Begynner å bli forkjøla..

Heihei!
Vet jeg er sen til å oppdatere, men det er fordi det rett og slett ikke har skjedd så mye idag. En ting er hvert fall sikkert og det er at jeg holder på å bli forkjøla! Var kanskje ikke så lurt å hive seg uti vannet å bade for noen dager siden, for nå sitter jeg her med en sår hals, tett nese og et hode som ikke slutter å hamre. Fantastic! 

Oh yeah, i'm feeling fresh tonight! 

Kommer sterkere tilbake med forhåpentligvis litt bedre blogging imorgen.  Har fått med meg at det er en del som begynner å bli forkjøla nå også, så da er jeg vel ikke den eneste. Vel, nå går jeg å tar meg en ibux.. Vi snakkes! :-)

Er du forkjøla?Pizzatime.


Mmmmmm...♥
Nå sitter jeg her nydusjet som dere sikkert ser, og feiter meg opp på pizza. Jeg rett og slett ELSKER denne pizzaen her, den er så saftig og sprø og full av smak. Nammii ♥.. Idag har jeg vært på trening, og det verker vel så og si i hele kroppen. Ikke bare på grunn av treninga, men jeg tror jeg holder på å bli forkjøla også. Great! 

Nå skal jeg digge inn på resten av pizzaen før jeg tar en tidlig kveld idag også. Er så forferdelig trøtt for tida!!

Liker du også denne pizzaen?


Night tea.

Hei!
At the moment ligger jeg i senga og slurper i meg te med honning. Tror jeg tar en tidlig kveld med tanke på at det er skole i morgen. Har egentlig ikke vent meg til at det skole enda, og alt kjaset og maset som følger med. Men på en annen side savner jeg sommerferien forferdelig! Heldigvis er det ikke lenge til høstferien og da blir det Spania tur. Can't wait!

Nå skal jeg se ferdig csi før jeg kryper godt til rette under dyna. 

God natt.Digi Charger Vario, superlader!

Hey!
Nå har jeg levd uten speilrefleksen min i litt over en måned, og det har vært tøft folkens! Haha, neida. Men det har vært utrolig kjedelig å bare se den ligge der død og uten liv. Men nå har jeg altså kjøpt meg en ny lader, og ikke en hvilken som helst lader!.....

Nemlig en lader som passer til så og si alt, mobiler, videokameraer, speilreflekser, you name it! Uheldigvis ikke til pc ladere, men det er vel kanskje ikke så rart. Den kostet 499,- og det var virkelig vært hver eneste krone ettersom den passer til så mye rart. Jeg er jo ikke akkurat den beste til å passe på ladere, men denne skal jeg ikke miste!


Det følger også med en dingseboms som gjør at jeg kan bruke den i bilen også, flotters!


Jeg har aldri hørt om en slik lader før, men det er jo en utrolig smart oppfinnelse!


Trøtt.. Men nå kan jeg endelig bruke speilrefleksen min igjen!!

Nå lover jeg at jeg skal prøve å blogge litt bedre igjen, har vært litt vanskelig å blogge skikkelig når jeg ikke har hatt noe kamera. Og hvem vet, kanskje jeg starter å videoblogge litt også :-)

Har du hørt om denne laderen før?


Sleepover!

Heihei!
Inatt sov jeg over hos Natalie sammen med Frida, Maiken, Isabelle og Aurora. Natalie har et utrolig stort og flott hus, så vi hadde stor plass til å få ut energien vår på. Vi så på film, bada, satt i badstue, hadde noen skikkelige latteranfall, og koste oss helt forferdelig mye, noe du kanskje vil se på bildene!:-)


Søte Natalie møtte oss med noen skikkelig gode smoothies-aktige drinker!:-)


Mmm, fristende ikke sant?


Det her er hva man kaller en skikkelig hjemmekino! 


Frida<3


Ah, Aurora masserte meg :-))
Dansing Queens.
Isabelle<3


Natalie, Meg og Aurora :-)


Tørre og varme. Mmm, sprite med jordbær!


Classy! Haha.
Ntå..


Ahaha, glad i deg også vennen<3

Som sagt så var det en kjempe koselig overnatting, dette må gjentas jenter! Joda, det ble jo ganske seint med tanke på at Aurora, Maiken og meg var ganske så hypre fram til klokka ble halv 5 på morgen. Men hey, overnatting er overnatting!

Idag skulle jeg egentlig på bursdagen til Oda, men det blir det dessverre ikke noe av. Så gratulerer med dagen Oda håper du får en fin bursdagsfeiring! :-)

Vært på en koselig sleepover før?Bilder fra teltturen.

Helloo!
Sorry for my bad blogging, har vært kinda busy idag. Tenkte jeg bare kunne stjele noen bilder fra Rebecca som hun har lagt ut på face fra teltturen, og dele noen med dere. 
Ahah, Helena var sliten allerede etter de to første minuttene vi hadde vært der.


My Girls<3


Fanny hadde et giga stort telt, så det endte med at vi puttet vårt lille telt inne i hennes. Hoho.


Det var noen av guttene som ville ta frokostbordet vårt, så vi måtte sitte oppå det for å passe på det. Sjekk ansiktsuttrykket mitt da. Det endte med at de tok det til slutt også. Shame on them!


Du er så nydelig frida ♥♥


Fanny: "Jaaa, det er sittedo her!!!" Hahah:-)


Happy people. Fra bakerst: meg, Frida, Maiken, Dina og Elise.


Hahah, gud som vi lo av dette bilde. Dør!


Vi hadde det kjempe gøy da, enda det var vått og kaldt store deler av tida. 


Glad i dere jenter!♥

Dette er altså noen av de nærmere 200 bildene som ble tatt. Rebecca var en skikkelig paparazzi, og tok utrolig mange stygge "caught in the moment" bilder. Tror jeg sparer dere for de bildene, haaha.

Nå skal jeg nyte litt varm kakao før jeg kryper under dyna. God natt folkens:-)

Hva synes du om bildene?

Home again!

Hellooo!
Da er jeg kommet hjem fra teltturen, og er mildt sagt utslitt. Været var jo selvfølgelig ikke på vår side, så det regnet og blåste så og si hele tiden.. Er virkelig ikke morsomt å gå time på time klissvåt og kald, men med såpass herlige mennesker ble det koselig uansett :-)

Bilder kommer forhåpentligvis senere, nå vil jeg egentlig bare ta en tidlig kveld. Ble ikke akkurat mye søvn i natt, heldigvis har vi avspasering i morgen :-))))


Huff og huff..

Sorry for to kjedelig innlegg etter hverandre, tur er tur. Nå tar jeg natta, kjenner at kroppen er rimelig sliten. Ha de fint så lenge folkens!

Vært utslitt etter en klasse telttur før?

Telttur med trinnet.

Hehei!
Om ikke så lenge drar jeg av sted på telttur med hele 9'ende trinnet. Det kommer nok til å bli en interessant telttur med tanke på at det er meldt regn i hele natt og i morgen. Ehee..


Nå får jeg fyke av gårde å få pakka ned noe mat også. Vi blogges i morgen, forhåpentligvis med noen bilder. Kos dere alle sammen, det skal i hvert fall jeg! :-)

Vært på telttur med hele trinnet ditt før?

PERSONLIG SIKKERHET PÅ NETT!

Heihei!

For noen år siden ble jeg "innbygger" på et nettsted kaldt nettby, det er en form for facebook og jeg tipper at fleste parten av dere i hvert fall har hørt om dette nettstedet. Etter hvert begynte jeg å bruke facebook istedet og jeg har ikke vært innlogget på nettby på veldig lenge. Men idag bare for moroskyld klikket jeg meg innom for å sjekke om det fortsatt var noe liv der. Etter noen minutter trillet det inn et brev i innboksen min som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. "Hola im a guy from peru and im moving to vestfold very soon so i wonder if you want to chat by msn with me as new friends??"

Slike brev får man på nettby hele tiden! Og det er her jeg vil si, VÆR FORSIKTIGE PÅ NETTET FOLKENS! Utifra profilbilde (som jeg valgte å klusse over) ser han ikke ut som en "gutt" på min alder. Og er det ikke da litt mistenksomt at en voksen mann vil ta kontakt med en 14 år gammel jente? Svaret er definitivt, JA! Jeg ville ikke tatt kontakt med denne personen, for hvem vet hva som egentlig kan skje? Man vet ikke hvem det er som skuler seg på den andre siden av skjermen, og det er i slike tilfeller man må bruke hodet og tenke på sin personlige sikkerhet. Nettvett vet dere folkens! 

Jeg sier ikke at denne personen helt sikkert ville gjort meg noe galt, men det er bedre å være overbeskyttende enn å gjøre feil som jeg kanskje vil angre bittert på senere. Er dere ikke enig?

Egentlig pleier jeg ikke å bry meg om slike brev i det hele tatt, men siden jeg vet at det er enkelte som går i disse fellene tenkte jeg at jeg like godt kunne legge ut et innlegg om det :-)

Hva hadde du gjort i et slikt tilfelle?


Outfit 22.8.2010!

Hei!
Idag er været helt topp og temperaturen er himmelsk. Det var på tide, for jeg må ærlig innrømme at værgudene ikke har vært med oss denne sommeren. Har ingen spesielle planer idag heller, så det blir deilig og bare kunne slappe av og nyte sola :-)

Her er dagens outfit:


- Shorts - klippet selv fra en bikbok bukse.
-Skjorte/Bluse - Vero Moda.
- Øredobber og Armbånd - Spania.I morgen blir det skole og etter det skal hele trinnet på overnattingstur til Farris vannet, så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir da. Gleder meg i hvert fall ganske mye, kommer sikkert til å bli kjempe koselig. Spørs om det blir så mye soving da..

Hva synes du om oufiten?
Er det fint vær der du bor idag?

Malin Haugdal

17, Horten

hits