LOVE THIS RING!

Ring // Morris

Synes denne ringen er skikkelig fin, pluss at den faktisk er skikkelig behagelig og lett å ha på. Må innrømme at jeg egentlig synes den er finere i virkeligheten enn på bildene, men shit au. I love it!♥♥♥

 

Synes om ringen?

FYKER AV GÅRDE PÅ JOOOBB!Nå fyker jeg straks av gårde på jobb. Skal jobbe fra ti til seks idag, så blir ikke blogging før jeg har kommet hjem igjen etter det. Har på følelsen at jeg har noen lange, harde timer i vente. Men men, er fornøyd så lenge jeg får tjent litt penger egentlig. Er egentlig ikke så farlig å måtte jobbe idag heller, ettersom været er ganske dårlig. Men nå har jeg litt dårlig tid, så må nesten løpe. Håper dere alle sammen får en superfin dag idag!

Og veldig koselig at det var så mange som likte sminkevideoen jeg la ut igår, kommer nok fler videoblogger rett rundt hjørnet når dere viser at dere liker det såppas godt. Hihi, vi snakkes! :-)

Jobber du i ferien?
Dine planer idag?

SMINKEVIDEOOOO!

Hey!
Sorry for bad update idag, men SD leseren på macen har vært skikkelig vrang idag.. Så har ikke fått fikset det enda. MEN, jeg har laget ferdig sminkevideon til dere. Selvom den ikke ble noe sånn særlig bra... Ehe... Synes bare det er kleint å legge ut egentlig. Men men, enjoy! 

Ææææ! Verste startbilde noensinne.....

Synes?

SMINKEVIDEO PÅ VEI!Legger den ut så fort jeg har fått den ut på youtube, så kommer i løpet av kvelden! Sier bare kleeint... Men men, dere som ba om sminkevideo. Kan vel ærlig si at den ikke er så bra, og at jeg rett og slett bare ser blek ut gjennom hele videoen. Men men, shit au! Stay tuned i hvert fall, den kommer snart! :-)
THE DOORS ARE OPENED FOR YOU NOW..

Canon EOS 500d + 50mm f/1.8

Please, don´t make me regret it....

Synes?

 

ALLE GODE TING ER TRE, FÅR VI HÅPE..

Duckface.. blitt en uvane, hehe

Har sittet store deler av denne dagen kun for å fikse video til dere, men selvfølgelig greide den å skjære seg helt.. Har faktisk filmet inn den sammen filmen to ganger, men til ingen lykke. Vet heldigvis hva jeg må gjøre anderledes for å få det til å funke nå da, så jeg fikser det imorgen. Alle gode ting er tre, ikke sant? :-)

Tror nok jeg må jobbe litt mer med film redigerings skillsene mine,haha. Nå må jeg drikke opp capri sonnen min og komme meg ut en tur før jeg rotner helt her jeg sitter. Dere får ha en fortsatt fin kveld! :-)


Gjort idag?
Gleder du deg til videoen endelig kommer? 

WHAT A FLOWER!


Canon EOS 500d + 50mm f/1.8

Synes den blomsten her er helt magisk, ser ikke ekte ut i det hele tatt. En nydelig porselensblomst! Lukter ikke noe særlig, men ser jo helt fantastisk ut. Da vi kjøpte den i butikken var det ingen blomster på den i det hele tatt, og vi visste ikke engang at det kom til å komme heller. Så fikk litt av et sjokk da disse nydelige knoppene begynte å sprette ut. Nta, synes den er så søt! :-)

Tusen hjertelig takk for alle kommentarene på det forrige innlegget forresten, skikkelig gøy at dere engasjerte dere sånn for at jeg skal lage en videoblogg. Setter nok igang med en idag, så dere får vente i spenning! :-)

Synes om bildene?

PÅ TIDE MED EN VIDEOBLOGG?

Hei! Har lenge tenkt på at jeg snart burde legge ut en videoblogg igjen, ettersom det er en god stund siden sist. Har litt lyst til å starte å gjøre det oftere egentlig. Hva synes dere om det? Og hva vil dere eventuelt at jeg skal videoblogge om? F.eks hårvideo, sminkevideo, anbefalinger, ren babbling osvv..  It´s up to you! :-)

Any ideas?

 

TWIN FACTOR!

Double the joy, and double the fun, imagine the happiness that´s just begun! 


VASKE DAG..Må si jeg ikke er noe særlig stor fan av vaskedager, selvom det er deilig at det er gullende rent etterpå. Men jeg er litt fornøyd med meg selv ettersom jeg allerede er ferdig med å vaske hele badet og trappa.  Grurer meg bare til de neste oppgavene som venter.. Er nemlig skikkelig dårlig vær idag, og da setter selvfølgelig mamma oss i arbeid med en gang. Men så lenge vi blir belønnet med jordbær etterpå, så går det egentlig greit. Haha, billig drift, you know! :-)

Har greid å rote bort minnebrikka at the moment også, så føler litt fml akkurat nå. Men får håpe den dukker opp i løpet av dagen. Ha en fin dag, folkens!:-)

Liker du vaskedager?

Malin Haugdal

16, Horten

hits