HATT EN HERLIG BURSDAG MED KJÆRESTEN

Hey!
Sorry for null blogging idag, men har nemlig en grunn. For idag er jeg et år nærmere døden, det er nemlig MIN BURSDAG IDAG!! Wihoo! Føler meg stor jente nå, haha! 

Dro først en liten tur til byen med Dina hvor vi kjøpte bursdagspresang til hverandre. For de som enda ikke har fått det med seg, så har jeg en tvillingsøster. Og da har vi jo selvfølgelig bursdag på samme dag, så da ble det litt søskenshopping. Resten av dagen har jeg tilbring med min fantastiske kjæreste, som ga meg et nydelig lite hals kjede og noen øredobber! Legger de nok ut i et eget innlegg senere, hihi :-)

Har virkelig hatt en super bursdag! :-)FANCY PANTS!Tjohei for bra bilder..

Digger virkelig den buksa her! Synes den er skikkelig stilig og ikke minst super behagelig å gå i. Kjøpte den i Spania for 5 euro i fjor (biliigg!), men har egentlig ikke brukt den noe særlig. Den er ganske baggy, men helt klart et supert alternativ når man for eksempel skal på stranda. Loove it!

Hva synes du?FOTO - LOST IN THE FOREST


Canon Eos 500d

Synes om bilde?

GOODGOODGOOOOD!


Seriøst, det er ikke mye som slår en iskald iskaffe med krem og daimstrø på toppen! Mmm.. Lovely! Og nei, jeg kom ikke på noen bedre overskrift enn det der, haha. Har mine senile øyeblikk jeg også skjønner dere..

Skal prøve å være en litt bedre blogger idag, ettersom jeg har vært dårlig til å oppdatere i noen dager nå. Men det er mye som skjer for tiden, og da er det er ikke alltid så lett å få til hauevis med blogginnlegg daglig. Hope you understand guys :-)

Glad i iskaffe?

HEADACHE..


Canon eos 500d 18-200mm

Har så hodepine nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg tror vel ikke egentlig at pc kurerer det noe særlig bra heller. Har hatt det i hele dag, så begynner å gå meg på nervende nå. Får vel lage meg en iskald og god iskaffe og sjekke om det hjelper. Er jo tross alt siste ferie dag idag, så den skal vel egentlig bare nytes. Frister virkelig ikke å starte på en ny og stevsom skoleuke nå.. 

Noen tips mot hodepine?

FOTO - BECOMING GREENER AND BIGGER, GROWING NOW.


Canon eos 500d 18-200mm  Redigert i photoscape og gimp2

Synes?

UT PÅ TUR, ALDRI SUR.

Turet ut i skogen sammen med familien til den lille søte hytta som ligger rett ved vannet på bildene over. Det er så utrolig varmt idag at jeg tror jeg snart steker bort! Men skal ikke klage, er jo dette jeg har ventet på i hele vinter! Er så herlig å gå rundt i skogen og knipse bilder av alt og ingen ting også, men ender jo som regel opp med noe. Hihi :-)

Nå skal vi snart sette igang med å grille litt, heeerlig! Er det noe jeg elsker så er det saftig og smakfull grillmat, mm.. Ha en strålende dag videre! 

Synes om bildene?
Sommervær hos deg? 

PÅSKEGODTIngen påskeaften uten litt real påskegodt, nei! Mmm.. Liker påsken utrolig godt jeg, blir så koselig og god stemning! Og som mange andre takker jeg ikke nei til litt ekstra godis heller, hihi! :-)

Nå skal jeg ture ut med hunden i den deilige kveldsola, har faktisk kunne gått i shorts i hele dag. Loveit!
Ha en fortsatt fin lørdagskveld alle sammen! :-)

Spist påskegodt idag?PÅSKEHILSEN, HIHI.


Har lagt merke til at jeg ikke har hatt noe påskesnakk på bloggen i det hele tatt så langt i ferien, så tenke å få gjort noe med det nu. Derfor ønsker meg og mr. påskekylling, som faktisk er handmade by me, dere alle sammen en fortsatt fin påskeferie!

Været er nydelig, temperaturen er topp og det kunne vel like godt ha vært sommerferie nå med det samme, haha. Nå turer jeg snart til min kjære far i Skien, ha en fin kveld folkens! :-)

Synes om bilde?

DET ER IKKE OFFISIELT FØR DET HAR KOMMET PÅ FACEBOOK!Derfor ble det ikke noe blogging igår, for håpe dere har litt forståelse for det. Hihi :-)

WEEE!.. ♥♥

Malin Haugdal

16, Horten

hits