I'm in Trondheim!

Heihei!
Gud, denne dagen har vært så forferdelig lang, og den er jo enda ikke over! Jeg ble vekket klokka fem idag (på morgen!!!) for så å sette meg godt til rette inn i bilen og forberede meg til en 8-9 timers kjøretur!! Jeg har nemlig store deler av familien min i Trondheim, og når var tiden kommet for å se de igjen. Utrolig koselig, selvom vi bare skal være her fram til søndag. Pluss at jeg skal måle opp bunad, så det blir godt å få gjort. 


Dere får kose dere med dette ikke så vakre bilde så lenge, for nå kommer hele familien inn døra!

Tuddelu!
Bor store deler av familien din langt unna?

Rainy day.
Idag er himmelen fylt av grå og tunge bomullsdotter, som slipper tårene sine ned. Vinduet er dekket av gjennomsiktige perler som smyger seg sakte, litt i sikksakk ned til kanten og blir borte. Småkrypene er ikke lenger til å se, men slimete, tankeløse snegler har tatt deres plass.
Idag regner det.

Regner det hos deg?

What a day!

Nei ikke egentlig..

Idag har jeg stort sett ikke gjort noe som helst, altså en skikkelig daffedag. Og det er det jeg virkelig elsker med sommeren, at man bare kan ligge ute i sola, høre på musikk, drikke smoothie og bare se timene renne av sted. Det er sommer det! :-)
Deeeeilig!


Åh, jeg får vann i munnen bare jeg ser på bilde. De jordbærene var helt sinnsykt gode!


Hulda! Større ulldott skal man lete lenge etter :-)


Desidert den beste isen.


Går for det naturlige idag, huden min må puste :-)

Ellers har jeg bestilt noen nye produkter fra e.l.f. idag, gleder meg som en liten unge til de kommer. Tror faktisk jeg har gjort et bra kupp. Om dere ønsker, kan jeg jo lage en review om produktene senere.

Har du noen sommerlige daffedager?
Hva har du gjort idag?

Outfit 27.7.2010.

Heihei!
Enkel og grei outfit idag. Sola og varmen er på sin plass, så jeg har på følelsen at det vil bli en herlig dag idag :-)
Bluse - cubus.
Singlet - bikbok.
Shots - klipt selv fra en bikbok bukse.
Øredobber - Spania.
Armbånd - Spania.

Nå har jeg nettopp bakt muffins med sjokoladebiter i, og folkens jeg må bare gi dere et tips! ALDRI bruk firstprice sjokolade i muffins, den smelter faktisk ikke og blir heller hard og rar i konsistensen. Not good!..

Hva synes du om outfiten?

Handygirls!

Hallo!
Idag har jeg tilbrakt dagen min sammen med Dina og Elise. Etter at vi hadde slurpet i oss to tonn med milkshake og ligget halve dagen foran tv'en, marsete vi ut for å bevise at vi også kan jobbe. Girlpower! 

Greit, så hjalp vi bare til i hagen. Men det var hardt arbeid altså...


Først og fremst. Guud, for et kjedelig vær det har vært i dag..


Uæk! Med en gang Elise og Dina så en snegle løp de bort og forsvant inn i huset, og hvem ble stående igjen sammen med morder sneglene? Moaaa...


Pysene! 


Teamwork.

Au, beviset på hardt arbeid.


Og enda et bevis, haha!

Nå har jeg tatt meg en velfortjent lang, varm dusj. Og at the moment sitter jeg å glaner på couger town, elsker den serien. En gang en tv slave, alltid en tv slave :-))

Har du arbeidet med skittent arbeid i hagen for tiden?
Outfit og verdens beste tvillingsøster.

Idag står faktisk Dina for kjolen min. Hun kom nemlig hjem fra Tyskland for noen dager siden, og med seg hadde hun en nydelig sommerkjole og en bamsekake. Da snakker man snill søster altså :-)


Kjole -  Zara i tyskland :-)
Smykker - Spania og glitter.


Tusen hjertelig takk Dina, du er jo litt søt :-). Alle som har søsken vet at søskenforholdet og søskenkjærligheten går opp og ned som en bergogdalbane for hver dag som går. Men in the end, så er vi vel alle glade i søsknene våre. Og det er intet unntak for min tvillingsøster :-).


At the moment. Begge like konsentrert, haha.

Hva synes du om outfiten?
Har du søsken eller en tvillingsøster?

Happy morning.

God morgen!
Da jeg våknet idag tidlig ble jeg kjempe glad, hevelsen ved øyet har gått ganske mye ned! Så nå begynner jeg å få tilbake den vanlige ansiktsstrukturen min, hahah. Takker også for alle god bedrings kommentarene og tipsene som jeg fikk fra dere. Dere er mine engler vettu :-)

At the moment sitter jeg å slurper i meg te, og helt plutselig tok webben bilde. Jeg tror virkelig at de pc'ene jeg har hatt får sitt eget liv. Den forrige pc'en min begynte å skrive av seg selv også. Creepy..


Flinke pc, tar bilder av seg selv. Huh?Det er fortsatt en liten kul oppe på øyelokket, men shit au. Den forsvinner sikkert snart den også. Ellers så kommer det en outfit litt senere idag, det er visst litt lenge siden sist :-)

Har din(e) pc'er noen gang fått sitt eget liv? :-)

Forfriskende og godt.

Smoothies er og forblir den beste drikken på jord. 
Delicious!

Det er jo kjempe sunt og fult av vitaminer og næring. Tror jeg helt fint kunne ha levd på det, hahah. Nok en gang, neier og bukker for innholdsrikt innlegg :-))

Er du glad i smoothie?

Bilder og video fra Spania under VM Finalen!

HeiHei!
Jeg har helt glemt å legge ut bilder fra da jeg var i Spania under VM finalen. Det er virkelig det sykeste og mest utrolige jeg noen sinne har vært med på! 
Her er en liten film fra stemningen, og i det de scoret!

Over til litt bilder fra den store dagen:


Først måtte vi selvfølgelig finne en plass hvor vi kunne se fotballkampen.


Men det var utrolig folksomt så det var ikke så lett å se når jubelen var på sitt høyeste.


Og da de endelig scorte klikka det jo helt for folk!


Legg merke til hvor mye røyk det er i lufta, folk tente på søppelkasser, kastet krutt på bakken og fyrverkeri ble fyrt i været.
Men noe av det morsomste som skjedde var at etter at jeg tok dette bilde, som var starten på en sykt langt VM tog som helt ut av det ble ble satt sammen. Begynte han smilende fyren her å vinke meg inn i toget, og tok tak i hånda mi og dro meg inn.


Jeg tok selvfølgelig tak i Dina og fikk henne med også, og alle sammen begynte å danse etter rytmene fra trommene litt lenger bak.


Og han fyren her ville gjerne bli tatt bilde av, noen som vet hva det betyr det som står på skjerfet?


Jeg har virkelig aldri sett så mye folk i hele mitt liv!


Happy people?
Meg, Fredrik og Dina før kampen :-)

Dette er virkelig noe jeg vil huske for resten av livet! Egentlig filmet jeg endel men det er litt vanskelig å få redigert filmen på mini pc'en min, men jeg skal se hva jeg får til :-)

Var du i Spania under VM finalen?


Idag er jeg halvveis blind.

Heihei.
Da jeg våknet i dag tidlig kunne jeg så vidt se noe som helst på det ene øyet mitt. Det ser vel strengt talt ut som noen har slått til meg, men det er altså ikke tilfelle! Jeg har vel fått en eller annen betennelse under øyelokket, men fy så vondt det gjør!


Nå ligger jeg altså med en kald te pose på øyet og krysser fingrene på at det skal bli bedre. Og som du kanskje ser så føler jeg meg utrolig fresh idag, tehee...

Har dette noen gang skjedd med deg?

Malin Haugdal

16, Horten

hits