SPANIA KLIPPEN, CHECK!


Haha!Da er håret til både Dina og jeg klippet, resultatet får dere sett på bilder senere. Personlig synes jeg at håret mitt ble altfor kort, ville egentlig ikke gi slipp på det lange håret jeg endelig hadde fått. Men det var blitt såppas slitt nå, så jeg angrer ikke. Jobbet verdens kuleste spanske homse på frisørsalongen også, digget han virkelig. Haha! Var også herlig å få skikkelig hodemassage mens de vasket håret også, loveeely! Men nå har jeg dårlig tid, og maten kaller. Kos dere videre i Norge, så blogges vi lateer! Hihi :-)

Klippet håret i utlandet før?

FØRSTE DAG I VARMEN


Jobbe med brunfargen daaa
Skalla en og skalla to, hehehe.. Pluss usminket.

Har steket totalt i sola i heele dag, og skal med hånden på hjerte si at jeg ser ut som en tomat i ansiktet right now. Digg. Men bortsettfra det er det så utrolig herlig å være heer! Var også å tittet i litt butikker ista, så tenker det kommer til å bli shopping på g senere ikveld. Imorgen blir det marked også, lovely! Kos dere videre hjemmee! :-)

Synes?
Hva har du gjort idag? 

REEISEN NED TIL SPAIN

Hola!
Da er første natt i Spain overstått, og guud så herlig det er å være her! Merket det var rart å stå opp å dra på seg sommerklær, haha. Reisen nedover igår ble en smule interessant, men tanke på at vi mellomlandet i London og fant der ut at vi hadde glemt nøkkelen til leiligheten her nede i Spania. Greaat... Tror ikke jeg trenger å gå inn på hvordan ting løste seg, men sier i hvertfall en stor takk til familien Bettum som klarte å få trikset med seg nøkkelen vår da de også skulle nedover igår. Haha takk gud for at problemer er til for å løses! :-) 


Hejsann Dinaa!


Litt småstressa og sur klokken syv på morningen da nøkkelen var sporløst forsvunnet..

Men humøret kom fort på plass da vi fant eeeeen......................


Liten starbucks cafè på flyplassen, weeee! De hadde de kuleste servitørene noensinne også, haha


Følger med daa


To stk veldig trøtte jenter etter å ha stått opp klokken fire for for å rekke både båt og fly!

Føk selvfølgelig rett ned på stranda igår da vi kom fram, må nyte hver eneste solstråle. Foreløpig er det litt overskyet her idag, men krysser fingrene for at det letter utover dagen. Kos dere masse i kalde Norge, så blogges vi nok snart! :-)

Noen gang hatt en litt problematisk reise?
Hvordan er været hjemme i Norge hos deg? 

GOODBYE NORWAY!

Nå skal jeg legge meg til å sove, før jeg må stå opp i fire tiden for å rekke flyet til Spania. Gleder meg som en liten unge, skal bli så deilig å dra ned til varmere strøk igjen. Skal prøve å fikse internett der nede, så blogging skal det bli! Men blir muligens et par dager med fri fra bloggen før internettet er fikset. Dere får kose dere her hjemme i kalde Norge! Tuddeelu :-)

Skal du til varmere strøk snart?

LOVELYY HÅNDKREM!

Heiaa!
Kjøpte meg en heerlig håndkrem da jeg var i Oslo, og jeg rett og slett digger den! For det første er designet skikkelig stilig og søtt, men den lukter også supergodt! For ikke å snakke om at man får de babymyke hender! Kjøpte denne håndkremen på en interiør/kaffebar litt utenfor Oslo, Grønn het stedet. Og jeg aaner ikke om man får kjøpt den et annet sted heller, men det kan godt tenkes :-)Du har ikke tilfeldigvis prøvd denne?

BEAUTY COMES FROM INSIDE


BILDER FRA KLASSETUR
Kjempekoselig klassetur med herlige folk, var ganske langt å gå så vi ble en rimelig sliten gjeng til slutt, pluss at det blåste noe helt syykt, så kjølig ble det også! Men koselig, det var det :-)

Synes om bildene?
Vært på en koselig klassetur i det siste? 

FEEL GOOD ABOUT YOURSELF

Jeg, som de fleste andre, har dager hvor jeg sliter ekstremt med mitt eget selvbilde. Enkelte dager er det faktisk slik at jeg unngår å se meg selv i speilet, bare fordi jeg blir sint, sur og fortvilet av det jeg ser. Tenker flere kan kjenne seg igjen der. 

Å dele mennesker opp i to kategorier som "pene" og "stygge", er noe av den mest egoistiske og respektløse handlingen jeg vet om. For uansett hvordan vi vrir og vender på det, så er vi ingen like! Og vi burde alle sammen føle det bra med oss selv, og det helt uavhengig av hva jenta i nabohuset, gutten i kiosken på hjørnet eller noen andre måtte synes. Her er noen tips jeg synes kan være lurt å ha i bakhode når de dårlige dagene hvor selvtilliten ligger på bånn kommer snikende på. 

Unn deg selv litt ekstra pleie!
Hverdagens stress sliter som regel på både kroppen og sinne, og man glemmer fort å faktisk sette av litt tid til seg selv, selvom dette er noe som slettes ikke trenger å ta noe lang tid. Du trenger kanskje max å sette av 20 minutter til litt ekstra selvpleie. Smør huden din inn med bodylotien, lakker neglene i en ny farge eller prøv ut en ansiktsmaske mens du koser deg i badekaret. Hva som helst, bare sørg for at du får litt ordentlig kvalitetstid med deg selv. Dette vil garantert hjelpe. 

Lev i nuet!
Slipp deg fri fra gårsdagens bekymringer, og slutt å uroe deg for alt du kanskje kunne ha gjort tidligere. Lev livet ditt, og lev i det øyeblikket du er i akkurat nå. Nyyt det, og aksepter deg selv for den du er nå, ikke for den du kan bli eller for den du kunne ha vært.


SMIIL!
Smil til deg selv, smil til andre. Uansett hvor crappy du enn måtte føle deg, så smiil! For et enslig lite smil er noe som smitter, og det føles utrolig godt når noen smiler tilbake til deg. For hvordan du enn måtte føle deg den dagen, så er du ikke usynelig og det vil du straks merke med et smil plantet rundt munnen! 

Er dette ting som kan hjelper deg for å føle det bra med deg selv? 


Stolt om noen virkelig gadd å lese hele, heheee!

TOPP FRA ZARAAh, digger virkelig denne toppen fra Zara! Kjøpte den da jeg var i Oslo igår for 300kr, and i loove it! Utrolig behagelig og deilig stoff er det på den også, og jeg må bare si at den er myee finere i virkeligheten enn på bildene også! Soo cute :-)

Synes?

MIN DAG I HOVEDSTADEN

Heia!
Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en suuperkoselig dag i Oslo sammen med Tonje og Aleksandra. Har virkelig hatt det helt fantastisk med de to søte jentene, var så deilig å for en gangs skyld føle seg som skikkelig byjente! Vi spiste også på Fridays selvfølgelig, og fyyy, så god den maten var der! Vi storkoste oss og ble insane mette, haha!Ble selvfølgelig mye shopping også, men istedenfor å legge ut alle innkjøpene i ett innlegg nå kommer de nok gradvis på outfitene fremover istede :-)


ah, looove


Fikk oss en ny venn å greieeeer


Syykt mye folk!


Fulgte ikke helt med jeg, men fine Aleksandra!
Litt sliten etter mye tråkking daa
Eneste bilde som faktisk ble en smule klart fra fridays, noe bildelys var det ikke akkurat der.. Fine ble de heller ikke, haha


Mm, så godt!


Takk for en superkoselig dag, jenter!

Har du vært i Oslo i det siste?

Malin Haugdal

16, Horten

hits