5 gode råd mot tørr hud!

Hei!
Nå som det bare blir kaldere og kaldere ute og vi skrur opp varmen inne, blir det ofte en hard gjennomgang for huden vår. Da kan det jo være lurt å ha noen gode råd i bakhode. Her er fem tips mot tørr og irritert hud, som i hvert fall jeg synes er ganske greie å følge:

♥ Dusj eller vask deg i lunkent vann. Hvis du bruker for varmt vann kan huden din fort bli tørr og begynne å klø. Den beste badetemperaturen er ca 35 grader.

♥ Såpe og sjampo bør være ph-nøytale og uten parfyme. Husk å bruk små mengder!

♥ Unngå for varme rom! Tørr luft kan få huden din til å bli tørr og kløende, soverommet burde for eksempel være svalt og luftig ettersom det er om natten huden skal hvile.

♥ Beskytt huden når du er ute. Dekk den til med hansker, skjerf og luer ettersom det blir kaldere. Dette vil huden din takke deg for, samtidig som du holder deg varm!

♥ Og sist men ikke minst, plei huden din innenfra. Drikk masse vann og spis sunt!:-)Det er jo selvfølgelig viktig med en god fuktighetskrem også, men det regner jeg med at de fleste vet. Det er i hvert fall ikke noe godt å gå rundt med tørr hud, så jeg håper noen av tipsene var til hjelp! :-)

Hva synes du om rådene?

 

Autumn.


//weheartit.com

Man merker at sommeren er borte for i år, for kulden trenger seg meg og mer på. Men jeg liker egentlig høsten, fargene er så herlige og luften er så klar..♥

Holdt meg hjemme fra skolen idag også, men er heldigvis på bedringens vei nå. Deilig å tenke på at det kun er noen dager til høstferien, for da reiser jeg nedover til Spania! Åh, det kommer til å bli så deilig å kunne få litt farge på kroppen igjen! :-)

Liker du høsten?
Hva er dine planer for høstferien?

Noodles.Sitter i senga og koser meg med nudler. Har nettopp tatt en lang, varm dusj og kjenner at kroppen begynner å komme seg litt. Nudler er kanskje ikke det sunneste på jord....
Men godt, det er det!

Liker du nudler?Mitt immunforsvar suger..

Heihei!
Dro hjem fra skolen i første time idag, kroppen verker og kvalmen trenger seg intenst på.. Jeg har virkelig et helt sugent immunforsvar, med en gang det kommer en bitteliten djevel bakterie på kroppen min, former den seg til millionvis av små djevler som tar helt over..


For å holde humøret oppe ser jeg på videoer fra bestandig.blogg.no. Liker faktisk den bloggen veldig godt, og de legger ut videoer hver eneste dag. Tommel opp for det!


Ser ut som jeg har et giga hode..

Jaja, men nå skal jeg prøve å slappe av litt og få av meg disse fæle basseluskene. Vi blogges kanskje litt senere idag, og tusen takk for at dere har blitt så gode til å kommentere! Det gjør meg glaaad:-)

Er du syk idag?

 

Sjokoladekake på 5min!

Hey!
Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan lage en sjokoladekake på kun 5min, dette er
ingrediensene:


Sukker, melk, mel, kakao, egg, olje og et lite dypt fat (kan også bruke en kopp, om du måtte ønske det)

Oppskriften:
4ss mel
4ss sukker
2ss kakao
1 egg
3ss melk
2ss olje

Det første du starter med er å blande alt det tørre sammen, altså melet, sukkeret og kakaoen.


Slik! :-)


Så blander du sammen egget og resten av ingrediensene.

Og nå kommer det kuleste, hoho! For nå skal du nemlig sette røren inn i...........................


Mikroen, på 3min!!
Husk å passe på, kaken er ferdig når den slutter å heve. Og ta den heller ut litt for tidlig, enn litt for sent :-)


Til slutt er det bare å ta den ut, og voilaa! En sjokoladekake på kun 5 min!


Dryss litt melis på toppen og nyt!♥

Om det ikke er den beste sjokoladekaken man kan lage, så er det absolutt den enkleste! Godt å ha i bakhodet hvis man har lyst på noe annerledes, godt og enkelt ihvertfall :-)

Har du noen gang laget en sjokoladekake på 5min? 

 

Konf.leiren - Bilder.

Hello
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfirmasjons samling, og som jeg nevnte tidligere hadde  han ene lederen minnekortet mitt med alle bildene fra konfirmasjons leiren. Men jeg fikk den igjen idag, så jeg tenkte jeg bare kunne dele noen av de med dere nå. Det var en utrolig koselig helg, men selvfølgelig også litt annerledes :-)


Enkelte ble litt lei av å vente tre kvarter på en forsinket buss..


Men humøret holdt vi oppe, tror jeg hadde mista en spenne på bakken som vi leter vilt etter her. Haha!


On tha bus!


I matsalen, nice snapshot må jeg si. Hoho.


Det var faktisk overraskende god mat der! Varme rundstykker og hele pakka!:-)


Emilie søta<3


Ludvik ble opplært til å bli fotogen, men det ble likevel snapshot bilde som ble best :-)En smule trøtte på morgningen :-)


Navnelappene måtte på, haha!


Kristin var utrolig flink til å spille piano!


Nattverdbrød.


Ble endel skader i vannsklia, ehehe...


Ntaaa..Konfirmasjonsleiren var i hvert fall MYE bedre enn forventet! Dette er bare noen få bilder av 380bilder som ble tatt. Nå har jeg en hel hau med lekser som må gjøres til i morgen, så vi blogges mer senere. Ciao!

Vært på konf.leir, isåfall hva synes du?
Hva synes du om bildene?

 

 

JEG ER PÅ TOPPLISTA!:o

HEEYY!
Gjett om jeg ble glad da jeg sjekka topplista for de fra 13-17 år! Der ligger jeg nemlig på 85.plass idag! Wihooooo! Greit, så kommer jeg neppe til å ligge der i morgen.. Men det er første gang jeg har kommet på topplista, så jeg må innrømme at jeg synes det er pitte litte granne kult. Haha! :-D

Jeg må bare si at jeg er evig takknemlig til dere som gidder å klikke dere inn på bloggen min, og ikke minst dere som legger igjen en kommentar! Det setter et stort glis på fjeset mitt, og det gjør faktisk dagen min bedre. Tuuusen takk flotte lesere :-)

Er du, eller har vært på topplista?:-))

 


Outfit 27.sep.2010

Prøv å ignorer at bildene ikke er spesielt fine, ehehe..
Bukse - Vero Moda.
T-skjorte - Cubus.
Skjerf - B.young.
Skjorte/jakke - Bikbok (Adelèn sin, hoho) :-)
Mandager er alltid så travle pga tidlig håndballtrening så har litt dårlig tid. Blogger mer når jeg kommer hjem igjen. Ciao så lenge!:-)
Hva synes du om outfiten?

Silver Nails!

Heihei!
Først og fremst må jeg si tusen takk for alle kommentarene på det forrige innlegget, det er så gøy når dere engasjerer dere litt! Og statistikken min har jo føket i været de siste dagene, det setter et stort glis på fjeset mitt! :-)

Men nå tenkte jeg å vise dere en helt fantastisk fin neglelakk som er fra GOSH. Den er i en sterk sølvfarge, men den skinner i regnbuens farger etter hvordan lyset lyser på den. Beautiful!

Loooove it! Den tørker også utrolig fort, og er så og si umulig å pelle av. Har virkelig ingen negative ting å si om denne neglelakken!

Ganske så stilig, eller hva? :-)

 

"Hvorfor redigerer du alle bildene du legger ut på bloggen?"

Heyyy!
På den spørsmålsrunden jeg hadde for en gooood stund siden, var det en som lurte på hvorfor jeg redigerer alle bildene jeg legger ut på bloggen. Jeg fikk ikke svart noe særlig godt på det spørsmålet, så da gjør jeg det heller nå! :-)

Jo, saken er at jeg rett og slett synes et bilde ser flatt og livløst ut uten noen kontraster eller effekter, som kan skape liv. En annen ting er at jeg liker at bildene går litt i "stil" med hverandre, derfor redigerer jeg så og si alle bildene jeg legger ut på bloggen på samme måte.


Her er altså et bilde som ikke er redigert i det hele tatt. Om dere blar ned og ser på bildet under forstår dere hva jeg mener med at dette bilder ser dødt og kjedelig ut.


Det er det samme bilde, men med mer kontraster som skaper liv og som fanger øyet.

Det redigerte bilde er i hvert fall min soleklare favoritt, er dere ikke enige? Håper du som stilte spørsmålet fikk det svaret du ville ha, dette er i hvert fall grunnen :-)

Hvilket bilde synes du var best, redigert eller ikke?
Pleier du å redigere bildene på din blogg?

Malin Haugdal

16, Horten

hits