SMÅLEISkal være ærlig med dere å si at grunnen til at blogger så lite og dårlig for tiden, er at jeg rett og slett er lei hele bloggen. Føler ikke jeg får så mye ut av den lenger, og det virker det ikke som dere gjør heller. En annen ting er at jeg har utrolig mye å gjøre hele tiden, og som oftest ting som må komme forran bloggingen. Såå, ikke klag selvom det kommer dager hvor det blir liten update. Jobber virkelig med å holde blogg motivasjonen oppe :-)

CAFÈ OG MATTEKURS

Hei!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et to timers langt mattekurs, før jeg tidligere idag var på cafe med de søte små jentene mine Aleksandra og Maiken. Er egentlig ganske imponert over meg selv, som frivillig fikk dratt den late kroppen min av gårde på mattekurs, det hadde dere nok ikke trodd om meg! Skal nemlig ha matteprøve imorgen, og med tanke på hvor dårlig mattekunsskapene mine er, skjønte jeg bare at noe måtte blir gjort for at jeg i det hele tatt skal kunne føle meg litt forberedt imorgen.  

Kommer nok til å begynne å gå der fast fremover på torsdager, for gud så mye jeg fikk med meg og lærte på bare den korte tiden. Virkelig et supert tilbud, som ihvertfall jeg skal ta nytte av! Har du noen gang gått på mattekurs?


Litt bilder fra café turen, kjempe koselig som vanlig!

TUDDELUU!Wææ, tiden fyker av sted her! Nå drar jeg av gårde på cafe med Adelen, før treningen kaller rett etterpå! Vi snakkes når jeg er hjemme igjen, ha en fin dag så lenge! Hva er dine planer?

HVOR ER KONSENTRASJONEN BLITT AV?...Jeg blir virkelig gal av meg selv.... I hele kveld har jeg sittet og visst at jeg er nødt til å begynne og skrive på en nynorskstil som skal gjøres ferdig imorgen. Men, neeida.. For det første så har jeg ikke fått det tomme pappskall hode mitt til å starte før nå og for det andre så har jeg sittet å sett på et tomt word dokument i snart 20min.. Say no more, jeg er hopeless. Sliter du også med konsentrasjonen og å få leksene unnagjort?

LIGHTWEIGHT


TYCKS?

LENGE LEVE USUNNHETENSjokolademelk, rislunsj + muffins og sjokoladeboller.... Heelt sykt hvor usunn jeg har blitt! Tror jeg må gå i meg selv å skjerpe meg litt, haha. Men det er jo såå godt! Forresten, det var noen som lurte på hva "love" innlegget som jeg la ut for et par dager siden dreide seg om. Og som flere av dere gjettet, så har jeg altså blitt offisielt sammen med William, hihi. Tenker dere kommer til å få se litt av han fremover her på bloggen også :)

 Er du også altfor glad i usunn mat?

HJEMME FRA TRENING

Heia!
Mandagene er alltid like slitsomme med trening rett etter skolen, nå sitter jeg her skrubbsulten og rimelig klar for dusjen. Må bare vente til Dina blir ferdig, noe som kan ta sin tid....... Ellers blir nok resten av kvelden brukt til naturfagspugging, wiiho! Hva har du gjort idag, og hva er dine planer resten av kvelden?VELKOMMEN TIL MIN TANTE OG ONKELS KJELLER!

Helt insaaane hvor mye det ligner på et gammeldags museeum!


Tycks? 

L.O.V.E


//weheartit

Såååå glad nå!

HEISANN SVEISANN


Lekker, dontchathink?

Nå sitter jeg her egentlig bare å kjeeeder meg.. Har både gjort lekser og spilt håndballkamp tidligere og nå prøver jeg egentlig bare å få tiden til å gå før William kommer til meg en tur. Føler meg ganske smashing som dere ser på bildene over! Hehee... Hva er dine planer denne lørdagskvelden?

Malin Haugdal

16, Horten

hits