GRATEFUL!

Jeg har blogget i en laang periode nå, til sammen har jeg faktisk hatt bloggen min gående i over to år! For meg er det ganske sykt å tenke på, tenk at jeg så og si hver dag har dokumentert livet mitt for dere! Enkelte av dere lesere kommer og går hele tiden, men dere skal vite at en ting som forblir hos meg uansett hva - er de søte ordene deres!

Dere oppmuntrer meg, støtter meg, motiverer meg og rett og slett er der for meg hver eneste dag. Dere aner ikke engang hvor mye dette hjelper når de tunge dagene sniker seg på. Jeg håper virkelig at dere også får noe ut av bloggen min, for dere fortjener absolutt å få noe igjen dere også. De gode ordene deres planter virkelig et stort smil om munnen min, og det er jeg evig takknemlig for! Tusen takk, søte skapninger! 
KONY 2012!

Regner med at de fleste har fått med seg denne filmen, men om du ikke har det - se den NÅ! At en person kan få meg seg en gruppe med folk til å utføre slik ondskap, er rett og slett hjerteløst og umennesklig. Føler at det er viktig at jeg også får delt denne videoen med tanke på hvor forferdelig ondskap det ligger bak handlingene til Joseph Kony, han blit tatt og det er det vi som skal sørge for!  


Del den videre og spre budskapet.

BLOGGVURDERING


ragnhildfredrikke.blogg.no <--

Førsteintrykk: Det første jeg tenkte da jeg klikket meg inn på Ragnhild sin blogg var - For en ufattelig nydelig jente! Hun har en utrolig søt header og både designet og headeren hennes er veldig sjarmerende og enkelt. Ingen ting å klage på her!


//Bilder hentet fra Ragnhilds blogg.

Innholdsmessig: Ragnhild skriver gode innlegg med et godt språk, kunne kanskje vært litt mer tekst i enkelte innlegg. Hun har også veldig god variasjon i innlegene sine og blogger om alt fra hverdag, foto og klær. Dette er utrolig positivt og gjør at bloggen hennes blir mye mer livlig å lese! Kvaliteten på bildene hun legger ut er også veldig bra, og jeg liker at bildene hennes er såppas store, det gjør på en måte at bloggen hennes blir mye mer utfyllende. En annen ting som trekker bloggen hennes veldig opp er at hun oppdater som regel ganske ofte, med flere innlegg om dagen. Dette er selvfølgelig nok en ting som gjør at bloggen hennes blir morsommere å både lese og følge med på!


//Bilde hentet fra Ragnhilds blogg.

Konklusjon: Ragnhild har en nydelig blogg som det er vært å ta en titt innom! Hun legger ut flotte bilder med god kvalitet og har også god variasjon i innleggene sine. Hun er en kjempe flott jente, med en inspirerende blogg som hun oppdaterer ofte. Så til slutt vil jeg egentlig bare si - keep up the good work, Ragnhild. Og stå på! :-)

Hva synes du om vurderingen?
Vært innom bloggen hennes før? 

SKUFFENDE

Jeg var flink nok til å kjøpe meg en fjernutløser til Nikon kameraet mitt for noen dager siden, ettersom jeg rett og slett føler jeg er avhengig av det til bloggen. Men da jeg kom hjem fant jeg fort ut at det overhode ikke funket til kameraet mitt at all, faktisk så tror jeg ikke fjernutløsere funker til det Nikon kameraet jeg har i det hele tatt. Dere kan tro jeg ble furten når jeg fant ut det, haha. Så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, får utforske litt og kanskje finne noen andre alternatvier.. Noen gang skjedd deg?


Booommkjøp..

KULDE OG VINTER, FORSVINN!

Jeg hakker tenner, jeg blir kald, jeg blir syk. Tro meg folkens, jeg er og forblir et sommermenneske! Likevel forguder jeg juletiden vi snart går inn i, julen er absolutt den koseligste perioden i året. Men vinteren som følger med, hater jeg. Hadde det ikke vært for at begynnelsen av vinteren innebærer jul, så hadde jeg seriøst lagt meg selv til dvale et halvt års tid. 

Jeg savner sol, sommer, varme, bade, is og å kunne sprade rundt i lette klær natt som dag. Er jeg alene om den følelsen?


Bilder fra Spania i høstferien. Please, bring me back.

SMÅLEISkal være ærlig med dere å si at grunnen til at blogger så lite og dårlig for tiden, er at jeg rett og slett er lei hele bloggen. Føler ikke jeg får så mye ut av den lenger, og det virker det ikke som dere gjør heller. En annen ting er at jeg har utrolig mye å gjøre hele tiden, og som oftest ting som må komme forran bloggingen. Såå, ikke klag selvom det kommer dager hvor det blir liten update. Jobber virkelig med å holde blogg motivasjonen oppe :-)

HVA SYNES DU EGENTLIG OM MIN BLOGG?

Hei!
Sliter veldig med både blogglysten og inspirasjonen om dagen, vil helst egentlig bare legge bloggen på hylla en stund... Men jeg skal nå gi det en sjangs likevel, men for at jeg skal ville blogge er det også litt viktig for meg at jeg vet hva dere liker og ikke liker på bloggen min. Kom gjerne med tips til hva jeg kan forbedre, endre på osvv også!Hva er din mening?

 

Malin Haugdal

16, Horten

hits