Halloween bursdag!

Heey!
Nå drar jeg straks på halloween bursdag hos søte Nadja, med hjemmelaget kostyme og greier. Vet egentlig ikke hva jeg prøver å forestille, men jeg elsker at jeg kan eksprementere med sminke så mye jeg vil!Vel, jeg får komme meg av gårde. Har vel stått foran speilet i snart en og en halv time nå, ehhee.. Synd det bare er halloween en gang i året, for jeg rett og slett elsker det!
Vi snakkes senere, kos dere masse! :-)

Skal du på halloween bursdag?
Har du kledd deg ut i kveld?

Bloggvurdering av Fmf.blogg.no!

Heihei!
Vinneren av blogg vs blogg ble fmf.blogg.no, og i permie får de altså en bloggvurdering av meg. Dette er min personlige mening, så det kan jo hende at du mener noe helt annet. Men nå kjører jeg på! :-)

Design.
Jentene har en enkel og fin header, men jeg synes at ramma rundt ødelegger litt ettersom den ikke går rundt hele bilde. Men ellers er headeren veldig fin. Designet deres passer fint til resten av bloggen, men noen html koder ville nok ha gjort susen. Fargene derimot er veldig høstlige og fine, og passer strålende til den årstiden vi er i nå :-)

Innhold
Dette er en blogg som satser på videoblogging, og videoene deres er veldig morsomme! De legger også ut noen skriftlige innlegg, men satser som sagt på videoblogging. Skrivemåten deres er ganske bra, og jeg har til nå ikke sett spesielt mange skrivefeil. Et lite minus er at de ikke alltid oppdaterer hver dag, det kan gå et par dager i mellom og de legger ikke ut mer enn et innlegg per dag. Men tommel opp for videoene!


Her er en av videobloggene som de har lagt ut på bloggen sin.

Konklusjon
Jeg liker denne bloggen veldig godt, til tross for at de ikke legger ut innlegg hver eneste dag. Videoene deres er veldig kreative og morsomme, og jentene er rett og slett herlige! Designet kan likevel jobbes litt mer med. Men denne bloggen er likevel verdt å ta en titt innom :-)

Karakter
4+ / 5-

Hva synes du om bloggvurderingen?
Hva synes du om bloggen?

Iskaffe, nam nam!

Heihei!
Ingen morgen er perfekt uten en forfriskende og oppkvikkende iskaffe! Greit, så drikker jeg ikke iskaffe hver morgen. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er sinnsykt godt, mmmm...


Perfect!

Nå skal jeg snart spille håndball kamp, før jeg senere i kveld skal på halloween bursdag. Så, GOD HALLOWEEN FOLKENS! Og i mine øyne så er man aldri for stor til å gå knask eller knep, hihi!:-)

Liker du iskaffe?

Home from Halloween partyyy..

Heihei!
Etter en knallbra kamp, hvor vi ganske så overlegent vant førte kvelden videre til en kjempe koselig halloween fest sammen med håndballjentene mine. Vi lo, spiste godteri, danset og sang og hadde det rett og slett helt herlig. Noen av oss benyttet jo selvfølgelig halloween settingen til å sminke oss skikkelig, mens andre tok det litt mer naturlig :-)


Ingvild var vel ikke akkurat den som tok det mest naturlig. Haha, DØR!


Vi startet med å sitte ute i hagen til Iselin, og grille pølser. Gud så koselig!

♥Beste


Etter hvert forflyttet vi oss innover, og dette bilde er til å dø av!


Herlig.


Meg, Iselin og Helene:-)


Plutselig kom lillebroren til Iselin og ville ha en liten konsert for oss, hvor han skulle synge. Nta, snakk om søt da! Vi jublet jo selvfølgelig og klappet med takten, du kan tro han ble stolt!
Digger dette bilde!


Glad i dere, alle mann!:-)

Jeg har hatt en helt utrolig kveld, mer fantastiske jenter skal man lete lenge etter! Og jada, jeg er klar over at ikke halloween er før i morgen. Men det er da ikke noe galt i å feire den dagen før. I morgen skal jeg uansett på halloween bursdag, så jeg takker ikke nei til dobbel halloween. Hihi!

Hva synes du om bildene?
Vært på halloween party før?

Time to crawl down, into the the warm jackets.


Redigering: photoscape og gimp2

Noe av det beste jeg vet med høsten og vinteren, er de gode og varme jakkene som omfavner hele deg. Det er så deilig å gå ut av døra og kjenne den kalde brisen treffe ansiktiet, men likevel være god og varm på kroppen.

Herrrliiggg!♥

Liker du varme og gode vinterjakker?
Hva synes du om bildene?

God fredags morgen!

Heihei!
Nå turer jeg straks til bussen for så å ha norsk prøve i første time. Gruer meg litt, men håper og tror det går bra. Ukene går så forferdelig fort for tida, og det er ting som skjer hele tiden. Men nå skal jeg slurpe i meg resten av iskaffen, før jeg må komme meg av gårde.

Kameraet var helt dødt, så dere får nøye dere med webcam bilder. Men nå må jeg løpe, ha en fin dag!:-)

Har du noen prøver idag?

Volleyballcup, Red Hot Chicks!

Heihei!
Idag var det volleyball cup mellom hele niende trinnet på min skole og hele niende trinnet på Holtan sin skole. Vi i min klasse kalte oss for red hot chicks. Og dere kan jo bare gjette hvem som gikk av med seieren for jentene!! Nemlig, OSS! Gooooo, RED HOT CHICKS! :-)))


Iselin søta!


Oppvarming :-)
Taha! :-)
Må le litt. Elise og Dina løp rundt å tok bilder med alt og alle, og dette ble altså tatt med Håvard :-)


Red Hot Chicks!:-)


Meg, Tonje og Kristin.

Det har vært en super dag, og humøret er på topp! Nå turer jeg snart til byen hvor jeg forhåpentligvis finner meg noen vintersko, er vel på tide å pakke bort de lette sommerskoene nå.. Ha det fint så lenge!

Akkurat nå...

såå....

Ser jeg på tv på den "kule" tv'en min :-).......

Hører jeg litt på musikk........

Drikker jeg kakaooo..♥

Og nå skal jeg snart starte med lekser, det beste jeg vet vettuu! Ellers var sminkekurset i går veldig gøy, koste meg sinnssykt! Hadde ikke med kameraet selv, men skal prøve å få tak i noen bilder likevel :-)
Hva gjør du akkurat nå?

Nå skal jeg på sminkekurs, hoho!

Heihei!
Nå reiser jeg straks på et slags sminkekurs hvor selveste Erlend Elias Bragstad fra Oslo Girls skal lære bort hvordan du best kan legge den flotteste sminken, og om hva som er "in" og hva som er "fy". Tror det kommer til å blir veldig gøy, og jeg gleder meg kjempe mye!Men nå må jeg nesten hive meg av gårde, vi blogges når jeg kommer hjem igjen.
Dette blir spennende, wihoo!:-)

Vært på sminkekurs før?

 

Bølger!

Hey!
Er det en ting jeg liker så er det litt variasjon på utseende, så idag hadde jeg bølgete hår. Noe jeg egentlig liker utrolig godt! Jeg bruker en bølgetang, men det går helt fint med fletter også. Det jeg liker best er vel at det gir skikkelig liv til håret, samtidig som det skaper volum. Great!:-)
Disse bølgene har jeg faktisk hatt i to dager nå, så det holder helt sykt lenge! Jeg har ikke engang brukt hårspray, men jeg skal innrømme at det begynner å gå ut litt nå, men det skulle vel egentlig bare mangle :-)

Nå stikker jeg straks på håndballtrening, så snakkes vi når jeg er tilbake. Hade så lenge!

Liker du bølgete hår?

Malin Haugdal

16, Horten

hits