Bloggpause ut uka.

Denne uka kommer til å være fylt opp med tentamenerer, jeg tar derfor en liten blogg pause ut uka. Håper det er forståelig for dere, skal komme sterkt tilbake. Så da snakkas vi seinere :-)


Forståelig? 
Har du masse tentamener denne uka?

Pugging til matte tentamen.

Hello!
Idag har jeg brukt alle mine krefter på å pugge til mattetentamen. Beklager om jeg sårer dere matte-elskere der ute, men matte er et fag jeg missliker sterkt! Og det er jo fordi jeg overhode ikke får det til, det går inn det ene øret og ut det andre. Irriterende.
Her ser du hvor fresh jeg ser ut idag, haaha!


 
Åh, vi får spørsmål fra HELE boka. I''m gonna die! Neida, jeg får gjøre mitt beste, mer kan jeg jo ikke få gjort uansett.. Ciao så lenge!

-Prækas<3
Har du hatt eller skal ha matte tentamen?
Liker du matte?


Dårlig blogging idag, men nå GRAND PRIX!

Heihei.
Kommer vel ikke som noe sjokk at jeg, som veldig mange andre rundt omkring i verden gjør, sitter å ser på GRAND PRIX! Greit så er det fortsatt festen før festen som holder på nå, men det er bare noen minutter igjen! Beklager for at det blir dårlig blogging idag, kommer sterkere tilbake i morgen! Promise :-)


Får krysse fingrene for skiens-gutten/mannen, hahah! Vi snakkes enten litt senere i kveld eller i morgen.

-Prækas<3
Ser du på melodi grand prix?Tonjes Birthday!

Heia!
Beklager for at jeg ikke har blogget de to siste dagene, men det har vært fult opp med håndball avslutning og skole. Skal prøve å skjerpe meg, gud det blir deilig å bli ferdig med tentamen neste uke!

Uansett. Idag har jeg vært i bursdag hos søte, snille, fantastiske Tonje. Det ble mye god mat og avslapping i det dampende varme bobblebadet hennes (ikke misunnelig i det hele tatt....). Det var utrolig koselig og det er lenge siden jeg har pratet om så mye tull. Herlige er de hele gjengen!

Var litt sløv på bildefronten men det ble noen bilder ute, så kan dele de med dere.


Godt med litt tepper når det var kjølig ute. Her satt vi å venta på at de andre skulle bli ferdig med å bade, tahah.


Dina og Iselin hadde det gøy med å dra hverandre ned under vann... Dette ble resultatet, ahah.


Aaaw, kjempe søtt bilde av Helena<3


Ntaa..<3 Helene og Aleksandra.


Volleyball spilling :-)


Dere er herlige, say no more<3


<3


Det var jo fjortissburdsdag daa-aah!Det har vært kjempe koselig og jeg har ledd så utrolig mye. Nå kjenner jeg at øyelokkene begynner å sige sakte men sikkert nedover så tror jeg avslutter innlegget her. Igjen, dere er herlige allllleeeee sammen :-)

-Prækas<3
Hva synes du om bildene?
Har du vært på en koslig burdag før?


Tik Tok - Parodi.

Tenkte jeg bare skulle slenge med en parodi av tik tok, som etter min mening er hysterisk morsom. Jeg mener, bare hør på teksten.. HHAHA, jeg ler.Klikk deg inn på youtube channelen om du vil se flere parodier. Nu skal jeg digge inn med pizza.

-Prækas<3
Hva synes du om denne parodien?
Har du sett/hørt den før?

Jeg forventet det verste men håpet på det beste.

Halloen!!
Jeg er så lettet og så glad! Som dere vet har jeg jo vært hos regulerings tannlegen idag, og som jeg gruet meg! Heldigvis dro jeg med innstillingen "forvent det verste men håp på det beste". Og gjett hva, håpet slo igjennom! Så det blir ingen regulering på meg! Greit, så skal jeg tilbake om et år. Men tannlegen sa at bittet mitt var blitt mye bedre, så til neste år kommer det vel til å være perfekt? HEHEH.


Ha meg unnskyldt, har nettopp kommet hjem fra trening. Hhaha..Nå skal jeg jumpe i dusjen. Så snikk snakkes vi sikkert litt senere i kveld. Tusen takk for støtten på det forrige innlegget, dere er så søte :-)

-Prækas<3
Trenger ikke du heller regulering?

Reguleringstannlegen DAM DAM DAAAAAMMM...

Heihei.
I morgen, nøyaktig halv ti kommer jeg til å sitte i tannlegestolen. Og ikke i hvilke som helst tannlegestol, men hos regulerings tannlegen. Uæh, jeg gruer meg så forferdelig. Jeg vil virkelig ikke ha regulering (ikke vondt ment mot dere som har det). Men tannlegen har alltid sagt til meg at jeg ikke har trengt det, siden jeg har aldri hatt noe spesielt skjeve tenner. Men nå har de forferdelige skapningen, altså tannlegen, bestemt seg for at jeg kanskje trenger det likevel siden jeg har kryssbitt på den ene siden av munnen.. Aaaaarrrrggghhh..

Ønsk meg lykke til, jeg trenger det virkelig!...

Jajaa. Jeg får tenke posetivt. Om det skulle bli sånn at jeg må ha regulering, vil det jo ikke bli verdens undergang. Dessuten er det bedre å få det nå enn når jeg blir 20.. Hihihii..

-Prækas<3
Har/trenger du regulering?
 

 

I painted my nails in the sweetest...

PINK!
For en stund siden hadde jeg skikkelig neglelakk fetisj. Jeg måtte ha på neglelakk til hver tid og til hver anledning. Etter hvert falt denne fetisjen av, og jeg brydde meg egentlig ikke så mye om neglene mine lenger. Tror jeg har over 20 forskjellige neglelakker liggende (noen selvfølgelig inntørkede og gamle),det sier jo sitt. Uansett så tror jeg denne fetisjen kommer smygende tilbake til hodet mitt. Hahah, neglelakk er jo egentlig kjempe fint, særlig i søte pastellfarger. Da jeg idag kom over en søt rosa farge som rett og slett skrek om å blir lakkert på mine negler måtte jeg jo oppfylle dens ønsker..


LooveIt!<3 Dårlig bilde da, men..


Gud, jeg ser gal ut. HAHAH!

Da har dere fått et lite innblikk i min neglelakk fetisj. Nå skal jeg spise meg feit på vaffler, så snakkes vi.

-Prækas<3
Har du noen gang hatt neglelakk fetisj?
Hva synes du om pastellfargede neglelakker?Daffedag..

Heihei!
Det er så deilig å kunne ha noen skikkelige daffedager. Hvor man ikke trenger å tenke på at det er noe man må gjøre. Greit, så startet jeg dagen med en joggetur, men det var bare deilig. Elsker følelsen i kroppen etter at jeg har trena, selvom jeg kjenner at jeg begynner å bli litt støl i rumpa nå..HAHAH. 

Smile with your mouth as often as you can, but remember to smile with your heart to. 

Resten av kvelden tenker jeg vil gå til filmkos. Dina sover borte så idag blir det kvalitetstid med mamma, hahah. Koslig det da :-).

-Prækas<3
Liker du "daffedager"
Hva har du gjort idag?

Tønsbergmessa.

Hey!
Idag har jeg vært på tønsbergmessa med søte Tonje. Tønsbergmessa er og forblir det samme hvert eneste år, så opplevde ikke så veldig mye nytt. Men, koslig var det uansett. Var dessverre litt dårlig på bilde fronten men jeg kan jo legge ut noen av de jeg tok.


Litt av tivoli - område. Etter min mening er det aaaalt for dyr der.. Tjener sikkert rått de som jobber der da.


Dårlig bilde, men godt var det med soft-is i varmen uansett!

Så gikk turen til det berømte glasshuset. Der måtte det jo tas bilder!


Gorgeus!


Nta. Tonje var skikkelig søt på de bilde! Jeg derimot, ligner på en alien..


Glad jeg ser ut som jeg gjør jeg, heheh..


Til slutt hadde Tonje det gøy med å ta bilder ut av togvinduet. Virkelig vakkert må jeg si, ahah!

Ble kanskje ikke så mange spennende bilder, men koslig var det likevel. Har vært kinda busy idag så får se om jeg gidder å gjøre noe med headeren. Malin = slappfisk<3

-Prækas<3
Hva har du gjort idag?
Har du vært på en messe i det siste?


Malin Haugdal

16, Horten

hits