FREDAGNok en skoleuke er unnagjort, og helgen står for tur. Hadde gjort mye for å få en helg hvor jeg bare kunne få slappet totalt av, særlig med tanke på at formen min har vært ganske dårlig idag. Men så heldig er jeg nok ikke. Må på jobb allerede halv åtte imorgen tidlig, og er ikke ferdig før i fem tiden. Tanken på det setter ikke akkurat et smil om munnen på meg. Men det som derimot gjør det, er tanken på den saftige ribben som står godt plassert i ovnen nå! Mm.. Lukter herlig i hele huset. Dere får ha en fortsatt fin kveld, min skal i hvertfall nytes til det ytterste! :-)

Dine planer for helgen?

TAN SKIN, CRAZY DAYS, LATE NIGHTS - PLEASE TAKE ME BACK
Summerlove

SOME PEOPLE WALK IN THE RAIN, OTHERS JUST GET WET

Hei, folkens!
Tror faktisk jeg skal droppe å starte med ett  "Jeg er tilbake" klisjè innlegg. Ganske logisk at jeg er tilbake etterhvert som innleggene begynner å trille inn igjen. Kommer antagligvis ikke til å oppdatere hver dag med det første, bare så det er sagt :-)

Dagen idag har vært grå og lang. Regn, regn, regn.. Merker på kroppen at vi er godt inne i mørketiden nå. Alt jeg vil er å sove hele tiden. Benytter faktisk hver eneste mulighet jeg får til å lukke øynene. Når jeg tenker meg om kunne jeg egentlig ønske at jeg var en bjørn, da kunne jeg lagt meg i dvale frem til våren. Det hadde vært noe det, dere!


Gir dere et crappy bilde nå, slik at det er rom for bedre bilder senere. Med andre ord - jeg orket rett og slett ikke å ta noen gode bilder til dere kvart over elleve på kvelden.God natt! :-)

Malin Haugdal

17, Horten

hits