UPDATEHar virkelig ikke gjort noe annet enn å ligge som et slakt i senga i heeele dag. Har i tillegg lagt mitt elsk på gossip girl, så jeg bestemte meg for å starte på sesong 1 og jobbe meg oppover. Er faktisk allerede godt inne i sesong 3, ikkje verst! Så om noen av dere skulle lure på hva jeg kommer til å gjøre ikveld, så er det altså å se på gossip girl. Må si jeg har et innholdsrikt liv for tiden. Hva har du gjort idag?

TENTAMENSSTRESSET I FULL GANG!

Heia!
Da er jeg ferdig med dette skoleårets første tentamen, nemlig nynorsktentamen. Skrev en artikkel om meningen med livet, og den ble vel..... ok. Helt ille hvor daff og trøtt jeg både ser ut og føler meg idag. Akkurat nå ligger jeg som et slakt nede i kjelleren sammen med Dina og gomler i meg mandariner. Tror jeg trenger en powernap, før det blir pugging til både presentasjon og prøve før trening. Har du startet med tentamner enda? HVOR BLIR JEG AAAV!?

....... JEG ER HER FORTSATT! Haha. Grunnen til at jeg ikke blogger er fortsatt fordi jeg ikke har noe kamera. Blir så kjedelig å bare legge ut gamle bilder all the time. Skal som sagt tidligere få låne et speilreflekskamera av kjæresten min, men har ikke fått vært med han på leeenge nå. Dere får bare stay tuned, i´m not gone :-)

Savner kameraet mitt....... og barten da, hehee.

LAAANG, MEN SUPERKOSELIG DAG!

Hey!
Hater egentlig slike innlegg hvor jeg oppsummerer dagen min, og ihvertfall når jeg ikke har noen bilder å vise! Men dere skjønner det at jeg forelåpig blogger uten kamera, får ikke låne kameraet av kjæresten min før imorgen. Men da tenker jeg det blir bedre blogging, shøø! :-)

Uansett, idag har jeg vært på skolen, sett den nye twilight filmen på kino med jentene og vært på café med supersøte Pernille! I tillegg fikk vi vite hvem vi kom med på juleballet idag, så hele trinnet har vel gått rundt superstressa hele dagen, haha! Endte opp med to kavalerer jeg daa, så da har jeg et par dansepartnere å bytte på, haha. Gleder meg veldig, tenker ballet kommer til å bli super koselig!
Hva har du gjort idag?


Wow, for noen bilder. Har ikke så mange å velge mellom right now, skjønneruu.....

 

KOSER MEG PÅ CAFÈÈÈ!


Gud, så fine etter en lang skoledag. Tipper Maiken blir glad i meg etter at hun ser jeg har lagt ut dette bilde, du er så fin atte vennen! Etter café drar vi videre på mattekurs, har nemlig matteprøve imorgen. Noe som kan bli interessant...... Dere får ha en fortsatt fin dag da dere, så snakkes vi senere! Hva er dine planer idag?

CÆNDYY


Må være noe av det beste smågodtet på jord, mmm...

Godt?

HAHAHA, DØØØR!

Ok, en smule internt! Men sent igår kveld da Frida, Aleksandra, Maiken og jeg så på de videoene her holdt jeg seriøst på å dø av latter. Begynte bokstavelig talt å grine, så morsomt var det! Hahaha, er det muuulig.... Den overtrøtte interne humoren kan umulig være sunn, trodde jeg skulle kollapse av mageknipe til slutt. Tumbs up for god humooor! :-)

 

 

Hahahaha, litt morsomt er det faktisk!!

BROWNIE PÅ FEM MIN

Hei!
Tredje dagen jeg ligger hjemme fra skolen, tjohei! Begynner heldigvis å føle meg litt bedre nå. Tenkte derfor at jeg kunne unne meg noe ekstra, så da fant jeg frem oppskriften til brownisen som man kan lage på fem min. Har skrevet et innlegg om denne kaka tidligere, men om dere vil ha oppskriften er det bare å google it :-)

Sist gang jeg lagde den ble den ganske svampete og ekkel, men denne gangen ble den suuupergod! Tror cluet er å ta den ut noen sekunder tidligere, mmm 


Prøvd denne brownies før?

TWINII

Hei!
Litt morsomt at enkelte av dere ikke tror på at Dina og jeg er tvillinger, for det er vi faktisk!
Forstår dere jo, for spesielt like er vi jo absolutt ikke. Dina er jo ikke den som blir mest vist her på bloggen heller, faktisk så står hun stort sett mest bak kameraet og står vel for ihvertfall halvparten av bildene som blir tatt av meg. Sleip som hun er har hun faktisk begynt å kreve 5kr for hver gang hun tar bilder til bloggen, gjett om hun tjener cash´aa! Luuringen :-)
Har du en tvilling? 
Så normale atteee

TUESDAY´S INSPIRATION
//stockholm-streetstyle.com

Synes?

Malin Haugdal

16, Horten

hits