absolutt ALT ut av skapet på badet for å vaske der, og dette er ikke halvparten en gang. Gosh, for en jobb.


Da jeg så denne flaska (som jeg forresten brukte til å vaske dusjen) tenkte jeg med ett, for et merkelig navn.. Adritt det gir jo ingen mening, elleeeerr? Joda, ettersom jeg tenkte litt på det kan det jo være noe logisk her, for om man fjerner a'en står man igjen med dritt, og den skal jo tross alt fjerne dritt. Men om det hadde vært et punktum i mellom a'en og dritt, altså A.DRITT, kunne det ha stått for ANTI DRITT. Hahah, smart ikke sant? 


EINSTEIN! Er ikke i det normale humøret idag, hahahihihoho..

Resten av dagen skal jeg bare slappe av. Av en eller annen grunn våknet jeg klokka 6 idag, helt syyykt! Og ikke fikk jeg sove igjen heller. Vell, får ta igjen søvnen senere. Blir sikkert litt filmkos utpå kvelden. Vi blogges senere.

-Prækas<3
Pleier dere å ha vaskedager?
Hva synes du om å vaske dusjer?


Malin Haugdal

16, Horten

hits