SLITEN, TRØTT, MEN GLAAAD!

Kroppen gjør vondt og det skjelver fortsatt i beina mine etter spenstreningen ikveld, men det gjør faktisk ingen verdens ting! Innsats gjør mester dere! Vi fikk nemlig vite idag hvem av oss på laget som fikk være med å kvalifisere oss i Bring serien, noe som er noe alla NM for 16 åringer. Oooog, dun dun duuunn.... JEG KOM MED!!

Ah, kjente jeg ble så lettet i kroppen da navnet mitt ble ropt opp. Så, da blir det Trondheim sammen med tolv andre fantastiske jenter! Synd ikke alle jentene jeg trener med får vært med, men sånn blir det jo bare. Vet i hvertfall at dette kommer til å bli strålende, selvom vi vil møte myee hard motstand! :-)

Om du spiller håndball, noen gang vært med i Bring?

LIPSTICK, PINK LIPS
Canon Eos 500d + 50mm f/1.8

Såå seriøs på det siste bilde da, haha! Kjøpt på Body Shop for 129kr, om jeg ikke tar heelt feil. Synes pink lips er skikkelig fint, gjør at det blir litt mer farge og liv i hele ansiktet. Denne fra The Body shop har en nydelig farge, men den er dessverre litt tørr i konsistensen. Derfor må du ta en leppomade eller noe lignende under, for at leppestiften skal vare og ikke minst være konfortabel å ha på! :-)

Synes?

HOMEEE

 Heia! Nettopp kommet hjem fra skolen nå, etter en helt grei dag egentlig. Var på idrettsbanen for å løpe 60meten, 100meten og for å hoppe lengde de tre siste timene, så var deilig å faktisk kunne være ute når sola strålte og det ble varmt. Nå skal jeg bare slappe av å gjøre litt lekser før det blir trening igjen halv åtte, tenker dere hører fra meg før det. Hehe! Kos dere videre! :-)

Hvordan var din skoledag da?

TRAVELT.

Herregud, har det såå travlet om dagen! Derfor blir bloggen endel stilleståeende... Skal prøve å få den på beina igjen, men nå er jeg utrolig trøtt. Natta.Har du det mye travelt om dagen?

SHHH..


Canon Eos 500d + 50mm f/1.8

Bilde tatt for noen dager siden, likte egentlig effekten på bilde litt.

Har hatt en traavel dag, derfor har det blitt lite blogging. Hadde nemlig håndballtrening rett etter skolen og deretter var det spillermøte for foreldrene, noe som tok sin tid kan du si!... Foreldre har alltid så mye på hjerte, haha. Men uansett, nå er jeg i hvertfall endelig hjemme igjen, og skal nok finne senga om ikke så lenge. Håper dere alle sammen har hatt en super dag, til tross for dårlig update, heheee :-)

Hva har du gjort idag?
Synes om bilde? 

NAMMIII
Canon Eos 500c + 50mm f/1.8

Virkelig ikke feil etter en lang dag med håndballkamper! Vant den første kampen og tapte den siste med to mål idag, litt surt, men er utrolig stolt over innsatsen til alle jentene! Tenker vi er en gjeng med slakt hele gjengen nå. Med litt herlig smash kommer kreftene på plass igjen, mmm! Haha :-)

Du har gjort idag?
Glad i smash? 

HÅNDBALL ALL OVER, UTSLITT.Orker ikke å skrive et superbra innlegg akkurat nå, har ikke så mye som en smule energi igjen. Har nemlig spilt tre håndballkamper idag, og hvordan de gikk, trenger jeg vel egentlig ikke å gå inn på, hehe. Neida, men vi møtte myee motstand, og har nok fortsatt endel å jobbe med :-)

Nå skal jeg få i meg mat og ta kvelden, vi blogges mer senere. Kommer nok til å bli en like hektisk dag imorgen, just sayin!

Spiller du håndball?

KAN IKKE BLI STORT BEDRE ENN DETTE!

HAHA! Godt å ha gutter rundt seg som vet å skaffe mat og drikke til jentene, ja! Nå skal jeg kose meg og fete meg opp sammen med Dina, Aleks og Karl Erik! Regner med at vi fort kan bli litt hypre med all den burnen, hæhæ.. Ha en suuuper fredags kveld dere! :-)

Rimelig digg?

REAL CAFÈ STYLE.
Si hei til Karl Erik alle sammen, min aller største fan! :-)


Litt søte daa, hihi

Endlig er det helg! Var utsultet etter skolen idag, så dro derfor en liten tur på café med Dina, Karl Erik og Aleks. Liker så utrolig godt å spise ute, synes det er så koselig. Hehe! Nå står vasking av hele topp etasjen på planen, ikke akkurat veldig gøy. Men men, får være flink pike å gjøre pliktene  mine. Dere får ha en fortsatt fin og super fredag dere! :-)

Liker du å være på café?

RAIN, IT WONT STOP.Canon EOS 500d + 50mm f/1.8

Regnet bare pøser og pøser på utenfor nå. Er egentlig litt deprimerende, og jeg må si jeg begynner å gå rimelig lei av dryppe lyden som hamrer mot takvinduet utenfor rommet mitt nå. Vil ha sol å varme, jeg!

Synes om bildene?
Regner det hos deg?
 


 Bloggen min har forresten blitt vurdert >her<! Tuuusen hjertelig takk! :-)Malin Haugdal

16, Horten

hits