Vilt i spektrum!

Hey!
Igår var jeg i Oslo Spektrum og så på Falk spille mot Fyllingen i finalen, og jeg må bare innrømme at det er noe av det sykeste jeg har vært med på! Kampen var utrolig jevn, men falk gitt til slutt av med seieren. DE ER ALTSÅ NORGESMESTRE NÅ! Sykt å tenke på at guttene fra lille Horten, er Norgesmestre!! One way to go now ... :-)


På bussen til Oslo, egentlig ikke noe fint bilde av noen. Haha!


Kamerapeople


Søte Pauline, som deiset flagget i hode mitt et par ganger. Haha!


Sjekk lår musklene da!


Nice!


Me and my twin, ser ingen likhet jeg.. :)


En spiller på fyllingen fikk rødt kort, og jeg måtte selvfølgelig reise meg opp å ta et bilde av han. Flaut.


Spent, hihi:-)


Vinnere !

Kan ikke si annet enn at det var utroolig gøy! Perfekt slutt på dette året må jeg si! :-)

Synes om bildene?
Noen gang opplevd noe lignende?

 Oslo Spektrum, here I come!

God morgen!
For en gangs skyld fikk jeg dratt rompa mi en smule tidlig ut av senga. Om ikke så lenge skal jeg nemlig møte opp for å ta buss til Oslo Spektrum med 600 andre håndballfans fra Horten. Vi skal nemlig se Falk gutter 20 spille i finalen! Har på følelsene at dette vil bli vilt, så gleder meg forferdelig mye! :-)

Nå må jeg løpe, skal prøve å få tatt litt bilder! Ha en fin dag! :-)

Hva skal du idag?


Get some .......

Photo by me. Canon Eos 500d - 18-55mm.
Image and video hosting by TinyPic

Synes? :)


New Jacket.

Fra B.young.


Igår var jeg en liten tur i byen sammen med Maiken og Tamara, kan ikke si annet enn at var utrolig koselig. Dere er så herlige jenter! Ettersom det er salg, salg, saaaaalg overalt nå, slo jeg meg løs og fikk endelig kjøpt meg en ny jakke. Må bare si at den er mye finere i virkeligheten enn skrukketrollet på bilde, men pytt pytt.. Enkel og grei, men absolutt nødvendig! Egentlig kostet den 800, men den var satt ned med 50% så da fikk jeg den altså for 400 istede. Litt av et kupp! :-)

Synes?

 

Whether you like it or not...

Canon Eos 500d - 18-55mm.

Synes?

 

My new tv !

Heya!
Har litt problemer med internettet her i heimen, så det er grunnen til at jeg ikke får blogget så mye. Det ordner seg forhåpentligvis til mandag.

Jeg hadde en strålende julaften hvor jeg koste meg utrolig masse. Ble superfornøyd med alle gavene, men det var vel en gave som skilte seg litt ekstra ut..... Jeg fikk nemlig en super duper ny tv !

Look at the beauty!

Kan ikke si annet enn at jeg er utrooolig fornøyd! Når internetten blir fikset på mandag kan jeg forhåpentligvis sitte på internett på den også, og laste inn bilder! Perkfekt! :-)

Hva synes du?
Fikk du noe fint til jul?

It's christmas!

Hey!
Long time, no see.. Da er vist min lille blogg pause over, og det passet vel bra siden det er selveste julaften idag! Har nettopp spist en herlig julefrokost med familien og nå sitter jeg klistret foran tven og ser på Tre nøtter til Askepott før Reisen til Julestjernen står for tur.

Kan trygt innrømme at jeg har det ganske så godt her jeg ligger med julestrømpa godt plassert under armen, proppet full med godteri. Mmmm, I love christmas!

Hvordan er din julemorgen så langt? :-)

 


I'm not dead.... yet....

Heihei!
Har ikke blogget på en del dager nå, og jeg har vel ikke akkurat tenkt til å beklage meg heller... Sannheten er at jeg rett og slett begynner å gå lei. Har ikke mye motivasjon til å fortsette, og da forstår jeg ikke hvorfor jeg skal det heller..  Vurderer å slette bloggen for godt, men så langt skal jeg nok ikke gå. Kanskje alt jeg trenger er en pause, ikke vet jeg.

Ser jo på statistikken at en del av dere fortsatt er her, og det setter jo selvfølgelig et lite smil på ansiktet mitt :-)

Kan ikke gi noe svar på om jeg vil fortsette eller ikke akkurat nå. Men om motivasjonen kommer snikende tilbake, vil dere nok høre fra meg ganske fort :-)

Dere må i hvert fall ikke forsvinne helt da! :-)

 


sometimes it's just not enough time, other times there too much.

Hey!
Har ikke blogget de siste dagene rett og slett fordi jeg har vært utrolig opptatt, og da har ikke blogging stått øverst på min må-gjøre-liste..Men idag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst.. Har bare daffet rundt og sløvet foran tven, holder på å bli den verste sofagrisen! Uff. Det er rart hvordan man synes det er forferdelig og stressende når det hele tiden skal skje noe, men likevel synes man det bånn i bøtta når det aldri skjer noe.. Life is just too hard... :-)

Hvordan har din dag vært?


what to do when your body wont listen?

 

Er så sliten og trøtt nå at jeg tror jeg kunne ha sovnet mens noen rev ned huset rundt meg. Gud, prøver for harde livet å holde øyelokkene og kroppen oppe! Trodde man skulle bli mer våken av trening jeg, men neidaa.. Tror jeg lager meg en kopp med iskaffe nå jeg, kanskje det får meg til å våkne litt. Hehe :-)

Bare jeg som er EKSTREMT trøtt?


Malin Haugdal

16, Horten

hits