KINDA DOLLISH


Canon Eos 500d - 18-200mm   Redigert i photoscape og gimp2

Synes?

FOTO - LIGHT
Canon Eos 500d - redigert i photoscape

Sen upate idag, men har dessverre ikke vært hjemme før nå. Bildene over tok jeg egentlig for en stund siden, men glemte helt å legge de ut. Synes på en måte at de er litt kule og mystiske, haha. I morgen skal trinnet på noe museums greier nede i byen, så skal ta med kameraet så jeg får tatt noen bilder. 

Nå er jeg så utrolig slapp i hele kroppen at jeg tror rett og slett jeg lager meg en kopp te og legger meg, heldigvis starter vi ikke før halv ti i morgen. Digg! Håper dere har hatt en fin dag alle sammen! :-)

Synes om bildene?

 

I.D bareMinerals - Gotta looove it!

Kan ikke si annet enn at jeg har lagt min elsk til I.D Bare Minerals produktene, Finner rett og slett ikke bedre mineral produkter etter min mening! Ikke nok med at absolutt alle mineralene som er i disse pudderene er 100% naturlige,men dekkevnen er også helt utrolig! Pluss at mineralene er med på å hjelpe huden din til å bli sunn og frisk.

En annen ting er at pudderene er utrolig lette i konsistensen, noe som gjør det enkelt å påføre. Tror aldri jeg har sett så fine "sandkorn" i et pudder noen gang. Mer naturlig resultat tror jeg rett og slett man skal lete lenge etter!

Jeg har bestilt både matte bareMinerals og orginalen, og har absolutt ingen ting å klage på. I starten var jeg redd for at matte kansje kom til å tørke ut huden min, ettersom den skal brukes i t-sonen hvor huden er en smule fet. Men det er ikke noe å bekymre seg over i det hele tatt. Den smelter rett og slett inn i huden din, og har full kontroll på både foktighet og pleie.

Jeg har bestilt mine to pudder fra facelook.com, hvor de har et stort utvalg av forskjellige hud produkter. Tror også det er det billigste stedet å bestille I.D produktene fra, selvom frakten i tilleg er en smule dyr. For matte bareMinerals er det 300,- og for (orginalen) I.D bareMinerals er det 250,- uten frakt. Men tro meg, folkens. Det er verdt pengene! :-)

Har du prøvd I.D bareMinerals produktene?
Hva synes du om denne anmeldelsen?

TRENINGEN KALLER..


Gammelt bilde, så er smule sur ut gitt.. haha.

Bare en liten sjapp update før jeg fyker av gårde på trening. Matte tentamen gikk... greit... ikke noe mer å si om den, haha. Vil egentlig ikke tenke noe mer på den heller, gjort er gjort. Ikke noe jeg kan få endret på eller gjort annerledes nå uansett. Men nå må jeg nesten fyke av gårde, vi blogges mer senere idag! :-)

Skal du på trening idag?

 

NULL MOTIVASJON, WHAT TO DO..Som jeg sa, null motivasjon.

Drukner i tallsystemer, potenser, regler og det som måtte være. Har på følelsen at matte tentamen i morgen kommer til å gå mildt sagt helt forferdelig. Matte har aldri vært min sterkeste side, og derfor har det heller aldri interessert meg noe særlig. Hater å måtte sitte time etter time med noe jeg rett og slett synes er gørr kjedelig og ikke forstår. Om noen har noe råd eller tips til å få opp motivasjonen, så skrik ut!... Men men, skal tenke positivt. I morgen er det over, og det er heldigvis ikke noe karakter som blir stående enda. Må nok trå til noen hakk i tiende, ehehe..

Hatt matte tentamen?
Liker du, eller er god i matte?

BROWNIESMESTRE, EHE..

Hey!
Etter jobben igår dro jeg til Christoffer, hvor vi fant ut at vi skulle lage brownies. Alt gikk vel ikke helt etter planen ettersom halve røra ble fordelt utover klærne og ansiktene våre.. Men, gøy var det i hvert fall! Selvom selve kaka til slutt endte opp med å bli likte faltt og hardt som ett flattbrød, haha. Noen super bakere blir vi nok aldri :-)


Joa, deeeeilig... Haha


Flattbrød, mmm..

Idag må jeg øve for harde livet til matte tentamen, noe som kan bli vanskelig ettersom alt av mattebøker, kladdebøker osv... Ligger igjen på skolen...... Skyt meg! Vel for gjøre det beste ut av det, blir nok ikke noe topp karakter på meg i hvert fall. Gleder meg til dette skoleåret er over, og ikke minst til å kunne nyte sommer ferien.

Synes om våre brownies skils?

DELICOOOOUS


Canon Eos 500d - 18-200mm

Mm, karamellfrappe! Finnes ikke bedre, spør du meg! Selvom jeg helst liker den uten sjokoladesausen, hehe. Nå sitter jeg her klar til å dra på jobb igjen. Fikk meg nemlig jobb på Meny igår, så nå renner forhåpentligvis pengene inn. Skader ikke med litt ekstra lommepenger. Etter jobben drar jeg videre til Christoffer, så vet ikke hvor mye blogging det blir idag. Satser på at jeg får lagt ut et innlegg hos han også.
Men nå må jeg løpe, ciao!

Liker du karamellfrappe?

DA STIKKER JEG PÅ JOBB, TWI TWII! :-)

Hey!
Nå stikker jeg straks av gårde for å jobbe på meny, altså der hvor jeg jobbet i jobbuka. Fikk nemlig melding av rådgiveren på skolen vår igår om at hun sjefen der kanskje hadde jobb til meg, så da krysser jeg fingrene for at jeg kanskje kan skaffe meg en fast jobb der, om ikke annet sommerjobb. Det hadde vært herlig det! Men nå renner tiden fra meg her, vi snakkas! :-)
Har du jobb, eller vil ha?

BEDRE SENT ENN ALDRI - LITT BILDER FRA 17 MAI

Hei!
Ble vist to dager uten blogging nå pga 17 mai og kjas og mas. Idag har tiende eksamen, derfor får vi fri både idag og i morgen. Herlig! Skal spille håndballkamp senere idag, blir deilig å komme seg ut på banen igjen! Føles som det er år siden sist jeg rørte en håndball, har vært en god del ting som har kommet framfor håndballen i det siste. Så det blir deilig å komme litt back on track idag! :-) 

Tenkte jeg kunne legge ut en liten blanding av bildene som ble tatt på 17mai. Dina og meg gikk faktisk først i barnetoget som flagg bærere det året her, haha! De trengte folk, så da stilte vi opp, snille som vi er. Haha!


Fine, Dina :-)


Flinke jenter, tehe!

Ntåå!

Smiler som en sol innerst inne, haha.


Etter barnetoget bar det videre til borgertoget.


Oidaa, damn jeg er pen... Haha!


Bilde opplastninga går så treigt idag, men dette var altså noen bilder fra min 17 mai. Var deilig å ikke måtte stresse med å finne kjole i år, nå blir det bunad i alle år fremover, haha. Nå tror jeg at jeg skal gå ned å lage meg litt mat, så ha en fortsatt fin dag dere! Vi blogges senere :-)

Synes om bildene?
Hadde du en fin 17 mai? 

MORNING TEA

Helt sykt deilig å kunne sove lenge på en mandag, og ikke minst vite at man har fri dagen etter også. Heeerlig! Nå sitter jeg her og koser meg med en herlig kopp te, mm.. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag, frister veldig å dra til byen ettersom jeg har konf pengene godt plassert i baklomma, men får vel ta det litt med ro. Kan ikke bruke opp alle pengene nå med en gang.. Uff, meg og sparing passer virkelig ikke sammen. Men først og fremst så kaller dusjen, ha en fin dag alle sammen! :-)

Liker du te?
Skal idag? 

Malin Haugdal

16, Horten

hits