Spørsmålsrunde!

Hola!
Nå er alt pakket og klart og reiselysten er på topp. Om noen få strakser hedder jeg nedover til varmere strøk, Spania. Siden det helt sikkert ikke kommer til å bli noe særlig blogging, setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Også håper jeg selvfølgelig at jeg kan komme hjem til mange kreative spørsmål :-). Svarene vil selvfølgelig bli besvart på videoblogg.Dere får kose dere masse videre, det skal i hvert fall jeg! Så snakkes vel vi om to uker ca :-)

Dere vet hva dere skal gjøre nå :-)

Andpusten?

Heihei!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en joggetur, kjenner at det ble ganske langt for bena min er døde nå. Selv om det er sommerferie skal jeg prøve å holde formen oppe, ellers kommer det til å bli ekstremt vanskelig å starte med håndballen igjen senere. 
Jeg kjenner at reisefeberen sakte men sikkert siger inn i kroppen min, men egentlig har det ikke helt gått opp for meg at jeg drar i morgen.. Men en ting som er sikkert er at det i hvert fall kommer til å bli kjempe deilig og ikke minst avslappende!

Trener du selv om det er ferie?


I'm leaving on Wednesday.

Heihei!
En ting som jeg helt har glemt å fortelle dere er at jeg drar til Spania på onsdag, og blir borte i to uker. I morgen er altså min siste dag i Norge på lenge, litt sprøtt å tenke på egentlig. Tida flyr av sted, og kofferten min står enda tom. Sjokk.

Jeg vet ikke helt hvor mye blogging det blir derfra, men bilder skal det i hvert fall bli tatt. Håper dere ikke hater meg for mye om det ikke blir noe blogging :-))


Good bye Norway..

Jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli deilig å komme seg litt bort fra Norge, selv om jeg synes det er et herlig land vi bor i, dont get me wrong. Nå gjenstår det vel bare å begynne å pakke kofferten. Arg, jeg vet aldri hva jeg skal ta med meg.. Noen smarte tips?

Malin tester.....

Gosh amazing length'n build mascara!Posetive sider:

- Billig (89kr på vita)
- Har et stilrent utseende.
- Tørker ikke fort ut.
- Holder lenge.
- Lett å fjerne.Negative sider:

- Kommer for mye på børsten.
- Børsten greier ikke å separere øyevippene.
- Kan drysse av på øyevippene nede.
- Vanskelig å påføre.
- Oppnår ikke helt kravene.Denne mascaraen er helt grei. Det er ingen wow-faktor over den, men den funker helt fint om du bruker litt tid foran speilet for å få den til å ligge ordentlig på øyevippene. 

Karakter: 4.
Har du prøvd denne mascaraen før?
Hva synes du om denne mascaraen?


En dag i Porsgrunn.

Hello!
Idag har jeg faktisk tilbrakt store deler av dagen min i Porsgrunn. Tro det eller ei, men det er faktisk en utrolig nydelig by! Ikke at byen kunne ha vist noen dårlig side i det nydelige været som har vært idag heller. Men det var nærmest idyllisk å gå langs bryggekanten og se på de nydelige blomstene i fargerike farger.
Umulig å gå forbi en bod med norske jordbær. Spiste vel så og si alt opp alene. Grådig jeg? Neeeeeiiiii.....


Meg, Katarina og Dina. Legg merke til det stakkars lille jordbære som ligger på bakken, måtte offre seg for bilde.


Sånn har vi ikke i Horten, hahah.


Plutselig gikk vi forbi en "vegg" hvor det var hengt opp tomme rammer. Kunstnerisk? 


Hva er bedre enn en iskald cola/peppsi på en varm sommerdag?


Kjedelig blir det ikke med dere i hvert fall, Dina og Katarina :-)


Plutselig kom det noen svaner svømmende sammen, men under brygga kom det også smygende ut en liten svaneunge. Her snakker vi søt på høyt nivå! :-)I de to siste dagene har det vært noe som kalles "porsgrunns dagene" (tror jeg). Hvor det er masse underholdning og ting og tang som skjer i gatene. Den siste dagen var idag, men selve showet var vel egentlig over. Men noen var selvfølgelig igjen for å underholde.


Utrolig oppfinnsomt spør du meg! De spilte på rør og blikkbokser av alle typer slag, og sammen lagde de noen sykt bra rytmer.


Slike ting og tang hang det overalt.


Nydelig!


Meg og Katarina under et tre som på en måte lagde et eget rom av blader og grener :-)

Jeg har i hvert fall hatt en helt nydelig dag, håper dere også har hatt det! Nå tror jeg at jeg tar kvelden for jeg kjenner at kroppen min er ganske så sliten etter mye frisk luft idag. Sleep well :-)

Har du hatt en fin dag?
Har du vært i Porsgrunn før?


 

Ny favoritt film :-))

Heihei!
Jeg har herved fått meg en ny favoritt film, nemlig.... Avatar!

Aw, jeg synes den filmen er så forferdelig søt og ikke minst utrolig bra laget! Jeg skjønner virkelig ikke hvordan så mye av filmen bare er fikset på dataen, jeg mener for en innlevelse den har. Om du ikke har sett denne filmen anbefaler jeg den på det sterkeste!


Looooove It! :-))


Katarina, meg og Dina :-)

Har du sett avatar?
Isåfall, hva synes du om den?

Min dag - i bilder.

Heiheiheihei!
I nuet ligger jeg rett ved vannet hos pappa. Sykt deilig at vannet er rett ut døra :-)) 
Tenkte bare jeg kunne vise noen bilder som er blitt tatt idag, været og temperaturen idag har vært fantaaaaastisk!


Rett ut verandadøra - lovely :-)
Dette er verdens nydeligste hund folkens, virkerlig!


The eye of happines..


Jordbæææærrrr!<3


Hvem sa at jordbær spising ikke var en ekstremsport? Olympisk gren neste?


Haha, auuuch..Oh noooo! Bare 6% strøm igjen og jeg har selvfølgelig glemt laderen hos mamma, krrrriiiisssseeeee! Da får jeg vel avslutte innlegget her. Nå skal jeg se litt på film tenkte jeg, og forhåpentligvis ta en litt tidlig kveld. Selvom det er ferie burde jeg virkelig finne igjen litt av døgnrytmen min. Hvis jeg i det hele tatt har en da.....

Hva synes du om bildene?
Hvordan har din dag vært?Plan, canceled.

Hello!
Planen for i kveld var egentlig å se på fyrverkerikonserten nede ved havna i horten, men pga det dårlige været som plutselig har kommer tror jeg ikke det blir noe av. Buhu, jeg som hadde tenkt til å legge ut noen flotte bilder av fyrverkeri senere i kveld. Fml. Neida..


Suttreface :-))))

Jeg får vel bare kose meg i heimen, er jo egentlig kjempe deilig det da. Går faktisk en del filmer i kveld også, wihooo!

Har de fyrverkerikonsert der du bor?

Dårlig blogging snakk.

Hallo.
Jeg må bare unnskylde for min dårlige blogging de siste dagene. Selvom det er sommerferie er det mye som skjer, og idag har jeg bare vært helt utrolig sliten. Da er det dessverre ikke blogging som ligger først på "må-gjøre-lista". 

Men jeg skal skjerpe meg, og jeg skal få laget meg en ny header, for da er jeg ganske sikker på at blogglysten kommer snikende tilbake. Så dere får smøre dere med tålmodighet også skal jeg få ræva i gir ;-))


Trøtt, sliten og usminket.. Vi blogges i morgen.

Har du hatt noen dårlige bloggdager i sommerferien?

Just a little update.

Heeey!
Først og fremst, happy sankthansaften! :-)

Inatt sov jeg hos herlige Tamara sammen med Adelen, men det ble dessverre ingen bilder, utenom noen ikke så altfor pene morgen bilder. Men for at ikke de to søte jentene mine skal drepe meg, kommer jeg ikke til å legge de ut på bloggen. Hah, nå var jeg snill nå.

Om noen få strakser er grillmaten klar og jeg kommer til å sitte å gommle i meg nydelig bakt potet. Ah, jeg føler virkelig at sommeren har kommet nå!Dere får ha en fortsatt fin sankthans også legger jeg ut et litt mer innholdsrikt innlegg senere i kveld. Hade så lenge!

Har du en fin sankthans?
Har du sommerfølelse?

Malin Haugdal

16, Horten

hits