Øve, øve øve.... - mattetentamen.

Hey.
Vet det er mye tentamens snakk på meg denne uka, men dere får skylde på lærerne mine som har vært så ondskapsfulle at de har stappet inn tre tentamener på en og samme uke!
Insane, spør du meg..

Nå sitter jeg i hvert fall å øver til matte tentamen, er ikke akkurat mitt sterkeste fag så spørs om jeg kommer hjem med et surt ansikt i morgen. Men, jeg får gjøre det beste ut av det :-)

Innerst inne stråler jeg som en sol! Ok, ikke egentlig..

Har du hatt matte tentamen?

The star, so beautiful and shiny.Liker julestjerner jeg, de er så stemningsfulle og fine. Julen ville ikke ha vært det samme uten julestjernen, det er helt klart :-)

Hva synes du?

 
Norsk tentamen, done.

Hey!
Da er jeg ferdig med norsk tentamen. Bare to igjen, og de er alle sammen denne uka. Gleder meg til å bli ferdig.. Artikkelen jeg skrev idag ble......grei.. Jeg skrev om motepress og kroppsfiksering, og jeg hadde virkelig gjort det mye dårligere om dere ikke hadde hjulpet meg i går. So, THANK YOU GUYS! :-)

Nå skal jeg straks på trening, før det blir pugging til matte tentamen. Wihoooo!

Har du hatt tentamen idag?

Frustrert.. Hjelpe meg?

Hey!
Har norsk tentamen i morgen hvor jeg skal skrive en artikkel om motepress og kroppsfiksering. Har så mange ideer og ting jeg vil ha med i artikkelen min at det går helt surr i hode mitt. Klarer ikke å samle tankene mine sammen, og da ender jeg opp helt tom. Åh, blir så frustrert.. Om du har noen ider, så er det bare å spytte de ut! :-)Bollebaking


Ferdigpose, yeah!


Nam!

Ser rett og slett ikke ut akkurat nå, så jeg sparer dere for et bilde av meg. Men har som dere ser laget boller idag, og de ble faktisk overraskende gode! Mm, dufter godt i hele huset nå :-)

Men, nå MÅ jeg starte å forberede meg litt til tentamenen i morgen. Begynner å haste, men det skal nok gå bra. Ha en fin søndagskveld alle sammen! :-)

Liker du boller?Snøstorm.

Hei!
Det er virkelig rene snøstormen ute idag, trodde jeg skulle fryse av meg fingrene da jeg gikk ut en liten tur ista! Brrr.. Må si jeg er veldig takknemlig for å ha et varmt og godt hus å være i at the moment. Og ikke minst for at jeg ble vekket med deilig og varm kakao på senga til morgen idag. Kan virkelig ikke klage. :-)Skal egentlig bruke denne dagen til å forberede meg til tentamenen i morgen, men kjenner at kroppen sier i mot. Selvom jeg vet at jeg må. Men, først skal jeg bake. Hihi ! :-)

Er det snøstorm hos deg?

 

Hjemme fra Emilies bursdag! :-)

Hey!
Da har jeg kommet hjem fra bursdagen til Emilie, har hatt det veldig koselig med alle de sprudlende og herlige jentene. Kjenner at magen er ganske full også, etter all den browniesen jeg puttet i meg. Hihi, godt var det da ! :-)


Tonje og Emilie, bursdagsbarnet :-)


Søte Aleksandra !


Nammii!..


Helene, Emilie, meg og så vidt Isabelle :-)


Emilie hadde skrevet navn på glassene, og dette sto altså på mitt. Litt søtt da :-)


:-)


Aleksandra og Maiken, dansingqueeeeensss! :-)


Søte Helene :-)


Høydeforskjell, jaaa.. :-))


Helene og Oda :-)


Jeg gjentar, NAAM !


Herlige jenter :-)

Nå skal jeg snart ta kvelden. Tror jeg skal bruke morgendagen til forberedelse til tentamen, så trenger en god natt søvn. Håper alle har hatt en strålende lørdags kveld ! :-)

Hva har du gjort ikveld?

Bursdag outfit.

Hey!
Nå drar jeg på bursdag hos Emilie, har veeeldig dårlig tid så poster bare en sjapp outfit før jeg må dra. Bilder fra kvelden kommer nok senere :-)


Kjolen er fra h&m. Sorry for dårlig kvalitet på bilde, hehhehe..

Og forresten, tusen takk til onkel Bjørn og kusina mi Ine som er så søte å leser bloggen min! :-)

Synes om outfiten?

 

It's hard to be the one who......


Redigering // photoscape - picasa 3 - gimp2.

Synes?

Byen

Hey!
ENDELIG HELG! Uff, er veldig skolelei nå kjenner jeg..

Dro til byen med Fanny, Maiken og Aleksandra idag for å finne gave til Emilie, som jeg skal i bursdag til i morgen. Endte til og med opp med å finne en veldig enkel og fin kjole til meg selv også. Men den viser jeg dere senere ettersom det ikke akkurat frister å ta av seg den behagelige nattbuksa for å knipse bilder i en trang kjole at the moment. Hehe.


Hadde egentlig utrolig lyst på denne kjolen, men hadde dessverre ikke råd.. Så endte opp med en som var ganske lik, bare helt svart.


Dro også en liten tur på cafè. Husker ikke hva det het det jeg bestilte, men det var i hvert fall noe kaffe latte lignende med karamell sirup. Nam nam !


Fanny, herlige bamsemumsen min ! :-)

Nå skal jeg se på x-factor, og prøve å få gjort noe med den forferdelige hodepinen som jeg har hatt i hele dag. Så dere får ha en herlig kveld videre. Tuddelu! :-)

Vært i byen idag?
Gjort idag?

 

Malin Haugdal

16, Horten

hits