TILBAKE PÅ MANDAG!

Er i trondheim nå på besøk hos familien og da blir det litt problematisk med blogging, så jeg tar derfor en pause til jeg kommer på mandag. Dere får ha det strålende så lenge, så snakkes vi! :-)


Canon EOS 500d + 50mm f/1.8

innlegget kan ikke kommenteres

NOK EN NY DAG!

God morgen, alle sammen! Sovnet ikke før sent sent inatt, er så mye som farer rundt i hode mitt for tiden, så døgnrytme er virkelig ikke noe som eksisterer i min tankegang lenger. Men når jeg først sovnet, sovnet jeg som en stein. Noe som resulterer i at det er tortur når man våkner og med tvang må dra kroppen sin ut av senga igjen. Ah, jeg elsker å sove, men hater å stå opp..Jeg vet ikke helt hva dagen vil bringe enda, men tenker jeg tar meg en joggetur om ikke så lenge. Må bare takke dere alle sammen for at dere engasjerer dere så mye for bloggen min i det siste, betyr så mye for meg! Ser også at statestikken min har begynt å stige de siste dagene, og det setter jo ikke noe annet enn et stort glis om munnen min, dere er herlige! :-)

Lagt noen planer for dagen?

STOLT OVER Å BO I LANDET MITT.

Har sittet i hele kveld klistret til tven og sett på intervjuer, minnestunder og taler. Er rett og slett overveldet av befolkningen som stiller opp i forbindelse med alt det grusomme som har skjedd. Særlig i Oslo og de største byene, har aldri i hele mitt liv sett så mange mennesker samlet på ett sted, kun for å være der for hverandre og for å vise omsorg og omtanke. Det sier så utrolig mye om det fantastiske landet vi bor i, har ikke ord! Enda jeg som person ikke er blandt de som er hardest rammet av denne tragedien, kjenner jeg at det går dypt inn på meg. Og gråten ligger godt plantet i halsen likevel, for rammet, det har vi alle i hele landet blitt. Men vi kommer oss igjennom dette sammen, det beviser vi nå, for det er ingen av oss som må gå å bære dette alene. 

I en tysk nyhetsartikkel sto det: "Even in their deepest sorrow the Norwegians don't get hysterical. They resist the hate. It is amazing to see how politicians and the whole country reacts. They are sad to the deepest thread of their souls. They cry in dignity. But nobody swears to take revenge. Instead they want even more humanity and democracy. That is one of the most remarkable strengths of that little country."Det er nå det virkelig går opp for meg hvor heldig og frelst jeg egentlig er som bor i Norge :-)

 

HERLIG


Brownisen er plantet godt i ovnen, halvparten av jordbærene er allerede spist og isteen står frisk og kald på bordet. Til tross for at jeg ikke har noen planer idag, og egentlig bare sløver rundt, har jeg det herlig akkurat nå. Kan kanskje være fordi det dufter så forferdelig godt rundt meg, brownis er noe av det beste jeg vet! Mmm.. ♥♥

Hvordan har du det nå?

BUBBLY FUN!Hoppet som sagt i boblebadet til Tonje ute ista. Så nå er vi rene og pene begge to. Gud, så deilig det var! Sier ikke annet enn at jeg er misunnelig til tusen, haha. Er det noe som jeg virkelig synes er herlig så er det, badekar, boblebad, badestamper, you name it. Ah, lovely!

Nå er jeg kommet hjem igjen og sitter egentlig bare å hører på regnet som pøser ned utenfor. Sjokkerende nok synes jeg det er kjempe deilig. Tror nok jeg skal se en film snart også, så dere får kose dere resten av kvelden, tuddelu! :-)

Liker du boblebad? 


 Har også blitt vurdert >her< på >denne< bloggen. Kan ikke si annet enn tusen hjertelig takk for den koselige vurderingen! Får virkelig bloggmotivasjonen min til å skyte i været! :-)

CAFÈ!


Vakre, Tonje!

Sitter hos Tonje og blogger atm, har nettopp kommet hjem etter en herlig tur på café. Er en typisk grå og kjedelig regnværsdag idag, men er egentlig ganske koselig også. Særlig når jeg tilbringer den med en så herlig jente som Tonje! Ettersom regnet har lettet litt nå, skal vi straks gå ut for å bobble i boblebadet hennes ute. Sier ikke annet enn - heeeerlig! :-)

Hva gjør du idag?

NEVER LOSE HOPE!


Canon EOS 500d + 50mm f/1.8

Hope is a precious commodity,
It fuels our drive, and gives us the courage to continue trough any struggle. 

STAY STRONG!

UTENKELIG..Tror ingen ord kan beskrive det som hele landet vårt blir rammet av nå.. Først bombeangrep og deretter skyting og massemord på Utøya. Jeg forstår det nesten ikke selv, enda jeg har sittet å sett på nyhetene helt siden klokken fem igår. Jeg kan ikke engang tenke meg hvordan situasjonen på Utøya må ha vært under hele episoden, det er jo rett og slett uvirkelig! At en mann kan ramme et helt land på denne måten, skulle ikke vært mulig! Sånn som jeg ser det er det hele et forferdelig mareritt, som ingen av oss hadde sett komme. Jeg håper det vakre landet vårt kan stå sammen og komme oss igjennom denne vanskelige perioden vi nå er i, selvom det vil bli tunge dager fremover.. 

Jeg kondolerer sterkt og sender mine dypeste tanker og styrke til de pårørende som sitter igjen etter savn og tap. Dette er det virkelig ingen av oss som har fortjent..

Noen tanker?

SORRY, I CAN´T BE.......

SUNT, GODT OG PLEIENDE PÅ EN TORSDAGWee, får håpe dere ikke blir altfor skremt av mitt grønne ansikt. Sitter her i nuet og gomler i meg både gulerøtter og sukkererter, blir nesten avhengig.. Haha! Ellers skal jeg anbefale denne ansiktsmasken i et eget innlegg senere en dag til dere, den er superbra og god! Vel, gulerøttene venter, vi snakkes! :-)

Synes?
Hva driver du med ikveld? 

Malin Haugdal

16, Horten

hits