LITTLE BLACK BIRD


//Kun tegnet på med tusj.

Merker på både hodet og kroppen at det ble en tidlig morgen idag, for er bokstavelig talt helt død nå. Lager meg nok en kopp med te og kryper til sengs om ikke så lenge. Har på følelsen at det kommer til å ta lang tid før kroppen har kommet tilbake i skole modus igjen. Sleep tight, dere.

 

EYE


//Nikon D1300 af-s dx micro nikkor 40mm f/2.8g

FØRSTE SKOLEDAG, CHECK

Da var første skoledag etter ferien overstått. Og dagen har egentlig gått veldig fort! Merker at det er mange nye inntrykk som ikke helt har sunket inn enda. Har nemlig nå startet i første klasse på medier og kommunikasjon i Horten. Ser virkelig frem til noen supre år med litt forandring fra vanlig studiespesialisering og ikke minst med mange nye og koselige folk! Gleder meg til å bli ordentlig kjent med alle på media linja, blir noe helt spesielt når man har felles interesser altså! 

Nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle ta en liten powernap. Ble ikke særlig mye søvn inatt, så er greit sliten og trøtt nå. Håper dere alle sammen har hatt en suuper første skoledag! :-)

Hvordan har din dag vært?

JEG VINNER? HÆÆ???

Long time no see, men heeey folkens!!
Nå har det virkelig vært en lang tørke her på bloggen, noe som egentlig er litt synd med tanke på alle de flotte lesererne jeg har mistet. Håper jeg får jobbet dere inn igjen. På en annen måte har det også vært deilig å få litt fri fra alt bloggmaset mens det har vært ferie. Har virkelig hatt en helt suuper ferie, selvom den har gått ufattelig fort.... Hvor i alle dager har den blitt av? Ferien kan jeg vel egentlig komme tilbake til i noen innlegg senere, for jeg kan love dere at tørken på boggen nå skal forsvinne. I´m back in buisness! Tar kanskje litt tid før innleggene er på topp igjen, merker at bloggfingrene har blitt litt rustne. Haha! Men med litt tålmodighet skal nok det gå fint :-)

Når det gjelder overskriften fikk jeg virkelig DET sjokket da en vennine ringte meg idag og sa jeg hadde vunnet konkuranssen på bloggen til Caroline Maria!!!! Herregud så glad jeg ble! Sto å skreik i telefonen midt på brygga i Åsgårdstrand! Det må ha vært litt av et syn det. Jeg vinner virkelig aldri noe som helst (ikke at jeg melder meg på så mye heller) så jeg ble helt satt ut da jeg med egne øyne så det sto navnet mitt i innlegget hennes. Gleder meg til fotoshooten, det kommer til å bli så spennende! 
//Spania ♥

Ellers så håper jeg dere vil fortsette å lese bloggen min fremover, gleder meg ihvertfall veldig til å starte for fult igjen! 

Malin Haugdal

16, Horten

hits