Touch mobil eller ikke?

Jeg har lenge hatt sååå lyst på en touch mobil, ikke bare fordi det er litt nytt, men jeg synes det så ut som en enklere måte å bruke mobilen sin på. Men nå begynner folk å si til meg at jeg IKKE burde få meg touch mobil, fordi det er mye dårligere enn alle andre mobiler. Jeg vet at Iphone touch har fått litt dårlig kritikk derfor vil jeg ikke ha den, men jeg mener alle touch mobiler kan jo ikke være så dårlige, eller kan de? Jeg aner virkelig ikke, derfor trenger jeg deres hjelp. Hva mener dere om touch mobiler? Hva mener du, touch mobil eller ikke?


Smoothietime again!

Akkurat nå så er jeg hos Tonje jenta mi. Vi har sett på film og lagd SMOOTHIE! Det er bare så utrolig godt det, og ikke minst sunt! Og Tonje er så heldig at du har den lekkerbisken, ja nemmelig smoothiemaskinen! Skulle gjerne hatt det selv, men det kommer jeg neppe noen gang til å få.. Men nå sitter vi i hvert fall å slurper i oss herlig smoothie, mmmmm...


Først tok vi appelsinjuice, ikke spørr hvor mye vi tokk. Det gikk mer på feelingen.


Også tok vi herlig skogsbæryoghurt, bare for å få litt ekstra smak!


Også kom isbitene, viktig å få med vettu!


Og så kom dagens sunnhetskost, nemmelig de yummi blåbærene!


Og TADDDDAAAA! Ser ikke det bare døds deilig ut, og ja, det smaker like godt!


Tonje, du er alltid like søt du! :D<3

Pleier du å lage SMOOTHIE!?

Ny header!

Som du kanskje har fått med deg har jeg fått meg ny header! Vet det var noen som likte den forrje, men jeg likte den ikke så veldig godt selv. Så nå har jeg altså bytta. Håper dere likte det. Skal blogge mer seinere idag så da prækas vi.


Noe jeg burde gjort anderledes?

Hva synes du om den nye headeren?

Jeg er blitt utfordret!


1. Gå inn på mappen : Mine Bilder

2. Velg den 4 eller 7 mappen

3. Finn det 4 eller 7 bildet

4. Sett inn bildet i innlegget, og skriv litt om det

5. Utfordre 4 nye, legg ut en link til de du utfordrer og gi beskjed om utfordringenr utfordret meg... Så det er vel ikke annet å gjøre enn å ta den.


Et gamelt bilde av Elise fra 2008. Hahah, den dagen spiste vi MYEEE is! Gode minner.

Jeg utfordrer de som vil ta utfordringen, haha, den var smart den!

Tar du utfordringen?

God jul!

God jul folkens! Jeg kan ikke tro at det faktisk er julaften idag, føles som om jeg har venta på den i evigheter! Åh, gud som jeg elsker jula! Og ikke nok med det, men det har snødd så sykt mye i natt også! Aaah, drømmen min kommer i oppfyllelse! Greit, jeg skal ikke skrive et innlegg (igjen) om hvor mye jeg elsker jula for det tror jeg dere har fått med dere allerede. Men nå er virkelig julestemningen min på topp! Og om ikke så lenge så begynner askepott, gjett om jeg skal sitte å glane forran tv'en! Og med en varm kopp kakao i tillegg, kan man virkelig ikke ønske seg noe bedre! Så da ønsker jeg dere alle en hjertelig god jul!<3
God juul!<3 Ps. De røde øynene ville bare ikke bort..

-Prækas<3
Har du husket å se på Askepott?

Greit siden det er jul.

Jeg er ikke en av de som pleier å sprade rundt med rød neglelakk. Min mening er at det fort kan bli litt volsomt. Men nå siden det er jul, har jeg offret meg for neglelakken. For hva sier vel ikke mer jul enn en rød neglelakk? Greit ganske mye egentlig. Men for meg er julen rød, og for å symbolisere det har jeg valgt å bruke en rød neglelakk. Om det hadde fulgt med små nisser og snømenn i neglelakken hadde jeg blitt sjeleglad! Hahah, jeg har mine morsomme øyeblikk..


Vet jeg ikke har noen fine negler, men som dere vet går jeg på håndball og da er det umulig å ha lange fine negler. Så ha meg unskyld, haha.

Hva mener du om røde negler?

Sliter du med slitt og tørt hår?

Vell da har jeg noen tips som kanskje han hjelpe. Jeg har selv slitt med tørt og slitt hår, og det er virkelig ikke noe morsomt. Slitt hår kan komme av flere årsaker, føning, farging, bleking osv. Eller rett og slett fordi håret ditt er for langt. slik at tuppene blir så slitte at de splitter seg. Da er vel det beste å stikke en tur innom frisøren. Her er iallefall fire tips som jeg selv mener er ganske greie å holde seg til.

1. Ikke vask håret ditt hver dag. Da vil du tørke ut håret ved å skylle ut de naturlige oljene i håret. Vask håret maks annen hver dag.
2. Føn håret så lite som mulig. Varmen fra føneren tørker ut håret, og sliter spesielt på tuppene.
3. Ikke kam eller børst håret når det er vått. Slitt hår er veldig sårbart når det er vått. La derfor håret tørke naturlig før du begynner å børste eller kamme det. Om du får veldig flokete hår etter at du har dusja, så kan du jo foreksempel gre håret mens du har balsam i det.
4. Bruk alltid balsam etter sjamponering. Balsamen smører hårstråene og gir de nødvendig fuktighet.
Håper du fikk noe nytte av de tipsa her, ganske enkle å følge da. Og det er faktisk en del som sliter med slitt og skada hår. Det er også noen som mener at om man drikker mye vann så får man mer naturlig og glansfullt hår, jeg aner ikke om det funker men kan jo være verdt førsøket.
-Prækas<3
Fikk du noe ut av disse tipsene?

Videoblogg! Rommet er ryddet!

Da er rommet mitt strøkent. Faktisk ganske deilig, pluss at det lukter himmelsk rent. Pyntet også juletreet i dag, men det kan dere få se mer av i morgen. 


Sorry for ekstremt dårlig kvalitet, men jeg har ikke akkurat det beste kameraet i verden kan man si.

Såå, Synes du rommet mitt ble fint?

Rydde, rydde..

Nå skal jeg snart begynne å rydde rommet, har vell sagt det til meg selv en uke nå, men idag så SKAL jeg rydde. Var hos Tonje tidligere idag så fikk ikke starta før nå. Men det er jo ikke helt bomba heller, man kan i hvert fall se gulvet. Jeg pleier egentlig å være flink til å holde det ryddig, helt sant. Men etter at jeg kom hjem fra Spania så ble jeg litt slapp, og jeg har enda ikke fått ryddet ut av kofferten. Snart tar vel hybelkaninene over inni der. Dere skal få se en video av når jeg blir ferdig, kommer ikke til å bli noe interessant, men dere får vell lider dere igjennom det. Dessuten en videoblogg er en videoblogg.  


Hvor er pulten? Ser bare masse skrot jeg..


Er ikke så ille da, men det er ikke noe lurt å ha så mange ting stående framme, da blir det bare mer støv. Dessuten må jeg få litt julestemning på rommet mitt også.. Så får se hva jeg får gjort.

Ps. Sorry for ekstremt kjedelig innlegg!

-Prækas<3
Noen av dere som også bare MÅ rydde rommet før jul?

I love snow!

Nå har det begynte å snø igjen! Og ikke bare litt heller! Ååh, jeg eeeeelsker jula! Klarer ikke få sagt det nok! Det teite er at jule er over på 1,2,3.. Men hos meg varer jula helt til påske selvfølgelig! Men seriøst, er det ikke bare det vakkreste noen sinne når gatene er fylt med snø, og det er små lys ved hvert hus som får snøen til å gløde? Jeg mener i hvert fall at det er kjempe nydelig, og med nisselua på er alt ting på topp! 


Jeg elsker snø, jeg elsker stemninga, JEG ELSKER JULA!<3

Liker du jula? 

Malin Haugdal

16, Horten

hits