KLAR FOR MIDDAGSSELSKAP

Kjolen er kjøpt i Spania.

Var på middagsselskap igår og ikveld farer det av gårde på et nytt middagsselskap, haha, koselig! Denne kjolen har det mykeste og diggeste stoffet noen sinne, er så behagelig å gå i samtidig som den er veldig enkel og fin. Loveit! Kjenner magen rumler etter mat nå, er så suulten! Dere får ha en super kveld alle sammen, det skal ihvertfall jeg! Hva gjør du ikveld?

SLITÆÆN

Heia!
Har jobbet siden ti idag, så er helt død i kroppen nå. Skal også jobbe både imorgen, altså på nyttårsaften og på søndag. Kommer til å være et slitent vrak etter den helga her, haha! Neida, egentlig så er jeg bare superfornøyd, kjempe deilig å tjene litt penger! Selvom det er en smule kjipt å måtte jobbe på nyttårsaften, for ikke å snakke om dagen etter. Men men, jeg over lever :-)


Kul med eget navnskilt, hehe.

Hva har du gjort idag?

MIN DAG DAA

Heia!
Har vært med Pernille i hele dag, så det er grunnen til at det ikke har blitt så mye update. Legger ut videoen jeg snakket om imorgen istedenfor, youtube er nemlig litt vrang. Har også vært litt sløv på bilde fronten idag, så ble bare noen få snapshots hjemme hos Pernille, hehee.


Pørni redd for kameraa


Pernile kjøpte seg også noen sinnssykt kule sko... Råtøffe, ikkesant? Missunnelig til tusen..


Bilde i speilet, hehhee


Se på den nydelige søte lille skapningen til Pernille daa, åå! Hadde lyst til å kidnappe han med meg hjem i veska mi, hihi.

Ellers når jeg skulle hjem fra Pernille endte jeg opp med å gååå hjem fra Horten til Skopphøøøl, og for de som ikke forstår avstanden må jeg bare si at det laaaangt... Er helt død i kroppen nå. Pluss at jeg er nok en av de mest paranoide jentene du kan komme borti, så både hjerte og pulsen hamret godt i kroppen hele veien kan du si. Dessuten hadde jeg null strøm på mobilen, så jeg ante ikke hvor mye klokka var. Hjalp ikke spesielt at veien er så jæveelig skummel heller.....


Creeepy, var sikker på at jeg kom til å bli kidnappet eller noe lignende på veien.. Haha, heldigvis kom jeg meg trygt hjem da. Og alt i alt har det egentlig vært en superkoselig dag. Nå er jeg egentlig rimelig klar for senga bare, så vi snakkes mer imorgen. Tuddelu, sweethearts! :-)

Hva har du gjort idag?

KJAPT INNLEGG

Bare et kjapt innlegg før jeg må fyke av gårde, drar nemlig til byen når for en liten café tur med Pernille, blir koselig! Har også spilt inn en liten video til dere om noen av gavene som jeg har fått til jul som jeg skal prøve å få ut iløpet av kvelden. Dere får ha en fortsatt fin dag, tuddelu så lenge! Hva skal du idag?


fineee skjorta fra Aleksandra 


DAGENS INNKJØP


Cardigan - Gina Tricot // Genser - H&M
Renseskum og nattkrem - The Body Shop

Fant meg desverre ingen nyttårskjole så da ble det heller noen andre små innkjøp. Både genseren og cardiganen kommer dere nok til å få se på iløpet av de kommende dagene. Ellers så gleder jeg meg til å prøve ut både renseskummet og nattkremen, Tea Tree produktene på The Body Shop er egentlig ganske bra. Senere i uka kan jeg helt sikker skrive om hva jeg synes om produktene, om dere vil det. Tycks?

PÅ TIDE Å BRUKE JULEPENGENEEE

Heihei!
Må først bare si at døgnrytmen min suger om dagen, legger meg ikke før i fire tiden hver kveld noe som resulterer i at jeg er som et vandrende slakt hele dagen etter.. Jaja, uansett nå skal jeg snart trave av gårde til byen sammen med min kjære William på jakt etter nyttårskjole og andre små ting, været ute er nyydelig selvom det minner mer om at det er høst eller vår ute nå, enn jul. Krysser fingrene for at snøen kommer dalende ned snart, er lei av å se det grønne gresset. Dere får ha en fin dag alle sammen, så kommer nok innkjøp osv senere idag. Hva er dine planer idag?
småtrøtt...PIZZATIMEE

Heia!
Idag har jeg tilbrakt dagen min hos William, noe som var veeeldig koselig! Tar også turen til tønsberg med han imorgen, så da får jeg forhåpentligvis kjøpt meg nyttårskjole. Nå har brodern nettopp kommet inn døra med stekende varm pizza, mmm! Magen skriker etter mat nå! Dere får ha en fortsatt fin kveld, tenkte jeg skulle spille inn en liten videoblogg om noen av gavene jeg har fått til jul til dere, sounds good?
LOMMESPEIL, MI AMORE
Fikk dette lommespeilet til jul og jeg absolutt eeeelsker det! Jeg mener, bare se på det da! Er jo absolutt helt nydelig, og i tillegg så utrolig kjekt å ha. Kommer til å bli et must i veska fremover i hvertfall, hehe :-)

Hva synes du?

TIME 4 BED


Haha! Min lille søtnos 

GOD NATT, DERE! :-)

NECKLACE
Redigert i pixlr.

Tycks?

Malin Haugdal

16, Horten

hits