TAR NOEN DAGER BLOGGFRI

Har lite blogglyst og inspirasjon for tiden, pluss at det er mye annet på gang. Tar derfor noen dager fri fra bloggen, håper dere forstår :-)

SENESTE INNKJØP


Kjede fra pieces/vero moda


Øredobber og ringer fra Bikbok.

Kjøpte disse småtingene for et par dager siden, men har vært så hektisk pga jobben så har ikke fått lagt det ut før nå. Kjøpte meg også en trenchoat på h&m, rett og slett fordi jeg fant en veldig billig en og jeg virkelig trengte en, haha. Tycks?

VASKEKJERRING!


Herregud for en lang dag dette har vært! Hadde nynorsk tentamen idag, noe som gikk helt ok. Etter det dro jeg en liten tur til byen med Pernille D og koste meg på café sammen med henne. Kjøpte meg også noen nødvendige småting i byen. Og nå holder jeg på å vaske badet, noe som tar sin tiiiid... Haha, er dritt lei allerede. Heldigvis har jeg god musikk å høre på! Ellers har jeg også en fremføring jeg må øve litt på når jeg er ferdig med å vaske. Denne dagen går virkelig i ett kjør altså, haha! Hva har du gjort idag?

MUSHROOM


QUOTES


Bilder satt sammen fra weheartit

Føler meg helt utbrent i kroppen nå. Hadde mattetentamen tidligere idag, noe som kunne gått bedre for å si det sånn. Hadde ikke noen store forhåpninger til at det skulle gå bra, men hadde faktisk trodd det kom til å gå bedre enn det gjorde. Uansett, kom også nettopp hjem igjen fra en liten joggetur. Begynte såklart å hagle noe helt sinnssykt da jeg var kommet halvveis! Klarte så vidt å se noe ting der jeg løp med armene foran ansiktet for å ikke bli hakket ihjel av haggelet. Var nok et fint syn, vil jeg tro. Er med andre ord ikke helt min dag idag, vil helst sove merker jeg. Hvordan har din dag vært?

MATH MAS MATH MAS MAS MAS....

Har ligget hjemme syk idag, så det er grunnen til  null blogging. Har også mattetentamen imorgen, nok en grunn. Som jeg forresten er sikker på kommer til å gå helt forferdelig dårlig, ettersom jeg totalt suger i matte. Null motivasjon for det fageT der altså. Håper for guds skyld jeg ikke kommer opp i det på eksamen, da vil jeg grave min egen grav. Haha. Wish me good luck imorgen! Blir bedre blogging iløpet av uka tenker jeg :-)

PIZZA MED JENTENE

Heia!
Kom nettopp hjem fra en liten tur på pizzanini med Maiken og Frida, tok en litt tidlig middag idag, så det var deilig! Resten av kvelden har jeg ingen planer, og jeg har heller ingen måte å komme meg noe sted på så blir nok bare værende hjemme. Kanskje jeg til og med spiller inn en liten videoblogg til dere, nå som jeg har tid :-) Lover slettes ingen ting da, skal ikke se bort ifra at noe pluttselig dukker opp. Dere får uansett ha en super kveld, så snakkes vi senere! Dine planer idag? 

HJEMME FRÆ BURSDAGUtrolig hvor kreative de overkriftene mine blir altså! Beklager for lite update idag, men det har vært en utrolig travel dag med tentamen og fult kjør. Var også så sliten da jeg kom fra tentamen at jeg gikk rett og la meg og sov i noen timer, før jeg senere ikveld dro på bursdag hos søte Tamara! Har vært en utrolig koselig kveld, med noen fantastisk herlige jenter! Legger muligens ut noen bilder imorgen. Men akkurat nå skriker hele kroppen min om å få litt hvile, så vi snakkes i morgen! Sleep tight alle sammen! :-)

LION NECKLACE!
Kjøpte dette løvesmykke da jeg var i byen igår, på H&M for 79kr. Synes det var vannvittig stilig jeg altså! Hva synes du?

 

MÆTTEKURS
Berta :) :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mattekurs, føler meg flink. Selvom jeg igrunn egentlig ikke fikk gjort så altfor mye matte, brukte heller tiden litt til å forberede meg til engelsktentamen imorgen. Klokka er ikke mer enn kvart på åtte og jeg er stup trøtt.... Har med andre ord vært en ganske lang dag. Kjenner jeg gleder meg til helga nå! Hatt en fin dag? 

Malin Haugdal

16, Horten

hits